Τρεζεγκέ στο Onsports: «Δεν μίλησα με Ολυμπιακό!»

Τρεζεγκέ στο Onsports: «Δεν μίλησα με Ολυμπιακό!»

Ο Ολυμπιακός, στο λυκαυγές της μεταγραφικής περιόδου, έχει βγει στο μεταγραφικό παζάρι σε αναζήτηση επιθετικού εγνωσμένης αξίας που όχι μόνο θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης του συλλόγου, αλλά βάσει και των σημερινών δηλώσεων του Βαγγέλη Μαρινάκη, θα προκαλέσει αίσθηση.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που διέρρευσαν σήμερα (29/08) από κύκλους μάνατζερ, περίοπτη (και πως όχι;) θέση ανάμεσα στους υποψηφίους, καταλάμβανε το όνομα του Νταβίντ Τρεζεγκέ. Ένα όνομα που από μόνο του είναι ικανό να πυροδοτήσει το φιτίλι για το μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» που υποσχέθηκε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στους φίλους της ομάδας. Η πειραιώτικη ΠΑΕ φερόταν μάλιστα να έχει μπει «σφήνα» στη μεταγραφή του Τρεζεγκέ σε ομάδων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και το Onsports δεν θα μπορούσε να λείψει από τις «ερυθρόλευκες» εξελίξεις, ρίχνοντας μάλιστα φως στην υπόθεση! Πως; Επικοινωνώντας με τον ίδιο τον Γάλλο super star!

Αντίθετα με τη γενικότερη αίσθηση πως οι ποδοσφαιριστές αντίστοιχου βεληνεκούς είναι απρόσιτοι, ο Τρεζεγκέ ήταν ιδιαίτερα φιλικός ζητώντας μας μάλιστα συγγνώμη για το γεγονός πως είχε το τηλέφωνό του κλειστό όταν προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί του νωρίτερα!

Πετύχαμε τον 33χρονο παγκόσμιο πρωταθλητή του 1998 στο κοσμοπολίτικο Αμπού Ντάμπι λίγο πριν υπογράψει (όπως αποκάλυψε) το νέο του συμβόλαιο του με την Μπάνι Γιας και παρά το γεγονός πως είναι ένας από τους μεγαλύτερους επιθετικούς που ανέδειξε το γαλλικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια, μας έκανε ελάχιστες ντρίπλες κατά τη διάρκεια της κουβέντας που είχαμε μαζί του, μιλώντας για τον Ολυμπιακό, τον Σισέ, αλλά και για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του.

«Συγγνώμη που δεν καταφέρατε να επικοινωνήσετε μαζί μου νωρίτερα, αλλά βρίσκομαι στο Αμπού Ντάμπι προκειμένου να υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο και το πρόγραμμά μου είναι αρκετά βεβαρημένο», τόνισε αρχικά ο πρώην άσος της Γιουβέντους και μπήκε κατευθείαν στο... ψητό μόλις του αποκαλύψαμε από ποια χώρα τον καλούμε αφού φαίνεται δεν έχει ξεχάσει την ήττα της Γαλλίας στα προημιτελικά του Ευro 2004 της Πορτογαλίας!

«Αν και δεν έχω ξεχάσει την Πορτογαλία, θα σας μιλήσω», συνέχισε χαριτολογώντας, για να αποκαλύψει πως ουδέποτε δέχθηκε επίσημη κρούση από τον Ολυμπιακό, αλλά πληροφορήθηκε για το ενδιαφέρον των πρωταθλητών από τον Τύπο:

«Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από τον Ολυμπιακό, ούτε τώρα, ούτε στο παρελθόν και όπως καταλαβαίνετε δεν έχω καμία πρόταση στα χέρια μου. Γνωρίζω μόνο ό,τι διαβάζω από τις εφημερίδες»

Ερωτηθείς δε για τον αν θα δεχόταν να… υποβιβαστεί στο φτωχικό μας (ταλαίπωρο ελληνικό πρωτάθλημα)  στην περίπτωση που κάποια ελληνική ομάδα, στην προκειμένη περίπτωση ο Ολυμπιακός, τον… μάρκαρε στενά, απάντησε παραδεχόμενος τα πλεονεκτήματα που φέρνουν τα πετροδόλαρα:

«Φυσικά και δεν θα είχα πρόβλημα να αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έχετε (σ.σ. Έλληνες) κάνει άλματα προόδου και δεν πρέπει να ξεχνάμε και το Euro 2004 που ανέφερα και πριν. Στην Ελλάδα έχουν αγωνιστεί κατά καιρούς μεγάλοι ποδοσφαιριστές και συμπατριώτες μου όπως ο Καρεμπέ, ενώ και ο Σισέ ξαναβρήκε τη φόρμα του εκεί. Σίγουρα θα ήταν δύσκολο να έρθω σε νεότερη ηλικία, ωστόσο αν τα έβρισκα τώρα με κάποια ομάδα δεν θα είχα πρόβλημα. Υπήρχαν ομάδες τόσο από την Ισπανία, όσο και τη Γαλλία που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή μου, ωστόσο ήταν δύσκολο να δώσουν τα λεφτά που μου προσφέρουν εδώ (σ.σ. ΗΑΕ)»

Ο Τρεζεγκέ ο οποίος κυκλοφορούσε… ελεύθερος στο μεταγραφικό παζάρι, όντας από τους διασωθέντες του περσινού ναυαγίου της Χέρκουλες (η οποία δεν άντεχε πλέον το συμβόλαιό του), δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του.

«Για να πούμε την αλήθεια δεν βρίσκομαι και στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία, ωστόσο έχω την ίδια δίψα για ποδόσφαιρο. Εδώ, εκτός των άλλων έδειξαν πως με θέλουν περισσότερο και μου παρουσίασαν ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σεβόμενοι την επιθυμία του Τρεζεγκέ να ξεκουραστεί λόγω της πολύωρης πτήσης, μετά από ευγενική του παράκληση, δεν τον απασχολήσαμε άλλο, παρά το γεγονός πως επιθυμούσαμε το αντίθετο. Του ευχηθήκαμε έτσι καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του ανανεώνοντας ωστόσο το ραντεβού μας για την Ελλάδα. Όπως άλλωστε μας είπε και ο ίδιος: «Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις»!



Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved