Ψυχολογική πίεση

Ψυχολογική πίεση

Με το δεύτερο γκραν πρι της χρονιάς για τη Formula 1 να είναι έτοιμο να πάρει εκκίνηση οι «μάχες» μεταφέρονται και εκτός πίστας.

Σύμφωνα με τον πρώην αγωνιζόμενο και νυν σχολιαστή της Formula 1 Τζόνι Χέρμπερτ ο Λιούις Χάμιλτον «παίζει» με το μυαλό του Σεμπάστιαν Φέτελ κάνοντας καυστικές και διφορούμενες  δηλώσεις .

Η πιο πρόσφατη είναι αυτή που ο οδηγός της McLaren είπε για τον οδηγό της Red Bull πως είναι ένα κακό αντίτυπο του Νάιτζελ Μάνσελ ή αυτό που είπε για το μονοθέσιο της Red Bull και το KERS, που ο Χάμιλτον θεωρεί πως είναι αναγκαίο για να πάρει η Red Bull τη νίκη στην Μαλαισία.

«Μη δίνετε σημασία σε ότι ακούτε » δήλωσε στο site του περιοδικού Motorsport ο Χέρμπερτ και πρόσθεσε: «Είναι παιχνίδια μυαλού, που σκοπό έχουν να αποπροσανατολίσουν τον Φέτελ να τον φέρουν σε σκέψεις πίεση και λάθος. Ο Χάμιλτον δεν το εννοεί αυτό που λέει, ίσως να είναι και κατευθυνόμενο.  Όμως ο Σεμπάστιαν δεν είναι τέτοιος τύπος  δεν θα αντιδράσει.»

Ο Βρετανός έκρινε και τη Ferrari λέγοντας: « Η αρχή μπορεί να μην ήταν καλή όμως η Scuderia δεν είναι τόσο πίσω από την McLaren ή τη  Red Bull. Νομίζω πως μόλις ο Φερνάντο Αλόνσο προσαρμοστεί στα λάστιχα της  Pirelli  θα κάνει τη διαφορά».



Ιταλία: Αθλήτρια έπεσε με το κεφάλι από ύψωμα για να αποφύγει καραμπόλα
Ιταλία: Αθλήτρια έπεσε με το κεφάλι από ύψωμα για να αποφύγει καραμπόλα
Έκαψε όλα τα «κανονάκια» του ο Ολυμπιακός
Έκαψε όλα τα «κανονάκια» του ο Ολυμπιακός
Εθνική Ελλάδας: Η συνεργασία με την Intersport ξεκίνησε
Εθνική Ελλάδας: Η συνεργασία με την Intersport ξεκίνησε
Παρί: Τέλος και επίσημα ο Ταμπελίνι
Παρί: Τέλος και επίσημα ο Ταμπελίνι
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved