Κόντρα χωρίς τέλος

Κόντρα χωρίς τέλος

Ο Εθνικός απαντά με ανακοίνωσή του στις καταγγελίες του προέδρου της ΚΟΕ, Δημήτρη Διαθεσόπουλου.

Τελειωμό δε φαίνεται να έχει η κόντρα ανάμεσα στον Εθνικό και την ΚΟΕ, που συνεχίζεται με νέα ανακοίνωση από πλευράς της ομάδας του Πειραιά.

Μία ημέρα μετά τη συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Διαθεσόπουλου, ο οποίος μάλιστα απείλησε με μηνύσεις, η διοίκηση των «κυανολεύκων» απαντά, κάνοντας με τη σειρά της επίθεση στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

Τα κυριότερα σημεία της ανακοίνωσης του Εθνικού:

«Εμφανώς πανικόβλητος από το γεγονός ότι βρέθηκε επιτέλους κάποιος αξιόλογος παράγων για να του αντιπαρατεθεί έντονα (και να ανακοινώσει ότι θα κατέλθει αντίπαλός του ως υποψήφιος στις επερχόμενος εκλογές της ΚΟΕ, καταγγέλλοντας τις μεθοδεύσεις της νυν διοίκησης), ο πρόεδρος της κολυμβητικής ομοσπονδίας Δημήτρης Διαθεσόπουλος προχώρησε σε σειρά ανυπόστατων καταγγελιών και υβριστικών χαρακτηρισμών κατά του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ. Προφανώς διαταράχθηκε η νιρβάνα του και το γνωστό «μη μου τους κύκλους τάραττε» που πρέσβευε όλα αυτά τα χρόνια της παντοδυναμίας του. Παρόλα αυτά ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ είναι υποχρεωμένος να δώσει απαντήσεις:

Μέχρι σήμερα θεωρούσαμε ότι ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, παρότι γνωστός για τα «Ολυμπιακά του αισθήματα», δεν είχε συμμετοχή στα όσα κάποιοι συνεργάτες και υπάλληλοί του έπρατταν προασπιζόμενοι τα συμφέροντα του συμπολίτη μας. Δυστυχώς μας διέψευσε. Διότι σε κάποιο απόσπασμα της συνέντευξης φέρεται να ομιλεί ως εκπρόσωπος του Ολυμπιακού. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας δεν μπορεί χωρίς έγγραφα να μιλά για αθλητές που ΔΗΘΕΝ είχαν περάσει από τα χέρια του Ολυμπιακού. ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ; Και να αναφέρεται στον κ. Χονδροκούκη ότι τους είχε πλασάρει;!!!

Θα πρέπει να αποδείξει ο πρόεδρος της ΚΟΕ από ποια στοιχεία προκύπτει ότι ο κ. Χονδροκούκης ήταν μάνατζερ του Ολυμπιακού, όπως ψευδώς ανέφερε. Επειδή εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι ο κύριος πρόεδρος παραμένει τίμιος, θα πρέπει να δώσει στον Τύπο τα ονόματα αυτών που τον εξέθεσαν δίνοντάς του ψευδή στοιχεία.

Όσον αφορά στην άποψη ότι οι μεταγραφές ομογενών γίνονται από 1/10 έως 31/12 εκάστου έτους, λυπούμαστε και είμαστε υποχρεωμένοι να αναφέρουμε ότι οι υπεύθυνοι υπάλληλοι της ΚΟΕ δεν γνωρίζουν τη διαφορά μεταξύ ΟΜΟΓΕΝΟΥΣ και ΕΛΛΗΝΑ αθλητή. Ο σύλλογός μας υπέβαλε 5 αιτήσεις ΕΓΓΡΑΦΗΣ αθλητών εγγεγραμμένων σε μητρώα δήμων της Ελληνικής Επικράτειας, άρα Έλληνες, με διπλή υπηκοότητα και άλλων 4 Ομογενών.

Είναι πρωτοφανές, εξάλλου, να ακούγεται από το κορυφαίο στέλεχος της ομοσπονδίας ότι οι άνθρωποι που εξέδωσαν δελτίο στην αθλήτρια Γκίνη δεν έχουν ελέγξει τη νομιμότητα (σ.σ. καλή τη πίστη είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος) των εγγράφων. Όσον αφορά τη συμμετοχή του κ. Χονδροκούκη στην υποβολή του εν λόγω πιστοποιητικού, ο κ. πρόεδρος θα πρέπει να το αποδείξει. Ο κ. Χονδροκούκης έχει στην κατοχή του το γνήσιο πιστοποιητικό από το δήμο Μεγαρέων και το υπόμνημα του Ν.Γ.Σ Άρτεμις. Θα πρέπει να ψάξει αλλού ο πρόεδρος για αυτόν που έχει υποβάλει το πλαστό έγγραφο.

Όσον αφορά τον Εθνικό και την γνησιότητα των αποδεσμεύσεων έχουμε να αναφέρουμε ότι: Α) Επιφυλασσόμεθα να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη εάν κατηγορηθούμε ευθέως ότι πλαστογραφήσαμε εμείς υπογραφή υπευθύνων αυστραλιανής ομοσπονδίας. Β) Αν τα ονόματα δεν είναι σωστά γραμμένα και είναι πλαστά, ο κ. Vandeburgh, ή όπως αλλιώς λέγεται, ας ερευνήσει τα του οίκου του.

Όσον αφορά τον πρόεδρο του συλλόγου μας κ. Νίκο Αναστασίου, χαρακτηρίζουμε πολύ μικρό οποιονδήποτε επιχειρεί να κάνει ειρωνικά σχόλια εις βάρος του. Διότι το κύρος του και η επαγγελματική του ανέλιξη απέχει παρασάγγας από τους κριτές και επικριτές του. Επί της ουσίας, αυτούς που αναφέρει ο κ. Διαθεσόπουλος ότι τον έχουν εμπλέξει και είναι χρόνια στο κουρμπέτι, δηλαδή ο Γ.Γ. του συλλόγου μας κ. Γιώργος Τσάλτας και ο υπεύθυνος κολυμβητικού τμήματος κ. Γιάννης Χονδροκούκης ξέρουν να προασπίζουν την αξιοπρέπεια του προέδρου τους και τα συμφέροντα του συλλόγου τους.

Απορούμε, εξάλλου, αφού η ομοσπονδία σέβεται και εφαρμόζει την νομιμότητα, πώς ο Γ.Γ. της επικυρώνει από φωτοτυπία πλαστογραφημένο ιδιωτικό συμφωνητικό προκειμένου να εγκριθεί η μεταγραφή του κολυμβητή Κατραντζή Χρήστου από τον ΕΘΝΙΚΟ ΟΦΠΦ στον Ολυμπιακό. Η υπόθεση, άλλωστε, έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Οποιοδήποτε έγγραφο, εξάλλου, ζητηθεί για την αλληλογραφία του κ. Σκέλος με τον κ. Χονδροκούκη είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου για να διαπιστωθεί ποιος λέει αλήθεια και ποιος όχι.

Υ.Γ.: Αναρωτήθηκε ο πρόεδρος της ΚΟΕ, στο παρασκήνιο της συνέντευξης τύπου, γιατί χαρακτηρίσαμε τη διοίκησή του καθεστώς που μπορεί να διαπλέκεται. Και τόνισε: Εκλεγόμαστε 28 χρόνια δημοκρατικά και κανείς δεν μας αμφισβήτησε». Μα, αν δεν είναι καθεστώς μια 28χρονη θητεία στην καρέκλα προέδρου αθλητικής ομοσπονδίας, τότε ποιο είναι; Εκτός εάν ο κύριος Διαθεσόπουλος και οι συνεργάτες θέλουν να συμπληρώσουν την 35ετία για να πάρουν σύνταξη από την ΚΟΕ...».

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Η επιστροφή του Μπομπουά
Η επιστροφή του Μπομπουά
Survivor 2: Μιχάλης Μουρούτσος: Πώς μπήκε και πώς… είναι σήμερα
Survivor 2: Μιχάλης Μουρούτσος: Πώς μπήκε και πώς… είναι σήμερα
ΑΕΚ: Η αντίδραση για το υπόμνημα με βίντεο αποδυτηρίων από ΠΑΟΚ
ΑΕΚ: Η αντίδραση για το υπόμνημα με βίντεο αποδυτηρίων από ΠΑΟΚ
Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Ντάντε (photos+videos)
Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Ντάντε (photos+videos)
Καμία νόρμα δεν περιορίζει τη δημιουργικότητα
Καμία νόρμα δεν περιορίζει τη δημιουργικότητα
Συναγερμός για «Δράκο» στο Αιγάλεω – Πώς «παγιδεύει» ανήλικες στη μέση του δρόμου (vid)
Συναγερμός για «Δράκο» στο Αιγάλεω – Πώς «παγιδεύει» ανήλικες στη μέση του δρόμου (vid)
Λακωνία: Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος αρχιμανδρίτης
Λακωνία: Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος αρχιμανδρίτης
ΣΟΚ: Νεκρή 18χρονη - Τη «σκότωσε» το κινητό της
ΣΟΚ: Νεκρή 18χρονη - Τη «σκότωσε» το κινητό της

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης