Ολυμπιακός: Περιστέρι όπως... Μπεσίκτας
Ο Ολυμπιακός επιστρέφει την Κυριακή (24/2) το απόγευμα στις 17:00 στις υποχρεώσεις του στην Ελλάδα, υποδεχόμενος στο ΣΕΦ το Περιστέρι στο πλαίσιο της Α1 Ανδρών.
Οι «ερυθρόλευκοι» λίγες ώρες μετά τη μεγάλη «μάχη» απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ στο πλαίσιο της Ευρωλίγκασς, καλούνται να στρέψουν και πάλι την προσοχή τους στις υποχρεώσεις τους εντός των... τειχών, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δείχνει έτοιμος για τη... ζημιά.
Άλλωστε, το «συγκρότημα» του Περιστερίου είχε προκαλέσει πολλά προβλήματα στους Πειραιώτες στο ματς του πρώτου γύρου και οι Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας θέλουν το «τρίποντο», όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για ψυχολογικούς, ενόψει του ματς της ερχόμενης εβδομάδας στην Ευρωλίγκα με την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη.
Μάλιστα, δεν θα ήταν υπερβολή να τονίσουμε πως το ματς της Κυριακής με το Περιστέρι μπορεί να αποδειχθεί μία καλή... προπόνηση ενόψει του αγώνα στην Τουρκία, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να δίνει... ανάσες σε μερικούς παίκτες του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα παρεκκλίνουν από το σχέδιό τους.
Πάντως, ο Έλληνας τεχνικός έχει δύο λόγους για να «πονοκεφαλιάζει», καθώς το Σάββατο (23/2) οι Σπανούλης και Κατσίβελης δεν προπονήθηκαν λόγω ίωσης και η συμμετοχή τους θα ξεκαθαρίσει λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Όσον αφορά στον Ντορόν Πέρκινς, ο νεοαποκτηθείς γκαρντ δεν έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα και το ντεμπούτο του θα γίνει στο ματς με την Μπεσίκτας.