ΠΑΟΚ-Άννα Καλαντάτζε στο Onsports:«Επέστρεψε ο κόσμος στο γήπεδο,ο 7ος παίκτης που κάθε ομάδα θέλει»

ΠΑΟΚ-Άννα Καλαντάτζε στο Onsports:«Επέστρεψε ο κόσμος στο γήπεδο,ο 7ος παίκτης που κάθε ομάδα θέλει»

Η Άννα Καλαντάτζε μίλησε αποκλειστικά στο Onsports για την πορεία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα της Volley League Γυναικών, την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα αλλά και το πως επηρεάζει η πανδημία του κορονοϊού το γυναικείο βόλεϊ.

Ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη του με 3-1 σετ κόντρα στο Μαρκόπουλο και εκμεταλλευόμενος το στραβοπάτημα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό, τον προσπέρασε και «σκαρφάλωσε» στην 3η θέση της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας με τον Άρη στους 29 βαθμούς και βρέθηκε στο -2 πίσω από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Μάλιστα η δεύτερη θέση της Volley League αναμένεται να «ξεκαθαρίσει το σαββατοκύριακο καθώς ο «Δικέφαλος του Βορρά» με τον έμπειρο, Τάκη Φλώρο στον πάγκο του, υποδέχεται τον Άρη για να… λύσουν τις διαφορές τους.

Η διεθνής κεντρικός του ΠΑΟΚ, Άννα Καλαντάτζε μίλησε στο Onsports.gr για την πορεία της ομάδας της στο πρωτάθλημα, την ενίσχυσή της με την Κορεάτισσα πασαδόρο, Ντα Γεόνγκ Λι και τη δίδυμη αδερφή της, την ακραία, Γιαε Γεόνγκ Λι, και την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα. Ενώ αναφέρθηκε και στο πως έχει επηρεάσει και εξακολουθεί να επηρεάζει η πανδημία του κορονοϊού το γυναικείο βόλεϊ.

Κάνε μας έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Βρισκόμαστε περίπου στα μέσα του πρωταθλήματος ποια είναι η πρόβλεψή σου για τον φετινό πρωταθλητή και που πιστεύεις ότι θα κριθεί ο τίτλος;

«Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα πόσο μάλλον τώρα που δεν έχει ολοκληρωθεί καν ο πρώτος γύρος. Πιστεύω όλες οι αθλήτριες είναι ικανοποιημένες για το πρωτάθλημα φέτος καθώς είναι αρκετά ανταγωνιστικό και κάθε αγωνιστική τελειώνει με εκπλήξεις. Κι εμείς μέχρι στιγμής έχουμε παίξει πολλά διαφορετικά παιχνίδια κάποια δύσκολα, κάποια αλλά όχι με πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε καθώς στο τέλος θα κριθούν όλα».

Έχει αλλάξει η εικόνα της ομάδας με την έλευση των διδύμων αθλητριών από την Κορέα, και τώρα μέχρι που πιστεύεις ότι μπορεί να φτάσει στο πρωτάθλημα της Volley League;

«Η εικόνα της ομάδας πιστεύω ότι ήταν εξαρχής πολύ καλή, ωστόσο τώρα με την προσθήκη των κοριτσιών σίγουρα μας βοήθησε να γίνουμε καλύτερες σαν σύνολο και πιο ανταγωνιστικές σε κάθε ματς. Καλώς η κακώς όπως ανέφερα και πριν στο πρωτάθλημα μας φέτος γίνεται μια… μάχη για τον τίτλο. Και έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας. Πιστεύω πως το πρωτάθλημα θα κριθεί σίγουρα στις λεπτομέρειες».

Πως σου φαίνεται η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, έστω με τους ισχύοντες περιορισμούς;

«Επέστρεψε ο κόσμος στα γήπεδα και επέστρεψε ο έβδομος παίκτης που κάθε ομάδα θέλει να έχει. Η στήριξη των φιλάθλων της κάθε ομάδας είναι κάτι που συμβάλλει θετικά για τη διεξαγωγή ενός αγώνα. Και εμείς με το καλό αναμένουμε και περισσότερο κόσμο στα γήπεδο, τηρώντας φυσικά πάντα τα μέτρα προστασίας λόγω των μέτρων για την πρόληψη κατά του κορονοϊού».

Τι σε φοβίζει ως αθλήτρια του βόλεϊ αναφορικά με την πανδημία του κορονοϊού και το πάντα ορατό ενδεχόμενο αναβολής του πρωταθλήματος;

«Το γεγονός το ότι με κάποια κρούσματα ίσως χάσουμε και βαθμούς από ένα παιχνίδι είναι κάτι που σίγουρα μας φοβίζει σαν αθλητές. Σιγά-σιγά προσπαθούμε να συμβιβαστούμε σε αυτή την ιδέα και να και να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό. Να μείνουμε ασφαλείς και ανταγωνιστικές σε όλο το πρωτάθλημα και στο τέλος να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί».



ΝΒΑ: Πρόστιμο 25.000 δολαρίων στον Ράσελ
ΝΒΑ: Πρόστιμο 25.000 δολαρίων στον Ράσελ
Ο Πύρρος Δήμας στην πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα του
Ο Πύρρος Δήμας στην πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα του
Σκωτία: Εύκολη νίκη για τους Ρέιντζερς
Σκωτία: Εύκολη νίκη για τους Ρέιντζερς
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved