Εύα Χαντάβα αποκλειστικά στο Onsports: «Όνειρο και απωθημένο. Χαίρομαι που τα κατάφερα»!
Intime.gr / Instagram: Eva Chantava

Εύα Χαντάβα αποκλειστικά στο Onsports: «Όνειρο και απωθημένο. Χαίρομαι που τα κατάφερα»!

Το απόλυτο success story Ελληνίδας αθλήτριας βόλεϊ έχει την υπογραφή της διεθνούς ακραίας από τα Γρεβενά

Η Εύα Χαντάβα μίλησε αποκλειστικά στο Onsports για το όνειρο που έγινε πραγματικότητα μετά από 16 χρόνια σκληρής δουλειάς και επιμονής και τον επόμενο σταθμό της καριέρας της, την Gunma Bank LTD στην Ιαπωνία.

Η αρχηγός του Παναθηναϊκού, που φέτος πανηγύρισε το νταμπλ με το τριφύλλι στην καρδιά κατάφερε να υλοποιήσει τον μεγαλύτερό της στόχο, ένα «χρυσό» συμβόλαιο στην Ιαπωνία.

Εξαργυρώνοντας την εξαιρετική χρονιά όπου οδήγησε τις «πράσινες» ξανά στους τίτλους και μάλιστα εμφατικά με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου, η Εύα Χαντάβα δεν επαναπαύτηκε στις δάφνες της. Δεν της αρκούσε -και δικαίως- να είναι 3η στον Παναθηναϊκό, ενώ απέρριψε και μια πολύ καλή πρόταση της ΑΕΚ, καθώς επίσης αρκετές προτάσεις από το εξωτερικό.

Η διεθνής ακραία που συνεχίζει μέχρι και σήμερα να τιμά το εθνόσημο, έκανε ντεμπούτο στην Α1 σε ηλικία 15 ετών με τον Ηρακλή και στην Εθνική στα 16 της. Έχει περάσει από Ηρακλή, Ολυμπιακό, Βριλήσσια, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και σε μια πορεία 16 ετών έχει περάσει πάνω από 10 χρόνια σε ομάδες του εξωτερικού καθώς έχει αγωνιστεί στην Ιταλία, Τουρκία, Ταϋλάνδη, Αζερμπαϊτζάν, Ρουμανία, Βραζιλία και Ινδονησία.

Όπως αποδεικνύεται εμπράκτως η Εύα Χαντάβα δεν φοβάται να τολμήσει. Δεν εφησυχάζει. Θέτει νέους στόχους και «παλεύει» για να τους πετύχει. Παίζει με πάθος και ψυχή τον κάθε αγώνα. «Κλείνει» τα αυτιά στις κριτικές και στους επικριτές, και τους απαντάει με πράξεις, όπως ακριβώς έγινε και φέτος που στα 32 της χρόνια αν και δεν άνοιξε η πόρτα της Κορέας, κατάφερε να «κλείσει» ένα «παχουλό» συμβόλαιο στην Ιαπωνία.

«Ποτέ δεν είναι αργά και όλα γίνονται τη σωστή στιγμή»

Το κορίτσι από τα Γρεβενά που γύρισε όλο τον κόσμο με μια βαλίτσα στο χέρι, πολλές φορές «λύγισε» αλλά δεν έσπασε. Δεν σταμάτησε να δουλεύει και να πιστεύει στον εαυτό της. Έτσι φέτος ήρθε η ώρα να δρέψει τους καρπούς καθώς τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Ιαπωνία για λογαριασμό της Γκούνμα Μπανκ.

Η Εύα Χαντάβα μιλάει αποκλειστικά στο Onsports για το απόλυτο success story Ελληνίδας αθλήτριας!

Μετά την κατάκτηση του νταμπλ με τον Παναθηναϊκό και έχοντας περάσει από πάρα πολλές χώρες του εξωτερικού πίστευες ότι φέτος θα είχες μια τέτοια πρόταση;

 «Υπήρχαν χρονιές που σταμάτησα να το πιστεύω, αλλά μετά την φετινή σεζόν ένιωσα πως είμαι στη καλύτερη φάση παικτικά. Ήταν η πρώτη φορά που πίστευα τόσο πολύ ότι κάτι καλό θα γινόταν. Ότι θα είχα μια πολύ καλή πρόταση. Περίμενα πάρα πολλά χρόνια για κάτι τέτοιο αλλά τελικά ποτέ δεν είναι αργά και όλα γίνονται τη σωστή στιγμή!»

Αισθάνεσαι με αυτή σου τη μεταγραφή πως οι κόποι σου ανταμείβονται;

«Εννοείται πως αισθάνομαι πως οι κόποι μου έπιασαν τόσο. Δουλεύω σκληρά σε κάθε προπόνηση όλα τα χρόνια της καριέρας μου. Έχω αγωνιστεί σε πάρα πολλά πρωταθλήματα του εξωτερικού, εκτός από την Ελλάδα. Ήταν ένα από τα όνειρά μου που μου είχε μείνει απωθημένο και χαίρομαι που επιτέλους το κατάφερα!»

Τέλος στην ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Εύα Χαντάβα έστειλε το ακόλουθο μήνυμα όλο νόημα προς… πάσα κατεύθυνση:

«Ποτέ μην τα παρατάς.

Ποτέ μην ακούς τους haters.

Τα πάντα είναι δυνατά.

Δούλεψε σκληρά και αργά ή γρήγορα θα πάρεις αυτό που αξίζεις!»



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved