Χάντμπολ: Μεσογειακή έδρα το Ναύπλιο! (Photos)

Χάντμπολ: Μεσογειακή έδρα το Ναύπλιο! (Photos)

Χάντμπολ: Το μήνυμα του Λευτέρη Αυγενάκη μετά την υπογραφή της Συμφωνίας μεταφοράς της έδρας της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χειροσφαίρισης από τη Ρώμη στο Ναύπλιο.

Στο Ναύπλιο θα… χτυπά η καρδιά του Μεσογειακού χάντμπολ, για την επόμενη τριετία τουλάχιστον. Παρουσία του Λευτέρη Αυγενάκη, υπεγράφη η συμφωνία για μεταφορά της έδρας της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χειροσφαίρισης από τη Ρώμη στο Ναύπλιο. Παράλληλα, η χώρα μας ετοιμάζεται για σημαντικές διοργανώσεις του αθλήματος στο προσεχές μέλλον.

Αναλυτικά το μήνυμα του υφυπουργού αθλητισμού:

«Στο Βουλευτικό, στον εμβληματικό χώρο όπου πρωτοχτύπησε η καρδιά της νεότερης Ελλάδας με την πρώτη Βουλή της πρώτης πρωτεύουσάς μας, για την υπογραφή της Συμφωνίας μεταφοράς της έδρας της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χειροσφαίρισης από τη Ρώμη στο Ναύπλιο.

Η Αργολίδα, η Πελοπόννησος, η χώρα μας, θα είναι για (τουλάχιστον) τα επόμενα τρία χρόνια το επίκεντρο του χάντμπολ στη Μεσόγειο και στο πλαίσιο της εξωστρέφειας, το παγκόσμιο επίκεντρο του αθλήματος, βάσει των σπουδαίων διοργανώσεων που έχουμε εξασφαλίσει:

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπιτς Χάντμπολ Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων (Ιούνιος 2022, Ηράκλειο).

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων (Ιούνιος 2023 – Αθήνα σε συνδιοργάνωση με τη Γερμανία).

3οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες «Ηράκλειο 2023».

Υπερήφανος που μια ακόμα έδρα διεθνούς Ομοσπονδίας εγκαθίσταται στην Ελλάδα και δεσμεύτηκα ότι θα στηρίξουμε όπου χρειαστεί τις δράσεις ανάπτυξης, σε συνεργασία με τους τοπικούς Δήμους και την Περιφέρεια, σε μια περιοχή που ούτως ή άλλως είναι από τις κοιτίδες του αθλήματος.

Με την υπογραφή της Συμφωνίας μεταφοράς στην Ελλάδα της έδρας της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χειροσφαίρισης άνοιξε συμβολικά το 2022 για τον αθλητισμό μας, με επιδίωξη να είναι ακόμα παραγωγικότερο έτος, ακόμα πιο αποτελεσματικό σε όσα υλοποιούμε. Πάντοτε με προτεραιότητα στη βάση της αθλητικής μας πυραμίδας, τα ερασιτεχνικά σωματεία και τους αθλητές.

Συνεχίζοντας τις μεταρρυθμίσεις και το νοικοκύρεμα του αθλητικού οικοδομήματος, με διαφάνεια και λογοδοσία.

Παρόντες στην εκδήλωση ο Βουλευτής και πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Γιάννης Μαλτέζος, ο Πρόεδρος της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χειροσφαίρισης, Ζόραν Ραντόισιτς, ο Γενικός Γραμματέας της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χειροσφαίρισης, Κώστας Σταματιάδης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας, Κώστας Γκαντής, ο Γενικός Γραμματέας Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας, Τάσος Χειβιδόπουλος και ο Συντονιστής Γενικός Διευθυντής του ΟΑΚΑ, Κωνσταντίνος Χαλιορής».Μάντσεστερ Σίτι: Ο Σεΐχης Μανσούρ θέλει να πείσει τον Γκουαρντιόλα για παραμονή
Μάντσεστερ Σίτι: Ο Σεΐχης Μανσούρ θέλει να πείσει τον Γκουαρντιόλα για παραμονή
Μεταγραφές, Κρουζ Αζούλ: Ανακοινώθηκε επίσημα ο Γιακουμάκης - Ο πρώτος Έλληνας στο Μεξικό
Μεταγραφές, Κρουζ Αζούλ: Ανακοινώθηκε επίσημα ο Γιακουμάκης - Ο πρώτος Έλληνας στο Μεξικό
LIVE CHAT, Euro 2024: Ρουμανία - Ουκρανία
LIVE CHAT, Euro 2024: Ρουμανία - Ουκρανία
Το Euro… πλήρωσε με Early Over και Golden Sub στη Novibet!
Το Euro… πλήρωσε με Early Over και Golden Sub στη Novibet!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved