«Κλείνουν» τα εισιτήρια για το Final 4, κεκλεισμένων το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Φοίνικας Σύρου

«Κλείνουν» τα εισιτήρια για το Final 4, κεκλεισμένων το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Φοίνικας Σύρου

Με το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Φοίνικας Σύρου, το οποίο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, να είναι αυτό που ξεχωρίζει διεξάγονται σήμερα, Τετάρτη 9 Μαρτίου, οι τέσσερις αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Βόλεϊ ανδρών.

Η «αυλαία» ξεκινάει με τον Παναθηναϊκό που υποδέχεται τον Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ στις 4μ.μ. στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, κεκλεισμένων των θυρών, καθώς οι «πράσινοι» θα εκτίσουν τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας που τους είχε επιβληθεί από τον αθλητικό δικαστή της ΕΣΑΠ, με «έπαθλο» το πρώτο εισιτήριο για τους 4 του θεσμού του κυπέλλου Ελλάδας.

Αυτή είναι η τρίτη φετινή αναμέτρηση των δύο ομάδων, οι οποίες όμως θα φτάσουν συνολικά τις 7 καθώς εκκρεμούν οι δύο ημιτελικοί του Λιγκ Καπ, αλλά και οι δύο αγώνες της β' φάσης του πρωταθλήματος.

Ο αθλητής του «τριφυλλιού», Φάνης Ρουσόπουλος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού:

«Ερχόμαστε από ένα δυνατό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ με μια καλή εμφάνιση θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή απόδοση μας και με τον Φοίνικα είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή  ώστε να προκριθούμε στα ημιτελικά του κυπέλλου».

Στην αντίπερα όχθη ο πασαδόρος του Φοίνικα, Μάρκος Γαλιώτος, που έχει περάσει και από τον Παναθηναϊκό, υπογράμμισε:

«Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό είναι ένα παιχνίδι “ή όλα ή τίποτα”. Σε όλα αυτά τα παιχνίδια που θεωρούνται τελικοί μπαίνεις με το 100% των δυνάμεών σου. Ο Παναθηναϊκός είναι μία πάρα πολύ δύσκολη ομάδα, ειδικά μέσα στην έδρα του παίζει πολύ καλά, έχει καλό ρυθμό, οι αθλητές γνωρίζονται μεταξύ τους πολύ καλά διότι είναι αρκετά χρόνια στην ομάδα. Από κει και πέρα εμείς κοιτάμε το δικό μας παιχνίδι, να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη και πάμε για να κερδίσουμε».

Ενώ ο αρχηγός της συριανής ομάδας, Αντρέας Φράγκος, ανέφερε στην ιστοσελίδα του Φοίνικα Σύρου:

«Έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία όπου ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια. Ο προημιτελικός με τον Παναθηναϊκό είναι ένα από αυτά. Ο Παναθηναϊκός μπορεί μεν να έρχεται απο μια μεγάλη σειρά παιχνιδιών, αλλά από την άλλη τα δυνατά αυτά παιχνίδια τον καθιστούν πιο φορμαρισμένο. Όπως και να έχει εμείς είμαστε έτοιμοι για αυτό το ντέρμπι. Είναι από παιχνίδια που τα περιμένουμε εδώ και καιρό».

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις

Στις 18:00 ο πρωτοπόρος της Pre League Πήγασος Πολίχνης (που στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Κηφισιά) υποδέχεται στη Θεσσαλονίκη τον ΟΦΗ με τις δύο ομάδες να διεκδικούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους την πρόκριση τους σε Final-4 Κυπέλλου.

Ο δεύτερος εκπρόσωπος της Pre League, Κέρκης Σάμου, που επίσης άφησε εκτός προημιτελικών μία ομάδα της Volley League (Φίλιππος Βέροιας) έχει πιο δύσκολο έργο καθώς υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στον οποίο είναι πιθανό να επανέρθει ο Ραφαήλ Κουμεντάκης.

Τέλος λίγες ημέρες μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση στη Νέα Σμύρνη για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League, Ολυμπιακός και Μίλωνας αναμετρώνται στο κλειστό του Ρέντη αυτή τη φορά, χωρίς ωστόσο την παρουσία θεατών καθώς και ο Ολυμπιακός εκτίει ποινή που του έχει επιβληθεί από τον αθλητικό δικαστή της ΕΣΑΠ.

Αναλυτικά ο πλήρες πρόγραμμα και οι διαιτητές των προημιτελικών αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών:

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Αγίου Θωμά Μαρούσι 16.00 ((Live Streaming sdna.gr): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βουδούρης, Διαιτητής Challenge: Μυλωνάκης, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Κατερλή, Κατσιάρας, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

ΔΑΚ Πολίχνης 18.00 (Live Streaming): Πήγασος Πολίχνης - Ο.Φ.Η.

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Αβραμίδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Γραμματεία: Εμμανουηλίδου.

«Μ. Μερκούρη» 19.00 (Live Streaming): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων

Διαιτητές: Πρέντζας, Φραγκάκης, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Χατζηβασιλείου, Αρβανίτης, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Βαθέως 19.00 (Live Streaming): Α.Σ. Κέρκης Σάμου - Π.Α.Ο.Κ.

Διαιτητές: Κουτσούλας, Καραδημητρίου, Παρατηρητής: Περρής, Γραμματεία: Βαρβάτε.



Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved