Άρης: Εισιτήρια διαρκείας και στη ΔΕΘ
Θέση στο Αλεξάνδρειο, για να παρακολουθήσουν τη φετινή προσπάθεια του συγκροτήματος του Βαγγέλη Αλεξανδρή, μπορούν να κλείσουν και κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ οι φίλοι του Άρη.
Με σημερινή (11/09) ανακοίνωσή τους οι διοικούντες την ΚΑΕ ενημερώνουν πως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν το νέο εισιτήριο διαρκείας τους και κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Η πρόσβασή τους στα γραφεία της ΚΑΕ, τα οποία θα ανοίγουν καθημερινά από τις 09.00 έως τις 20.00, θα επιτυγχάνεται από την είσοδο επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη.
Η ανακοίνωση: «Διευκρινίζεται ότι οι φίλοι του Άρη που θέλουν να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας τους για τη σεζόν 2012-2013 κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Εκθέσεως μπορούν να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο από την είσοδο επί της Γρηγορίου Λαμπράκη (είσοδος Παλέ ντε Σπορ). Ώρες λειτουργίας γραφείων ΚΑΕ Άρης: Δευτέρα - Παρασκευή 09.00-20.00. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310265600 και στο www.arisbc.gr».