Άλλη μια κατάκτηση για τη BMW

Άλλη μια κατάκτηση για τη BMW


Ο Όμιλος BMW βραβεύτηκε για την καλύτερη Αναφορά Βιωσιμότητας.

Η κατάταξη αναφορών βιωσιμότητας του IÖW/Future θεωρείται η πλέον έγκυρη του είδους στη Γερμανία. Αξιολογεί την ποιότητα και το περιεχόμενο των αναφορών βιωσιμότητας των 150 μεγαλύτερων Γερμανικών εταιριών από το χώρο της βιομηχανίας και της παροχής υπηρεσιών, καθώς και επίλεκτων μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Η ανάλυση βασίζεται σε κριτήρια όπως παραγωγή φιλική προς το περιβάλλον, υπευθυνότητα σε όλη την αλυσίδα προμηθειών και συμφέροντα εργαζομένων. Το θεσμό υποστηρίζουν το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και το Γερμανικό Συμβούλιο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Ο Όμιλος BMW ήρθε πρώτος στην κατάταξη με τις αναφορές βιωσιμότητας 2011 που συνέταξε το Ινστιτούτο Ecological Economy Research (IÖW) & Future e.V, έχοντας υποβάλλει την καλύτερη Αναφορά Βιώσιμης Αξίας (Sustainable Value Report).

Η Γιάνα Γκεμπάουερ, υπεύθυνη του σχετικού προγράμματος της κατάταξης του IÖW/Future, μίλησε για την Αναφορά Βιώσιμης Αξίας του Ομίλου BMW  (Sustainable Value Report): «Η υπεροχή της αναφοράς του Ομίλου BMW  συνίσταται στη συστηματική ανασκόπηση των κυριότερων προκλήσεων της βιωσιμότητας, στη δομημένη προσέγγιση και στη συνοπτική παρουσίαση των επιτευγμάτων βιωσιμότητας. Αντιπροσωπεύει την καλύτερη πρακτική σε ότι αφορά τις στοιχειώδεις απαιτήσεις μιας αναφοράς ποιότητας.

Η αναφορά προσφέρει στον αναγνώστη μία ευρεία και λεπτομερή επισκόπηση των επιτευγμάτων της εταιρίας στον τομέα της βιωσιμότητας και παρέχει συνοπτικές απαντήσεις στις σημαντικότερες ερωτήσεις ώστε να υπάρχει δυνατότητα μελλοντικής σύγκρισης». Ο Μπιλ ΜακΆντριους, επικεφαλής του Εταιρικού Στρατηγικού Σχεδιασμού και επικοινωνιών του Ομίλου BMW  δήλωσε: «Χαιρόμαστε με αυτή την αναγνώριση, κυρίως επειδή θεωρούμε την Αναφορά Βιώσιμης Αξίας βασικό εργαλείο επικοινωνίας των στόχων και των επιτευγμάτων μας. Η παρουσίαση των θεμάτων μας με απλό και κατανοητό τρόπο, παρά την πολυπλοκότητά τους, ήταν σημαντική για εμάς. Αν και η αναφορά μας απευθύνεται κυρίως σε ειδικούς, επιχειρούμε παράλληλα μία εισαγωγική μύηση του ευρύτερου κοινού στο θέμα της βιωσιμότητας».



Ισπανία: Επικεφαλής της επιτροπής εποπτείας της Ομοσπνδίας ο Ντελ Μπόσκε
Ισπανία: Επικεφαλής της επιτροπής εποπτείας της Ομοσπνδίας ο Ντελ Μπόσκε
Βόλος: Επιμένει στην πώληση της ΠΑΕ ο Αχιλλέας Μπέος
Βόλος: Επιμένει στην πώληση της ΠΑΕ ο Αχιλλέας Μπέος
Βραζιλία: Ο Ρονάλντο πούλησε την Κρουζέιρο
Βραζιλία: Ο Ρονάλντο πούλησε την Κρουζέιρο
Euroleague, Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός AKTOR: Στον… αέρα το Game 3
Euroleague, Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός AKTOR: Στον… αέρα το Game 3
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved