Παγκόσμιο Πόλο Παίδων: Καταιγιστική η Εθνική, 21-4 την Ελβετία, στις 8:30μ.μ. η «μάχη» με τη Γεωργία
koe.org.gr

Παγκόσμιο Πόλο Παίδων: Καταιγιστική η Εθνική, 21-4 την Ελβετία, στις 8:30μ.μ. η «μάχη» με τη Γεωργία

Επίδειξη δύναμης έκανε η Εθνική ομάδα πόλο Παίδων, που κέρδισε 21-4 την Ελβετία και σήμερα, Τρίτη (23/8) στις 20:30 αντιμετωπίζει τη Γεωργία και με νίκη σφραγίζει και τυπικά την πρωτιά στον Όμιλο.

Η «Γαλανόλευκη» έκανε περίπατο στον δεύτερο αγώνα της στον Δ' Όμιλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, κόντρα στην Ελβετία, επί της οποίας επιβλήθηκε με 21-4 και πέτυχε άνετα τη δεύτερη νίκη της στη διοργάνωση. Ενώ αποθεώθηκε πάλι από τον κόσμο που κατέκλυσε τις εξέδρες του ανοιχτού κολυμβητηρίου του ΕΑΚ Βόλου και πλέον με νίκη σήμερα στις 8:30μ.μ. κόντρα στην Γεωργία «αγκαλιάζει» την πρωτιά στη βαθμολογία του Ομίλου. Νωρίτερα θα παίξουν Ιαπωνία - Ελβετία.

Ο Φώντας Λεμπέσης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες και τους δύο τερματοφύλακες Μαυριόπουλο και Κρατημένο.

Στις δηλώσεις του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, σημείωσε:

«Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, γιατί η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Προσπαθήσαμε να σεβαστούμε και τον αντίπαλο, αλλά και τον κόσμο που ήρθε να μας δει. Σχετικά με το αυριανό παιχνίδι, είναι ένα ματς πρόκρισης, αν κερδίσουμε, θα προκριθούμε. Ο αντίπαλος είναι πολύ καλύτερος από τον σημερινό, αν είμαστε όπως πρέπει να είμαστε, δε θα έχουμε πρόβλημα. Προσπαθούμε να κρατήσουμε τα παιδιά συγκεντρωμένα στο στόχο, που είναι το μετάλλιο, γι' αυτό και δεν τα αφήνουμε να χαρούμε όσο πρέπει αυτή τη γιορτή, αλλά στο τέλος των αγώνων, πιστεύω ότι θα έχουν όλοι μια ιδιαίτερη ανάμνηση».

Ο Γιώργος Μητράκης μίλησε εκ μέρους των παικτών, τονίζοντας ότι στόχος της Εθνικής μας είναι η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου:

«Πιστεύω ότι η ομάδα μας θα φτάσει ψηλά, στόχο έχουμε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στη διοργάνωση. Είμαστε ολοκληρωμένοι σαν ομάδα, ζει ο ένας για τον άλλον και προσπαθούμε να παίζουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας και να κερδίζουμε. Ο κόσμος μας βοηθάει πολύ, προσπαθούμε και εμείς να τον ανταμείψουμε με τον τρόπο μας, μέσα στο παιχνίδι. Προσπαθούμε για το καλύτερο».

Τον αγώνα παρακολούθησε ο Πρόεδρος της ΚΟΕ και μέλος του μπιρό της FINA και Liaison με την Τεχνική Επιτροπή πόλο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κυριάκος Γιανόπουλος. Επίσης, ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ Στέφανος Αυγουλέας, ο Πρόεδρος και η ΓΓ της Τεχνικής Επιτροπής πόλο της FINA Τάμας Μόλναρ και Βούλα Κοζομπόλη αντίστοιχα.

ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ 21-4

Εξάλεπτα: 6-0, 7-2, 4-1, 4-1.

ΕΛΛΑΔΑ (Λεμπέσης): Μαυριόπουλος, Λυκούδης 4, Κόκκινος 1, Καρατζάς 3, Καπράγκος, Λασκαρίδης 3, Ζερβουδάκης 1, Μητράκης 1, Ζαχόπουλος 3, Σιαμάς 1, Μπελέσης 2, Χωματάς 2, Κρατημένος.

ΕΛΒΕΤΙΑ (Σάμπιτς): Μούζελι, Μπότσο, Λούτι 1, Κατιγιάρ, Μπραμπιγιάσα, Γκέσερ 2, Γιάνκοβιτς Φλούκιγκερ, Βαλσανιακόμο, Ρουτζ, Ραβέτα 1, Πιτσόλι, Χαντίπε.



Conference League: Πρώτη φιναλίστ η Φιορεντίνα, απέκλεισε την Μπριζ
Conference League: Πρώτη φιναλίστ η Φιορεντίνα, απέκλεισε την Μπριζ
Άστον Βίλα: "Θέλετε να ποντάρετε εναντίον μας;"
Άστον Βίλα: "Θέλετε να ποντάρετε εναντίον μας;"
ΔΕΑΒ: Χρηματικά πρόστιμα σε ΠΑΟΚ και Αλμέιδα
ΔΕΑΒ: Χρηματικά πρόστιμα σε ΠΑΟΚ και Αλμέιδα
Το πανηγύρισε με Γιάννη και Θανάση ο Κώστας Αντετοκούνμπο!
Το πανηγύρισε με Γιάννη και Θανάση ο Κώστας Αντετοκούνμπο!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved