Άρμστρονγκ: «Θέλω να νικήσω τον Ολυμπιακό»

Άρμστρονγκ: «Θέλω να νικήσω τον Ολυμπιακό»

Ο Παναθηναϊκός δείχνει να ανεβάζει ρυθμούς παιχνίδι με το παιχνίδι, με τον Χίλτον Άρμστρονγκ πάντως να εκφράζει την επιθυμία του να νικήσει τον Ολυμπιακό.

Ο Αμερικανός ψηλός του «Εξάστερου» δεν έχει ξεχάσει ακόμα την ήττα από τον αιώνιο αντίπαλο και με δηλώσεις του τόνισε πως θέλει οπωσδήποτε να νικήσει την ομάδα του Πειραιά.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Χίλτον Άρμστρονγκ:

Μετά από μερικούς μήνες στον Παναθηναϊκό, πως νιώθεις στην ομάδα;
«Μου αρέσει η ομάδα. Μου αρέσουν οι συμπαίκτες μου. Είναι σπουδαίοι. Τα πάμε πολύ καλά μεταξύ μας τόσο εντός παρκέ όσο και εκτός. Αυτό νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό. Θεωρώ ότι η «χημεία» μας είναι πολύ καλή αν και η σεζόν ακόμα είναι καινούρια. Είναι ξεκάθαρο ότι βελτιωνόμαστε συνεχώς. Είμαι ενθουσιασμένος. Ανυπομονώ για το τέλος της σεζόν για να δω που θα έχουμε φθάσει διότι, πραγματικά, πιστεύω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το έβδομο αστέρι στη φανέλα μας».

Ποιες είναι οι προσωπικές φιλοδοξίες σου;
«Αυτό που θέλω είναι να πάρω περισσότερα ριμπάουντ. Μου αρέσει να παίζω άμυνα και πρέπει να βελτιωθώ πάνω σε αυτό. Αυτοί είναι κύριοι στόχοι μου. Πρέπει να συγκεντρωθώ περισσότερο σε αυτούς».

Πιστεύεις ότι το «κλειδί» της επιτυχίας αυτής της ομάδας είναι η άμυνα;
«Ασφαλώς. Η άμυνα κερδίζει τους αγώνες. Χωρίς άμυνα δεν μπορείς να κερδίσεις κανέναν αγώνα όσο καλή κι αν είναι η άμυνα σου. Πρέπει να βρίσκεσαι σε κάθε βήμα του αντιπάλου για να μην τον αφήσεις να σκοράρει. Ειδικά στην Ευρωλίγκα όπου υπάρχουν πολλές καλές ομάδες που μπορούν να βάλουν πολλούς πόντους. Αν, λοιπόν, ισορροπήσουμε αυτή την ικανότητα τους θα είναι πιο εύκολα για εμάς. Ειδικά από την στιγμή που έχουμε τόσους πολλούς σκόρερ στην ομάδα μας. Ο κάθε παίκτης μπορεί να σκοράρει. Μέσα στην ρακέτα έχουμε τον «Σόφο», τον οποίο κανείς δεν μπορεί να σταματήσει. Κι όταν πέφτουν πάνω του, τότε αυτός μπορεί να τη δώσει έξω στο Δημήτρη, στον Μάικ, στον οποιοδήποτε. Όλοι μπορούν να σκοράρουν και αυτό είναι πάρα πολύ καλό».

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός έκανε δύο νίκες. Μία στην Λιουμπλιάνα και μία με το Ρέθυμνο. Πόσο σας βοηθάει αυτό ψυχολογικά;
«Εγώ ακόμα είμαι πολύ νευριασμένος που χάσαμε από τον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι αυτός είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος. Πρώτη φορά έπαιξα εναντίον τους και μπορώ να καταλάβω από τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και τις ιστορίες που μου έχουν πει ότι πρέπει να τους νικήσουμε. Θέλω να τους νικήσω, θέλω να τους νικήσω πάρα πολύ. Δε μου αρέσει να χάνω από έναν σημαντικό αντίπαλο. Περιμένω την ώρα να τους αντιμετωπίσουμε και πάλι».

Μπορούμε να πούμε ότι ο αγώνας με τον Ολυμπιακό ήταν ένα καλό μάθημα για εσάς;
«Σίγουρα. Είναι κάτι από το οποίο μπορούμε να μάθουμε πολλά, όπως για τον ανταγωνισμό που θα έχουμε στην Ελλάδα. Καταλάβαμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε μία χαλαρή αρχή, ότι πρέπει να παίξουμε δυνατά από την αρχή σε όλα τα παιχνίδια. Σε κάθε λεπτό του αγώνα, στα σαράντα λεπτά του ματς. Ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αντίπαλο, όλοι να έχουμε το ίδιο πράγμα στο μυαλό μας και να ακολουθούμε το πλάνο μας».



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved