Ολική ανατροπή με… υπογραφή Κολοβού (video+photos)

Ολική ανατροπή με… υπογραφή Κολοβού (video+photos)

Από τη δεύτερη αγωνιστική είχε να σκοράρει ο Δημήτρης Κολοβός, αλλά με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο του εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα οδήγησε τον Πανιώνιο στην ανατροπή και τη δεύτερη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» με 2-1.

Ο νεαρός άσος των «κυανέρυθρων» ήταν όλα τα λεφτά για την ομάδα του καθώς μέσα σε 15 λεπτά βρήκε στόχο δύο φορές και υπέγραψε τη μεγάλη νίκη της ομάδας του, η οποία ήταν η δεύτερη διαδοχική στη Super League μετά το «διπλό» της προηγούμενης εβδομάδας στα Γιάννινα.

Στον αντίποδα χωρίς βαθμό μακριά από τη Ριζούπολη έμεινε ο Απόλλωνας ο οποίος αν και προηγήθηκε για δεύτερη φορά φέτος σε εκτός έδρας παιχνίδι χάρη σε τέρμα του Χρήστου Μίνγκα δεν κατόρθωσε να κρατήσει ούτε την ισοπαλία, μετρώντας αισίως πέντε ήττες σε ισάριθμους αγώνες.

Το ματς

Με σκοπό να αιφνιδιάσει μπήκε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης ο Απόλλων και χρειάστηκε 21 λεπτά για να τα καταφέρει. Ο Φαρινόλα κράτησε την μπάλα από τα αριστερά και πραγματοποίησε τη σέντρα. Το κέντρο άμυνας του Πανιωνίου βρέθηκε απροετοίμαστο και ο Μίνγκας νίκησε στον αέρα τον Κούρο κι άνοιξε το σκορ, καθώς ο Γιαννακόπουλος ήταν αδύνατο να αντιδράσει.

Από εκείνο το σημείο ο Πανιώνιος προσπάθησε να πιέσει, αλλά δεν είχε ουσία στο παιχνίδι του και δεν μπορούσε να φτάσει με προϋποθέσεις μπροστά στην εστία του Τζόρβα. Στην ανάπαυλα οι φιλοξενούμενοι είχαν το προβάδισμα και για να άλλαζε κάτι θα έπρεπε να βελτιωθεί σημαντικά ο «Ιστορικός».

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Νίκος Παντελής έδειξε την πρόθεσή του να αλλάξει την επιθετική λειτουργία της ομάδας του και τα κατάφερε. Οι αλλαγές του κατάφεραν να δημιουργήσουν προβλήματα στην οργανωμένη άμυνα του Απόλλωνα με τις ευκαιρίες να δημιουργούνται με αρκετά μεγάλη συχνότητα.

Όλα όμως έμελλε να κριθούν από την ποιότητα και το ταλέντο του Κολοβού. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, στο 63’ έδωσε την μπάλα στον Κούρο. Ο τελευταίος σέντραρε και ο Κολοβός σούταρε με την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Τζόρβα για το 1-1.

Όμως δεν σταμάτησε εκεί. Ένα τέταρτο αργότερα κι ενώ είχε προηγηθεί στο 77’ μία τεράστια ευκαιρία του Αραβίδη, ο Κολοβός πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή την έφερε στο δεξί πόδι και μ’ ένα υπέροχο δεξί πλασέ την έστειλε να αναπαυτεί για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Τζόρβα για να υπογράψει τη μεγάλη νίκη.

Μάλιστα όταν ο Παντελής τον απέσυρε στο 83’, γνώρισε –όπως ήταν λογικό- την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας.

Πανιώνιος (Νίκος Παντελής): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Κούρος, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Καλτσάς (67’ Καμπάνταης), Μητρόπουλος, Ντούνης (46’ Γιάννου), Μενδρινός, Κολοβός (83’ Λαμπρόπουλος), Αραβίδης

Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Χατζηζήσης (69’ Βέρτζος), Παντελιάδης, Αλβάρεζ, Δεληζήσης, Γκουέλα, Καμαρά, Κόρμπος, Μίνγκας (82’ Μπάρκογλου), Εγκον (58’ Τσοκάνης), Φαρινόλα

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα όπως σας τη μετέφερε το Onsports.

{coveritlive}aa1f3df4f6{/coveritlive}

Ολική ανατροπή με… υπογραφή Κολοβού (video+photos)

Unsupported video


Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved