Κουφός: «Η μεγαλύτερη νίκη του Ρεθύμνου»

Κουφός: «Η μεγαλύτερη νίκη του Ρεθύμνου»

Ως τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του Ρεθύμνου χαρακτήρισε αυτή επί του Άρη (73-71) στο Αλεξάνδρειο ο Στέργιος Κουφός.

«Μέχρι τώρα είχαμε κερδίσει κάποιες ομάδες στην πορεία μας προς τον τελικό Κυπέλλου αλλά αυτή η νίκη είναι η μεγαλύτερη γιατί σημειώθηκε επί μιας ιστορικής ομάδας. Θα ήθελα να την αφιερώσω στη γυναίκα μου που πέρασε πολλά τον τελευταίο μήνα.

Υπάρχει μια φιλοσοφία στην ομάδα μας που δεν μπορεί να εφησυχάσει με τίποτα. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι γυρίσαμε το παιχνίδι παρότι χάναμε με διαφορά 18 πόντων. Κάτι που φάνταζε εξαιρετικά δύσκολο, στα όρια του αδύνατου απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της Α1. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Άρη για τη δουλειά που γίνεται για το καθημερινό πρόγραμμα. Δεν είναι εύκολο να το βρεις αυτό σε μια ομάδα και αυτό κάνει ακόμη πιο μεγάλη τη νίκη μας.

Είχαμε 2/14 τρίποντα αλλά στη συνέχεια είχαμε 5/12 κι αυτό είναι μεγάλη υπόθεση. Τελειώσαμε τον αγώνα με 10 λάθη, τα λιγότερα από κάθε άλλη φορά. Στο τέλος πήραμε και δυο επιθετικά ριμπάουντ που ήταν το κερασάκι στην τούρτα της εμφάνισης μας για να φτάσουμε στη νίκη», ήταν τα λόγια του τεχνικού των Κρητικών στη συνέντευξη Τύπου.

Από την πλευρά του, ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Ούρος Ντούβνιακ, επισήμανε: «Ξέραμε πως θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Άρης είναι σε πολύ καλή κατάσταση και παίζει πολύ καλή άμυνα ειδικά στην έδρα του. εμείς πετύχαμε μόνο έξι πόντους στα πρώτα λεπτά. Δεν είχαμε καλό ποσοστό στο πρώτο ημίχρονο στα ελεύθερα σουτ. Γνωρίζουν όλοι πως το δυνατό σημείο μας είναι το τρίποντο. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε στον τομέα αυτό, παίξαμε καλύτερη άμυνα και ευτυχώς στο τέλος κερδίσαμε. Ναι, ήταν το καλύτερο παιχνίδι μου όμως ήταν αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας. Με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου. Το μπάσκετ είναι ομαδικό παιχνίδι».



Μαρόκο: Φήμες για παραίτηση Ρεγκραγκί
Μαρόκο: Φήμες για παραίτηση Ρεγκραγκί
Επέστρεψαν οι θριαμβεύτριες της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών
Επέστρεψαν οι θριαμβεύτριες της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών
Παναθηναϊκός: Γιάγκουσιτς 2030 με κάθε επισημότητα!
Παναθηναϊκός: Γιάγκουσιτς 2030 με κάθε επισημότητα!
Ατρόμητος: Πήρε δανεικό και τον Πνευμονίδη
Ατρόμητος: Πήρε δανεικό και τον Πνευμονίδη
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved