ΕΟΠΕ - Άρι Γκράσα: «Δουλεύοντας μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα»
volleyball.gr

ΕΟΠΕ - Άρι Γκράσα: «Δουλεύοντας μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα»

Ολοκληρώθηκε το κογκρέσο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Βόλεϊ, το οποίο φιλοξενήθηκε στο Άρνεμ της Ολλανδίας, με την ΕΟΠΕ να εκπροσωπείτε από τον πρόεδρο της, Γιώργο Καραμπέτσο και τον γενικό γραμματέα της Ομοσπονδίας, Νεκτάριο Χαλβατζή.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του κογκρέσσου, που πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος γυναικών που βρίσκεται σε εξέλιξη, και δεδομένης της συμπλήρωσης μιας δεκαετίας από τη στιγμή που ο Άρι Γκράσα ανέλαβε πρόεδρος της FIVB, ο Βραζιλιάνος παράγοντας εξέφρασε την ικανοποίηση του για όσα έχουν γίνει αυτά τα 10 χρόνια κι έθεσε τους νέους στόχους.

«Όταν εκλέχτηκα Πρόεδρος της FIVB το 2012, υποσχέθηκα να εργαστώ ακούραστα μαζί σας για να φέρουμε επανάσταση στο άθλημά μας, φέρνοντας ευκαιρίες και καινοτομία. Υποσχέθηκα να ανεβάσω το βόλεϊ στη θέση που του αξίζει: ως ένα από τα μεγαλύτερα αθλήματα στον κόσμο. Δέκα χρόνια αργότερα, χαίρομαι που βλέπω πόσο μακριά έχουμε φτάσει, αλλά και το πόσα περισσότερα μπορούμε να κάνουμε για το βόλεϊ και πώς μπορούμε να υποστηρίξουμε καλύτερα εσάς, τις Εθνικές μας Ομοσπονδίες», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γκράσα ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στη δημιουργία του προγράμματος Volleyball Empowerment (μάλιστα εκπρόσωποι της εθνικής Κένυας παραβρέθηκαν και εξήγησαν τα σημαντικά οφέλη που αποκόμισαν από το συγκεκριμένο πρότζεκτ) και γενικά στην προσπάθεια της FIVB να επενδύει ολοένα και περισσότερα χρήματα για την ανάπτυξη, απόρροια της συνεργασίας της με την CVC Capital Partners.

Ο κ. Γκράσα στάθηκε στη σημασία της ενότητας τονίζοντας:

«Πρέπει να θυμόμαστε ότι αξίζουμε πολύ περισσότερο μαζί παρά μόνοι μας και δουλεύοντας μαζί ως μια ενωμένη οικογένεια, μπορούμε να οικοδομήσουμε μια διαρκή κληρονομιά για το άθλημά μας και να πετύχουμε ακόμη περισσότερα».

Ιδιαίτερες αναφορές έγιναν στο snow volley και στο μπιτς βόλεϊ, ενώ αναφέρθηκαν και λεπτομέρειες για το Continental Cup (διαδικασία πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 για την άμμο.

Κατά τη διάρκεια του Κογκρέσου ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της ΕΟΠΕ είχαν συναντήσεις με την ηγεσία της FIVB, συζητώντας διάφορα ζητήματα που αφορούν το ελληνικό βόλεϊ.

Ανάλογες επαφές υπήρχαν και με την ηγεσία της CEV, όπου συζητήθηκαν εκτενώς ζητήματα που αφορούν τις επερχόμενες διοργανώσεις των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων Εφήβων,  Νεανίδων που θα φιλοξενηθούν το 2024 στην Ελλάδα (το ευρωπαϊκό νεανίδων θα συνδιοργανωθεί με την Κύπρο).Παναθηναϊκός AKTOR: "Το κύπελλο θα ξαναφέρουμε από τη Γερμανία"
Παναθηναϊκός AKTOR: "Το κύπελλο θα ξαναφέρουμε από τη Γερμανία"
Final 4 Euroleague 2024, LIVE CHAT: Παναθηναϊκός AKTOR - Φενέρμπαχτσε 73-57 (Τελικό)
Final 4 Euroleague 2024, LIVE CHAT: Παναθηναϊκός AKTOR - Φενέρμπαχτσε 73-57 (Τελικό)
Παναθηναϊκός: Προπόνηση με Γιάννη Αλαφούζο στο Πανθεσσαλικό
Παναθηναϊκός: Προπόνηση με Γιάννη Αλαφούζο στο Πανθεσσαλικό
Final Four: Η ανακοίνωση της γερμανικής αστυνομίας για τα επεισόδια
Final Four: Η ανακοίνωση της γερμανικής αστυνομίας για τα επεισόδια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved