16ο Ράλι Σπριντ Ασφάλτου
SHARE

16ο Ράλι Σπριντ Ασφάλτου

Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης ανακοινώνει τη διοργάνωση του 16ου Ράλι Σπριντ Ασφάλτου, στις 9 και 10 Ιουνίου 2012.

Ο αγώνας διεξάγεται όπως κάθε χρόνο στο φιλόξενο Βελβεντό Κοζάνης με την υποστήριξη της «Κοινωνίας των πολιτών του Βελβεντού», του Εμπορικού Συλλόγου Βελβεντού και είναι εγκεκριμένος από την Εθνική Επιτροπή Αγώνων (ΕΘ.Ε.Α.) και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Προσμετράει στο Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου Βορείου Ελλάδος και στο Κύπελλο του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Βορείου Ελλάδος (ΣΟΑΑΒΕ).

Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα βρεθούν στη γνωστή διαδρομή από Βελβεντό προς Καταφύγι μήκους 11,6 χλμ. έχοντας την ίδια απόσταση με την περυσινή διοργάνωση.

Ο Σ.Μ.Α.Κ. με τη βοήθεια των υποστηρικτών του αγώνα δίνει, όπως κάθε χρόνο, τις εξής παροχές στα πληρώματα που θα συμμετέχουν:

•           Φιλοξενία στα πληρώματα ερχόμενα εκτός Νομού Κοζάνης

•           Γεύμα στα πληρώματα μετά τον τερματισμό του αγώνα.

Για τις κρατήσεις των δωματίων θα τηρηθεί αυστηρά η προτεραιότητα ανάλογα με τον χρόνο δήλωσης συμμετοχής.

Ο τεχνικός έλεγχος των αγωνιστικών αυτοκινήτων θα γίνει το Σάββατο 9 Ιουνίου στην Κεντρική Πλατεία του Βελβενδού, από τις 16:00μμ – 19:00μμ.

Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει το πρωί της Κυριακής 10 Ιουνίου στις 11:00πμ, στην αφετηρία της ειδικής διαδρομής στο Μετόχι Βελβενδού. Το δεύτερο σκέλος θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος του πρώτου σκέλους και την διαδικασία του service park, αφού πρώτα τα αυτοκίνητα επιστρέψουν με ανάποδη φορά στην αφετηρία.

Οι απονομές των νικητών θα γίνει στο Εστιατόριο «Μετόχι» στις 15:00 μαζί με το γεύμα προς τιμή των συμμετεχόντων. Οι θεατές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο δρόμος θα κλείσει την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 10:00πμ, μία ώρα πριν ξεκινήσει ο αγώνας και θα ανοίξει αφού τελειώσει και το δεύτερο σκέλος.

Κλειστή θα είναι το πρωί της Κυριακής και η οδός δίπλα από το Στάδιο Βελβεντού όπου και γίνεται η εγκατάσταση των σέρβις των αγωνιστικών ομάδων την ώρα του αγώνα.

Δηλώσεις συμμετοχών γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 01 Ιουνίου 2012 και ώρα 22:00. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε στo τηλέφωνο/ fax 2461036742 (Γραφεία ΣΜΑΚ 20:00μμ - 23:00μμ), στο e-mail: smak@otenet.gr και στο site: www.smakracing.gr

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Και τώρα Περιστέρι
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Και τώρα Περιστέρι
Ολυμπιακός: Τελική ευθεία για Βαλμπουενά
Ολυμπιακός: Τελική ευθεία για Βαλμπουενά
Το ταλέντο που ζήτησε από την Ρεάλ το «Φαινόμενο»
Το ταλέντο που ζήτησε από την Ρεάλ το «Φαινόμενο»
«Είπα στους φίλους μου ότι ο Ρονάλντο είναι ακριβώς όπως το PlayStation»
«Είπα στους φίλους μου ότι ο Ρονάλντο είναι ακριβώς όπως το PlayStation»