Ποσειδώνια 2024: Η Interunity Group παρουσίασε τον πρώτο φιλανθρωπικό Ποδηλατικό Αγώνα Αντοχής

Ποσειδώνια 2024: Η Interunity Group παρουσίασε τον πρώτο φιλανθρωπικό Ποδηλατικό Αγώνα Αντοχής

Η Interunity Group παρουσίασε τον πρώτο φιλανθρωπικό Ποδηλατικό Αγώνα Αντοχής, στα πλαίσια της Nαυτιλιακής Έκθεσης Ποσειδώνια 2024

Ο ποδηλατικός αγώνας THERMO2024 που διοργανώνεται από την IG Cycling θα συγκεντρώσει πάνω από 100 ποδηλάτες, οι οποίοι θα πάρουν μέρος σε έναν αγώνα αντοχής με στόχο τη στήριξη σημαντικών φιλανθρωπικών οργανώσεων ενόψει της ναυτιλιακής έκθεσης Ποσειδώνια 2024.

Η Interunity Group, η κορυφαία εταιρεία ναυτιλιακών υπηρεσιών, παρουσίασε την πρώτη έκδοση του ποδηλατικού αγώνα IG Cycling - THERMO2024, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία την Τετάρτη 13 Μαρτίου.

Μια νέα αθλητική πρόκληση, ένας απαιτητικός αγώνας, ο οποίος θα διεξαχθεί την 1η Ιουνίου στην επιβλητική οροσειρά της Νότιας Πίνδου. Ο ποδηλατικός αγώνας θα συγκεντρώσει σημαντικά ποσά με στόχο τη στήριξη του φιλανθρωπικού Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο, καθώς και του φιλανθρωπικού οργανισμού Common Seas, στα πλαίσια της κορυφαίας Ναυτιλιακής Έκθεσης Ποσειδώνια 2024.

Περισσότεροι από 100 αθλητές θα λάβουν μέρος στον ποδηλατικό αγώνα αντοχής και θα έχουν την ευκαιρία να διανύσουν δύο απαιτητικές διαδρομές, στα απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς βουνά της Νότιας Πίνδου. Οι διαδρομές των 83km και 163km, φτάνουν σε κορυφές περίπου 1400 μέτρων και περίπου 4000 μέτρων υψομετρικής αύξησης, στην καρδιά της Ελλάδας. Ο αγώνας θα ξεκινήσει και θα τελειώσει στο γραφικό χωριό Θέρμο, τρεις ώρες από την Αθήνα.

Ο νέος αυτός αθλητικός θεσμός, στηρίζει δύο φιλανθρωπικές οργανώσεις, τις οποίες η ομάδα της Interunity Group έχει στην καρδιά της: ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο, και Common Seas. Το πρωταρχικό φιλανθρωπικό ίδρυμα της εκδήλωσης, ο Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο Ελπίδα, ιδρύθηκε το 1990 από μια ομάδα δυναμικών γυναικών, με στόχο την αναπτύξη ενός πλαισίου θεραπείας και υποστήριξης παιδιών που πάσχουν από καρκίνο, καθώς και των οικογενειών τους.

Ο Common Seas αξιοποιώντας τη συλλογική εμπειρία ανθρώπων, κυβερνήσεων και επιχειρήσεων γίνεται ο καταλύτης για την εύρεση και ανάπτυξη τοπικών, εθνικών και διεθνών λύσεων για την αντιμετώπιση της θαλάσσιας πλαστικής ρύπανσης και τη βελτίωση της βιωσιμότητας των ωκεανών.

Ο Δημήτρης Νικολάκης, από την Interunity Group, και ένας εκ των ιδρυτών της IG Cycling, που με τη συμβολή του το όνειρο της δημιουργίας αυτού του αγώνα έγινε πραγματικότητα, ανέφερε: «Έχουμε μεγάλες προσδοκίες και πιστεύουμε ότι το THERMO2024 θα είναι ένα σπουδαίο γεγονός. Σίγουρα είναι ένας αγώνας για γερά νεύρα, αλλά όλα έχουν να κάνουν με την υπέρβαση των ορίων και την εκπλήρωση των ονείρων μας. Εκτός από τη μοναδική εμπειρία της εκπληκτικής ομορφιάς των βουνών της Νότιας Πίνδου, αυτό που κυρίως προσδοκούμε είναι να ενωθούμε με φίλους από την παγκόσμια ναυτιλιακή κοινότητα, να ευαισθητοποιήσουμε και να συγκεντρώσουμε όσα περισσότερα χρήματα μπορούμε για δύο πολύ σημαντικές φιλανθρωπικές οργανώσεις. Είμαστε ευγνώμονες για τη σημαντική βοήθεια που είχαμε από όλους τους χορηγούς μας και τη συμβολή τους στη δημιουργία αυτού του αγώνα, ο οποίος ελπίζουμε να είναι ο πρώτος από τους πολλούς που θα ακολουθήσουν».

Οι χορηγοί της διοργάνωσης IG Cycling – THERMO2024 είναι: SOKANA, Lexus, KPI Ocean Connect, Marshall Islands Registry, Faros Marine Services, Navigator Towage and Agencies Worldwide, Fleetwork, M&F Chartering, Aspida Travel, AVRA, Semeli Estate, EZA, Φysio, Top Cycles, Kassimatis Cycling, We Insurance, Bike Sale & Academy, Cubic Marine Logistics, Hermes Harisiadis.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δυτικής Ελλάδας, Βασίλειος Διαμαντόπουλος

Πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, Σπυρίδων Κωνσταντάρας Δήμαρχος Θέρμου, Πέγκυ Φιλίππου ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο, Αλίκη Λαμπροπούλου Common SeasΡέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved