Μεταξά στο Onsports: «Αφιερωμένο στον κόσμο του Παναθηναϊκού, την οικογένειά μου και τον Θανάση»!

Μεταξά στο Onsports: «Αφιερωμένο στον κόσμο του Παναθηναϊκού, την οικογένειά μου και τον Θανάση»!

Καρμική είναι η σχέση της Ναταλίας Μεταξά με τον Παναθηναϊκό καθώς όχι μόνο πανηγύρισε τους πρώτους τίτλους στην καριέρα της με το τριφύλλι στην καρδιά, αλλά γνωρίστηκε και με τον Θανάση Πρωτοψάλτη πριν επτά χρόνια και φέτος αμφότεροι επέστρεψαν στον σύλλογο για να σηκώσουν όχι από μία, αλλά από δύο Κούπες ο καθένας!

Η 29χρονη μπλοκέρ του Παναθηναϊκού μίλησε στη συντάκτρια του Onsports, Δήμητρα Πολυχρονοπούλου, μετά την κατάκτηση του νταμπλ και αναφέρθηκε στη σημασία της έδρας, στη δουλειά που έκανε το σταφ της ομάδας που είχε όλες τις παίκτριες… φρέσκες στους τελικούς. Στάθηκε στον χαρακτήρα της ομάδας και στο πόσο ήθελαν άπαντες την επιστροφή του συλλόγου στην κορυφή της Ελλάδας.

Η Ναταλία Μεταξά όμως έκανε ειδική αναφορά στον κόσμο του Παναθηναϊκού που από το πρώτο ματς μέχρι το τελευταίο βρίσκονταν στο πλευρό τους.

«Πάθαμε σοκ με τον κόσμο μας!», τόνισε με νόημα και πρόσθεσε: «Δεν υπήρχε περίπτωση να χάναμε στο Ρέντη»!

«Γνωριστήκαμε εδώ πριν 7 χρόνια και φέτος είμαστε και οι δυο πρωταθλητές»!

Η ύψους 1,82μ. κεντρική του «τριφυλλιού» πρώτη φορά πέρασε το κατώφλι του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2014-15, όπου η ομάδα έφτασε στην πηγή αλλά δεν κατάφερε να πιει νερό τερματίζοντας στην 2η θέση του πρωταθλήματος ενώ ήταν φιναλίστ και στο Κύπελλο. Εκείνη την σεζόν η Ναταλία Μεταξά γνώρισε και τον Θανάση Πρωτοψάλτη που αγωνιζόταν στους άνδρες του Παναθηναϊκού. Και μπορεί να μην πανηγύρισαν κάποιον τίτλο τη συγκεκριμένη χρονιά, όμως και οι δύο επέστρεψαν «εδώ που άρχισαν όλα» όπως χαρακτηριστικά τονίζει η όμορφη Θεσσαλονικιά με σκοπό να ολοκληρώσουν αυτό που άφησαν στη μέση πριν επτά χρόνια, να σηκώσουν Κούπες.

Φέτος ήρθε το πλήρωμα του χρόνου με τον Θανάση Πρωτοψάλτη να κατακτά το Πρωτάθλημα της Volley League αλλά και το League Cup «Νίκος Σαμαράς» και τη Ναταλία Μεταξά το πρωτάθλημα της Volley League γυναικών και το Κύπελλο Ελλάδας, οι δύο «πράσινοι» τα σάρωσαν όλα φορώντας με την ίδια φανέλα, με το ίδιο σήμα στην καρδιά!

Ένα Love story με υπογραφή Παναθηναϊκού και δυο νέοι με καρδιά πρωταθλητή!

Πριν την έναρξη της σεζόν περίμενες ότι θα ολοκληρωθεί με νταμπλ για τον Παναθηναϊκό;

«Όταν παίζεις για έναν τόσο μεγάλο σύλλογο πάντα έχεις ως στόχο το νταμπλ. Πίστευα πολύ στην δυναμικότητα της ομάδας από της αρχή και πραγματικά είμαι τρισευτυχισμένη που τα καταφέραμε!»

Που πιστεύεις ότι κρίθηκε ο φετινός τίτλος;

«Ήταν μια σειρά από πολύ δύσκολα παιχνίδια. Οι έδρες έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο, αλλά πιστεύω η ομάδα μας είχε διάρκεια και μέσα στο παιχνίδι, αλλά και στο γεγονός ότι παίζαμε ανά δυο μέρες. Είναι τρομερή η δουλειά που έκανε όλο το σταφ και νιώθαμε φρέσκες σε κάθε παιχνίδι!»

Τι ήταν αυτό που είπατε ως ομάδα με τις συμπαίκτριές σου πριν τον 5ο τελικό;

«Ήμασταν αποφασισμένες να μπούμε στο γήπεδο και να πάρουμε το παιχνίδι! Έτοιμη η μια να βοηθήσει την άλλη, να την καλύψει, να την ανεβάσει! Όλες μαζί!! Δεν υπήρχε περίπτωση να χάναμε! Πήγαμε στο Ρέντη για να κερδίσουμε!»

Αφιερώνεις κάπου αυτό το πρωτάθλημα;

«Καταρχάς το αφιερώνω στον κόσμο μας! Περίμεναν πολλά χρόνια για αυτόν τον τίτλο και είμαστε πολύ χαρούμενες που καταφέραμε να τους τον φέρουμε! Και φυσικά στην οικογένεια μου, τους γονείς μου, τις αδερφές μου, τους γαμπρούς μου, τα ανίψια μου και τον Θανάση (σ.σ. Πρωτοψάλτη)»!

Φέτος τόσο εσύ όσο και ο Θανάσης Πρωτοψάλτης κατακτήσατε νταμπλ με τον Παναθηναϊκό, Πρωτάθλημα και Κύπελλο εσύ και Πρωτάθλημα και League Cup ο σύντροφός σου. Πως νιώθεις γι’ αυτό;

«Αν το σκεφτείς είναι πολύ όμορφο! Γνωριστήκαμε σε αυτήν την ομάδα πριν 7 χρόνια και φέτος είμαστε και οι δυο πρωταθλητές, εδώ που όλα ξεκίνησαν!»

Περιμένατε αυτήν την φιέστα που σας ετοίμασαν οι οπαδοί στη Λεωφόρο μετά το Ρέντη;

«Περιμέναμε ότι θα είχε πολύ κόσμο, από τα βίντεο που βλέπαμε στα προηγούμενα τμήματα που κέρδιζαν τίτλους! Φυσικά άλλο να το βλέπεις και άλλο να το ζεις! Ήταν καταπληκτική η ατμόσφαιρα!! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! Και φυσικά πάθαμε όλες σοκ με όσους ήρθαν με τα μηχανάκια και έκλεισαν τη Συγγρού»!

Τι έχεις να πεις στον κόσμο του Παναθηναϊκού;

«Τι μπορεί να πει κανείς για τον κόσμο του Παναθηναϊκού! Ένα μεγάλο ευχαριστώ!! Ήσασταν και είστε πάντα εκεί, χάνει, κερδίζει η ομάδα! Ποτέ δεν κρίνετε, πάντα δίπλα στην ομάδα για να υποστηρίξετε! Μόνο σεβασμός!»

Δώσε μου ένα προσωνύμιο για την κάθε συμπαίκτριά σου;

«Εβίτα: κοσμάρα, Jen: drama queen, Μανωλίνα: poker face, Αθηνά: πάντα στην ώρα της (χαχα), Εύα: τέρας ψυχραιμίας (χαχα), Μαρετ: επαγγελματίας, Ρίτα: βράχος, Πηνελόπη: προσπαθεί να πιάσει το γενικό νόημα όταν μιλάμε αγγλικά, Έμιλυ: αλάνι, Τσίτσι: αγαπημένη μου, Πέννυ: μπόμπος μου, Ειρήνη: η καλύτερη Μπούκλα, Μάρι: το καλύτερο μπλονζόν της ομάδας».  



Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Ρέντη: Βρέθηκαν χρήματα σε λογαριασμούς συγγενών των συλληφθέντων που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν
Ρέντη: Βρέθηκαν χρήματα σε λογαριασμούς συγγενών των συλληφθέντων που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Game 1 των playoffs Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Game 1 των playoffs Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved