Παύλος Γιαννακόπουλος: «Εύχομαι να βάλουμε άλλο ένα αστέρι»

Παύλος Γιαννακόπουλος: «Εύχομαι να βάλουμε άλλο ένα αστέρι»

Την ευχή να είναι και του χρόνου ο Παναθηναϊκός Πρωταθλητής Ευρώπης, ώστε να προσθέσει ένα ακόμα αστέρι στη φανέλα του έκανε ο Παύλος Γιαννακόπουλος, κατά την επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας μπάσκετ του «τριφυλλιού».

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρίσκονται στην λαμπρή εκδήλωση και ευχήθηκε να έχουν όλοι στην ομάδα υγεία, προκειμένου να κατακτήσουν τους στόχους τους.

Αναλυτικά ο Παύλος Γιαννακόπουλος τόνισε:

«Σας ευχαριστώ που βρίσκεστε σήμερα κοντά μας. Άλλη μια χρονιά ξεκινά για τους πρωταθλητές Ευρώπης. Εύχομαι και τη νέα σεζόν να είμαστε πάλι πρωταθλητές Ευρώπης ώστε να βάλουμε άλλο ένα μεγάλο αστέρι σ’ αυτή τη φανέλα.

Εύχομαι σε όλη την ομάδα, το τεχνικό επιτελείο, καλή υγεία με στόχο την κατάκτηση των τίτλων. Θερμά συγχαρητήρια στην ΑDIDAS για την συμβολή και την υποστήριξή της όλα αυτά τα χρόνια».

«Να πάρουμε και τους τρεις τίτλους»

Λίγο αργότερα, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, υποστήριξε πως στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση και των τριών τίτλων, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Ελπίζουμε να είμαστε και του χρόνου εδώ και να πετύχουμε αυτά που κάναμε και πέρυσι και να κατακτήσουμε και τους τρεις τίτλους», ήταν τα πρώτα λόγια του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Όσον αφορά στα σενάρια αποχώρησής του, απάντησε: «Δεν ξέρω παιδιά, δεν μπορώ να σας πω τίποτα. Έχουμε μπροστά μας πολύ καιρό και δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις. Αν είμαστε εδώ και του χρόνου θα τα πούμε, είτε θετικά, είτε αρνητικά».

Ερωτηθείς για την αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, ο «ισχυρός άνδρας» του μπασκετικού Παναθηναϊκού, ανέφερε: «Εγώ θα ήθελα να ξεκινήσει και να γίνουν όλοι οι αγώνες μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα και να ξεκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα και εύχομαι πάντα να κερδίσει ο καλύτερος».

Αναφορικά με τις σκέψεις που υπάρχουν και να γίνουν οι ΚΑΕ ερασιτεχνικά σωματεία, δήλωσε: «Δεν υπάρχει καλύτερη λύση από αυτό».

Τέλος, για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν εκμεταλλεύτηκε το λοκ άουτ του ΝΒΑ, τόνισε: «Αυτό είναι αλλού παπά ευαγγέλιο. Δεν είναι δική μου επιλογή. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να γίνονται οι αγώνες σε αθλητικό πλαίσιο και να κερδίσει ο καλύτερος».



Champions League: Στον τελικό η Ίντερ έπειτα από μυθική ματσάρα με Μπαρτσελόνα! Τα highlights
Champions League: Στον τελικό η Ίντερ έπειτα από μυθική ματσάρα με Μπαρτσελόνα! Τα highlights
Euroleague Final-4: Ο Σλούκας γράφει ιστορία, πρώτος σε συμμετοχές μαζί με τον Χριάπα
Euroleague Final-4: Ο Σλούκας γράφει ιστορία, πρώτος σε συμμετοχές μαζί με τον Χριάπα
Παναθηναϊκός AKTOR: Οι πρωταθλητές Ευρώπης στο Final-4 κόντρα στη Φενέρ
Παναθηναϊκός AKTOR: Οι πρωταθλητές Ευρώπης στο Final-4 κόντρα στη Φενέρ
Παναθηναϊκός AKTOR: Η 13η συμμετοχή και το 8ο ευρωπαϊκό
Παναθηναϊκός AKTOR: Η 13η συμμετοχή και το 8ο ευρωπαϊκό
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved