Handball Premier: Το Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή-ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στην 7η αγωνιστική

Handball Premier: Το Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή-ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στην 7η αγωνιστική

Στο φουλ οι «μηχανές» για τις ομάδες της Handball Premier με την 7η αγωνιστική να περιλαμβάνει το ντέρμπι Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή-ΠΑΟΚ το απόγευμα του Σαββάτου (12/11).

Ο Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στις 5μ.μ. στο κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης (Διαιτητές: Τζαφερόπουλος-Μπέτμαν). Οι «ερυθρόλευκοι», που βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, προέρχονται από ευρωπαϊκή πρόκριση και νίκη στην έδρα των Βριλησσίων. Στην αντίπερα όχθη ο ΠΑΟΚ κατάφερε στο τέλος να πάρει στην έδρα του ισοπαλία με την ΑΕΚ και εξακολουθεί να συγκατοικεί στην κορυφή της βαθμολογίας με την Ένωση.

Ο τερματοφύλακας Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή, Κώστας Κοτανίδης υπογράμμισε:

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και είμαστε έτοιμοι 100%. Θεωρώ πως θα είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Θα δώσουμε τον καλύτερο ματς εαυτό και με τον κόσμο στο πλευρό μας πιστεύω θα κατακτήσουμε τη νίκη, η οποία θα μας φέρει πιο κοντά στην κορυφή. Σίγουρα στα ντέρμπι τον πρώτο λόγο έχουν οι άμυνες, αλλά στο σύγχρονο χάντμπολ η επίθεση είναι πιο σημαντική».

Ο πλέι μέικερ ΠΑΟΚ, Νικόλας Κουκμίσης με την σειρά του ανέφερε:

«Προερχόμαστε από καλή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ. Σαφέστατα θα πρέπει να διαχειριστούμε την κούραση, καθώς το ματς με τον Ολυμπιακό είναι το τρίτο σε 7 ημέρες. Θα είναι ακόμα δυσκολότερο από αυτό της Τετάρτης γιατί παίζουμε τον περσινό πρωταθλητή και μάλιστα εκτός έδρας. Έχουμε καλή ψυχολογία, δουλεύουμε καλά και πιστεύω θα ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Τα ματς με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό είναι πρόκληση για εμάς, πάνω απ’ όλα για να δείξουμε στους εαυτούς μας ότι μπορούμε να τους κοντράρουμε στα ίσια».

Αερωπός ManDynamic- Διομήδης Άργους

Με έναν ιδιαίτερα σημαντικό αγώνα ξεκινά η 7η αγωνιστική της Handball Premier, καθώς ο Αερωπός υποδέχεται στις 4μ.μ. τον Διομήδη Άργους στην Έδεσσα (Διαιτητές: Πατιός- Τσιάνας). Οι γηπεδούχοι, που μετά από έξι αγώνες έχουν τέσσερις βαθμούς, χρειάζονται τη νίκη για να ξεφύγουν από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, ενώ ο Διομήδης, που είναι 5ος με 8 βαθμούς, θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να διατηρήσει την επαφή με την τετράδα και να κερδίσει έδαφος στη μάχη για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο τερματοφύλακας του Διομήδη, Μάρκο Τερλέτσκι υποστήριξε:

«Είμαστε πλήρως συγκεντρωμένοι στο ματς του Σαββάτου στην Έδεσσα, ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα πολύ απαιτητικό ματς. Δουλέψαμε σκληρά αυτήν την εβδομάδα και θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε τους δυο βαθμούς, ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητής μας».

ΧΑΝΘ – ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ

ΧΑΝΘ και ΑΣΕ Δούκα αναμετρώνται στις 5μ.μ. στη Θεσσαλονίκη στο γήπεδο της ΧΑΝΘ (Διαιτητές: Γράψας – Κυριακού). Οι γηπεδούχοι μετρούν μόλις μια εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα επί του Αερωπού και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους για να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη, ο Δούκας έπειτα από την επικράτηση της περασμένης αγωνιστικής έχει αναπτερωθεί το ηθικό του και θέλει να έχει ανάλογη συνέχεια για να μπορέσει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία.

Ο προπονητής της ΧΑΝΘ, Γιώργος Μαστορογιάννης σημείωσε:

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα η οποία προσπαθεί να , εκμεταλλευτεί την καλή φυσική κατάσταση των παικτών της και τον ενθουσιασμό τους ώστε να πετυχαίνουν γκολ στο transition. Έχουν ένα γεμάτο ρόστερ γι’ αυτό και δεν πιστεύω να φανεί η απουσία του Τζηρά (αν δεν έχει γίνει καλά μέχρι το Σάββατο). Η βαθμολογική του θέση τον αδικεί γιατί έχασε βαθμούς λόγω ατυχίας και ίσως και απειρίας. Εμείς παίζουμε στην έδρα μας για αυτό Θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και να έχουμε υπομονή στην επίθεση μας γιατί ο Δούκας δεν θα συγχωρήσει τυχόν λάθη μας».

Από την πλευρά του ο τερματοφύλακας του ΑΣΕ Δούκα, Παναγιώτης Κολλύρης τόνισε: «Προερχόμαστε από μια πολύ σημαντική νίκη, την πρώτη μας στο πρωτάθλημα την οποία την θέλαμε και για βαθμολογικούς αλλά και για ψυχολογικούς λόγους. Θέλουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια στο πρωτάθλημα και έχουμε ξεκινήσει από τη Δευτέρα να προετοιμαζόμαστε για το δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο τη ΧΑΝΘ, στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μια αναμέτρηση η οποία κρύβει πολλούς κινδύνους για αυτό και θέλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και προσηλωμένοι για εξήντα αγωνιστικά λεπτά ώστε να μπορέσουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Ζαφειράκης Νάουσας- Ιωνικός Affidea

Πολύ μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί σήμερα, Σάββατο στις 6μ.μ. στη Νάουσα με φόντο την παραμονή στην κατηγορία και όχι μόνο με τον Ζαφειράκη Νάουσας να αντιμετωπίζει τον Ιωνικό ΝΦ (Διαιτητές: Νάσκος – Χαρίτσος). Οι φιλοξενούμενοι έχουν βρει ρυθμό και προέρχονται από δύο σερί νίκες, ενώ ο Ζαφειράκης μετά το σπουδαίο διπλό στα Βριλήσσια έκανε ένα επίσης καλό ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά έχασε εύκολα στη Δράμα. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν πλήρεις, ενώ ο Ιωνικός θα έχει τρεις σοβαρές απουσίες, αφού στην Αθήνα θα μείνουν Μπουτός, Μπαλάσκας και Σωτήρης Αϊβαλιώτης.

Ο τεχνικός του Ζαφειράκη, Κώστας Δεληγιάννης υποστήριξε:

«Είναι ένα παιχνίδι κομβικό και μεγάλης βαθμολογικής σημασίας. Έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα ποιοτική -με έμπειρους παίκτες στην κατηγορία- που προέρχεται από δύο νικηφόρα αποτελέσματα. Πιστεύω πως αν παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Ενώ ο ομόλογός του στον πάγκο του Ιωνικού, Γιάννης Αρβανίτης σημείωσε:

«Είναι ένα δύσκολο ματς εκτός έδρας. Θα ανέβουμε με σκοπό να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Αντιμετωπίζουμε μία αξιόμαχη ομάδα σε ένα δύσκολο γήπεδο που είναι ιδιαίτερο, λόγω και των μικρών του διαστάσεων. Για εμάς οι δύο βαθμοί στη Νάουσα θα μας βάλουν σε άλλη διαδικασία, όμως δεν θεωρώ το ματς κομβικό γιατί υπάρχει πολύ δρόμος ακόμα στο πρωτάθλημα. Η διάρκεια παίζει σημαντικό ρόλο, οπότε ένα αποτέλεσμα δεν είναι ποτέ αρκετό».

ΑΕΚ- Bianco Monte Δράμα '86

Μετά την ισοπαλία στη Μίκρα με τον ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην Δράμα '86 σήμερα στις 6μ.μ. και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό του Βύρωνα λόγω δέσμευσης της αίθουσας Κασιμάτη για άλλες αθλητικές εκδηλώσεις. Απών για την ΑΕΚ θα είναι ο τραυματίας Γιούκιτς. H Δράμα, που βρίσκεται μόνη στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με εννιά βαθμούς, θα έχει αρκετές απουσίες, αφού θα λείψουν οι Τουνγκελίδης, Κοτσαμαρίκογλου, Δεμερτζίδης, Κοβογλανίδης και ο νεαρός Καβάζης, που δυστυχώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Ο προπονητής της Ένωσης, Αλέξης Αλβανός εξήγησε:

«Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να διαχειριστούμε τη συσσωρευμένη κούραση από τους διαδοχικούς αγωνες. Και στο επόμενο διάστημα θα έχουμε αγώνες Τετάρτη - Σάββατο, οπότε πρέπει να ξεπερνάμε την κούραση. Απέναντι στη Δράμα θα επιδιώξουμε την καλή εμφάνιση, που θα φέρει και τη νίκη. Απέναντι μας θα έχουμε μία δυνατή ομάδα, με ταλαντούχους παίκτες. Πρέπει να δείξουμε προσοχή και να μην δώσουμε περιθώρια στον αντίπαλο».

Ο τεχνικός της ομάδας της Δράμας, Σάκης Βαλαβάνης με τη σειρά του είπε:

«Γνωρίζουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει ψηλούς στόχους και πρωταγωνιστεί εκτός από το ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Εμείς από την πλευρά έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι και θα πάμε για να πάρουμε ό,τι μας αξίζει. Έχουμε αρκετές σημαντικές απουσίες, όμως ο σχεδιασμός αυτής της ομάδας έγινε με σκοπό να συμμετάσχει σε έναν μαραθώνιο του πρωταθλήματος και έχουμε τους παίκτες για να καλύψουμε αυτά τα κενά. Πιστεύω πολύ στην ποιότητα των παικτών μου. Πιστεύω ότι θα παίξουμε καλό χάντμπολ και θα απολαύσουμε αυτό το τόσο δύσκολο παιχνίδι, καθώς όταν παίζεις με τέτοιους αντιπάλους μόνο να κερδίσεις έχεις».

ΑΕΣΧ Πυλαίας - ΕΣΝ Βριλησσίων

Με τρεις βαθμούς στους πρώτους έξι αγώνες του πρωταθλήματος, η ομάδα της Πυλαίας θέλει απαραιτήτως τη νίκη σήμερα στις 6μ.μ. στο κλειστό της Μίκρας απέναντι στα Βριλήσσια για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες όσων περίμεναν ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, προέρχεται από ήττες κόντρα σε Αερωπό και Διομήδη και έχασε έδαφος στη βαθμολογία (Διαιτητές: Φωτακίδης – Κινατζίδης). Στον αντίποδα, τα Βριλήσσια προσπάθησαν την Τεταρτη να κάνουν την έκπληξη κόντρα στον Ολυμπιακό (28-29) και έδειξαν για μία ακόμη φορά ότι διαθέτουν μία σκληροτράχηλη ομάδα που παλεύει σε όλα τα ματς. Οδηγός για την ομάδα των Βριλησσίων θα είναι η προηγούμενη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, που συνοδεύτηκε με το διπλό απέναντι στη ΧΑΝΘ.



Άρσεναλ: Επικό fail οπαδών της - Πήγαν σε ξενοδοχείο να ενοχλήσουν τη Σίτι αλλά έλειπε η αποστολή
Άρσεναλ: Επικό fail οπαδών της - Πήγαν σε ξενοδοχείο να ενοχλήσουν τη Σίτι αλλά έλειπε η αποστολή
Τελικός Conference League, Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: «Αν σκοράρω δεν θα πανηγυρίσω», είπε ο Γιόβετιτς
Τελικός Conference League, Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: «Αν σκοράρω δεν θα πανηγυρίσω», είπε ο Γιόβετιτς
Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: Δρακόντια μέτρα στην OPAP Arena - Πώς θα μετακινηθούν οι φίλαθλοι
Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: Δρακόντια μέτρα στην OPAP Arena - Πώς θα μετακινηθούν οι φίλαθλοι
Conference League: Φιλαδέλφεια «ώρα μηδέν» - Europol, ΕΥΠ, ΕΛΑΣ, ISIS και... Ολυμπιακός
Conference League: Φιλαδέλφεια «ώρα μηδέν» - Europol, ΕΥΠ, ΕΛΑΣ, ISIS και... Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved