Εκτός τελικού οι Έλληνες

Εκτός τελικού οι Έλληνες

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος και ο Στέφανος Δημητριάδης δεν κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό στα 200 μ. πεταλούδας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σαγκάης.

Κουρασμένοι από τους πρωινούς αγώνες, ο Γιάννης Δρυμωνάκος και ο Στέφανος Δημητριάδης δεν κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό των 200μ. πεταλούδα, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Σαγκάη.

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος τερμάτισε όγδοος στη δεύτερη σειρά με 1:57.77, ενώ το πρωί είχε κάνει 1:56.88 και συνολικά κατετάγη 14ος, ενώ ο Στέφανος Δημητριάδης ήταν έβδομος στην πρώτη σειρά και 15ος στο σύνολο με 1:58.16 (1:56.82 το πρωί).

Με τον καλύτερο χρόνο πέρασε στον τελικό ο Ιάπωνας Τακέσι Ματσούντα, που τερμάτισε σε 1:54.30, δεύτερος ο Κινέζος Γιν Τσεν με 1:54.80 και τρίτος ο (μέχρι πριν λίγο καιρό αήττητος στο συγκεκριμένο αγώνισμα) Μάικλ Φελπς, που έκανε 1:54.85. Μόλις όγδοος προκρίθηκε ο τρις πρωταθλητής Ευρώπης, Πολωνός Πάβελ Κορζενιόβσκι, ενώ εκτός τελικού έμεινε ο Ούγγρος Λάζλο Τσεχ.

Μετά το τέλος της κούρσας ο Γιάννης Δρυμωνάκος δήλωσε: «Πίστευα ότι θα πάω καλύτερα από το πρωί, αλλά δεν τα κατάφερα. Ήθελα να κάνω ένα χρόνο κοντά στον πρωινό, αλλά δεν μου βγήκε και πήγα πιο άσχημα. Τώρα έχω το 400άρι μικτή, την Κυριακή, και θέλω να πιάσω το όριο, γιατί το έχω χάσει για λίγο και στη Γαλλία, πλησίασα πολύ και εδώ ελπίζω να τα καταφέρω. Όσον αφορά τον Φελπς ως αντίπαλο, δεν είναι η πρώτη φορά που τρέχω μαζί του, αλλά βλέπουμε ότι εξελίσσονται και άλλοι κολυμβητές».



Euroleague: Πρόστιμα σε Ολυμπιακό και Ερυθρό Αστέρα
Euroleague: Πρόστιμα σε Ολυμπιακό και Ερυθρό Αστέρα
Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Προκρίθηκε η Κροατία, με το… 1,5 πόδι η Ολλανδία
Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Προκρίθηκε η Κροατία, με το… 1,5 πόδι η Ολλανδία
Euroleague Βαθμολογία: Μαζί στις 7 νίκες Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός
Euroleague Βαθμολογία: Μαζί στις 7 νίκες Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός
Euroleague: Κάζο Ολυμπιακού κόντρα στη μισή Αρμάνι Μιλάνο
Euroleague: Κάζο Ολυμπιακού κόντρα στη μισή Αρμάνι Μιλάνο
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved