Τους περνάει από ακτίνες… Χ
Οι παίκτες που προτείνονται καθημερινά στον Παναθηναϊκό είναι δεκάδες με τον Αργύρη Πεδουλάκη να μελετάει εξονυχιστικά την κάθε περίπτωση προτού πάρει τις τελικές του αποφάσεις.
Άλλη μια μέρα κύλησε και στον Παναθηναϊκό, όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε, δεν υπήρξα σημαντικές εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα. Αυτό άλλωστε είναι κάτι που το περίμεναν όλοι μιας και είναι δεδομένο πως, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για τις τελευταίες μεταγραφικές του κινήσεις μετά από λίγο καιρό.
Το γεγονός πως η ομάδα του «τριφυλλιού» αντέδρασε άμεσα, με την λήξη του πρωταθλήματος και ενήργησε δείχνοντας τα αντανακλαστικά της αλλά και την οργάνωσή της, δίνει στον Αργύρη Πεδουλάκη την δυνατότητα να.. πατήσει το πόδι του στο φρένο.
Όπως έχουν τα δεδομένα του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας, όλα δείχνουν πως οι «πράσινοι» θα κινηθούν σίγουρα για δύο ακόμα μεταγραφές. Ένα «5άρι» που θα ολοκληρώσει και την.. γραμμή κρούσης της front line και έναν περιφερειακό ρολίστα που θα δίνει λύσεις και ανάσες.
Η αλήθεια είναι πως κάθε μέρα που περνάει οι παίκτες που προτείνονται στον Παναθηναϊκό είναι δεκάδες με τον «Άρτζι» και τους συνεργάτες του να περνούν από ακτίνες.. Χ τον κάθε παίκτη έτσι ώστε να πάρουν την σωστή απόφαση. Επίσης, όπως έχουν τα πράγματα μέχρι στιγμής το πιο πιθανό (σύμφωνα και με όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πράσινη») είναι η θέση της περιφέρειας να καλυφθεί με κοινοτικό παίκτη, ενώ η θέση των ψηλών με αθλητή μη Ευρωπαίο.