Ίκαρος Καλλιθέας: Διαγωνισμός ζωγραφικής!
Διαγωνισμό ζωγραφικής, με δώρο υποτροφίες, διοργανώνει ο Ίκαρος Καλλιθέας σε συνεργασία με το κολέγιο «Βακαλό» και το υπουργείο Παιδείας.
Ο διαγωνισμός έχει θέμα «Ο Μύθος του Ικάρου» και απευθύνεται σε μαθητές της Γ’ Λυκείου της Δ’ Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αθήνας. Στόχος του είναι η ενίσχυση των σχέσεων της μαθητικής νεολαίας τόσο με τον Αθλητισμό αλλά και με τον Πολιτισμό. Για τους όρους τους διαγωνισμού θα πρέπει να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.
Η ανακοίνωση: «Ο Ίκαρος σε συνεργασία με το κολέγιο «Βακαλό» και το υπουργείο Παιδείας διοργανώνει τον διαγωνισμό «Ο Μύθος του Ικάρου». Η Αθλητική Ένωση Ικάρου Καλλιθέας σε συνεργασία με το Κολέγιο Βακαλό Art & Design και το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού προκηρύσσουν διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα: «Ο Μύθος του Ικάρου», ο οποίος απευθύνεται στους μαθητές της Γ’ τάξης των Λυκείων της Δ’ Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αθήνας. Στόχος του διαγωνισμού είναι να ενισχυθεί η σχέση της μαθητικής νεολαίας τόσο με τον υγιή μαζικό αθλητισμό όσο και με τον πολιτισμό.
Άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη! Ο Ίκαρος και η «Βακαλό» ζητούν από όλους τους επίδοξους καλλιτέχνες να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη και να απεικονίσουν το μύθο του Ικάρου σε σχέση είτε με τη μυθολογία, είτε με το σήμερα, είτε με τον Αθλητισμό, τον Πολιτισμό, αλλά και οποιοδήποτε θέμα τους αγγίζει.
Κέρδισε δώρο υποτροφίες στο Κολέγιο Βακαλό Art & Design: Επιτροπή αποτελούμενη από δύο στελέχη της Αθλητικής Ένωσης Ικάρου Καλλιθέας, δύο καθηγητές του Κολεγίου Βακαλό Art & Design και έναν εκπρόσωπο του υπουργείου Παιδείας ΔΒΜΘ αρμόδιο για θέματα Πολιτισμού θα επιλέξει τριάντα (30) έργα τα οποία θα λάβουν τιμητική διάκριση από την Αθλητική Ένωση Ικάρου Καλλιθέας, και θα εκτεθούν σε επιλεγμένο χώρο. Σε ειδική τελετή βράβευσης που θα γίνει στα τέλη Σεπτεμβρίου/αρχές Οκτωβρίου 2013 θα απονεμηθούν από τη διεύθυνση του κολεγίου «Βακαλό» τρία βραβεία, τα οποία θα συνοδεύονται από τις ακόλουθες υποτροφίες: 1o βραβείο: Μία υποτροφία 50% για το πρώτο έτος του τριετούς προγράμματος Bachelor of Arts στον τομέα γραφιστικής ή αρχιτεκτονικής εσωτερικού χώρου, 2o βραβείο: Μία υποτροφία 100% για το μονοετές εργαστήριο ζωγραφικής, 3o βραβείο: Μία υποτροφία 50% για το μονοετές εργαστήριο ζωγραφικής».