Volley League: Πρώτο εκτός έδρας «τρίποντο» για την Κηφισιά με 3-1 τον Φίλιππο στη Βέροια

Volley League: Πρώτο εκτός έδρας «τρίποντο» για την Κηφισιά με 3-1 τον Φίλιππο στη Βέροια

Με μπλοκ από… ατσάλι και αλλαγή-κλειδί τον Βασίλη Κωστόπουλο η Κηφισιά νίκησε με 3-1 σετ τον Φίλιππο στη Βέροια σε αγώνα που ολοκλήρωσε την 5η αγωνιστική της Volley League και πανηγύρισε έτσι την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων σημείωσε το βράδυ της Κυριακής την πρώτη της εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Φίλιππο, σε ένα αρκετά αμφίρροπο αγώνα, με όπλο το κέντρο της. Ενώ ο Φίλιππος υστέρησε στην κόντρα επίθεση αλλά και στο μπλοκ άμυνα. Η Κηφισιά έτσι ανέβηκε στους 7 βαθμούς και στην 5η θέση ενώ ο Φίλιππος έμεινε στους 3 βαθμούς και στην 7η θέση της βαθμολογίας της Volley League.

Για τον Φίλιππο δεν αγωνίστηκε ο Γιώργος Τζιουμάκας λόγω τραυματισμού και για την Κηφισιά δεν αγωνίστηκαν ο Γιάννης Παπαδόπουλος και ο Γρηγόρης Κοντοστάθης λόγω τραυματισμού.

Ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Σωκράτης Τζιουμάκας δήλωσε:

«Για τρία σετ παίξαμε καλά και είμασταν ανταγωνιστικοί παρά τις απουσίες μας. Δυστυχώς στο 4ο σετ όταν η Κηφισιά πήρε διαφορά εμείς καταρρεύσαμε και δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε. Αν είχαμε σήμερα στη σύνθεση μας τον Γιώργο Τζιουμάκα πιστεύω ότι θα κατακτούσαμε τη νίκη. Όμως έτσι είναι ο αθλητισμός και όλα είναι μέσα στο παιχνίδι».

Ο προπονητής της Κηφισιάς Γιάννης Ορφανός δήλωσε:

«Όπως έχω ξαναπεί κανένα παιχνίδι φέτος δεν είναι εύκολο και ειδικά όταν αγωνίζεσαι εκτός έδρας. Ο Φίλιππος διαθέτει στο ρόστερ του έναν εξαιρετικό πασαδόρο τον Κώστα Προύσαλη, που σε κάθε φάση δείχνει τη μεγάλη του ποιότητα. Σε αυτά τα παιχνίδια μετρά η νίκη και εμείς κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, συνεχίζουμε τη δουλειά».

Ο ακραίος του Φιλίππου και άλλοτε της Κηφισιάς Γιάννης Ρουμελιωτάκης είπε:

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα. Προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη, όμως η Κηφισιά ήταν καλύτερη σε κάποιους τομείς του παιχνιδιού. Στο 4ο σετ δεν κάναμε τίποτα σωστά και σίγουρα μας αδικεί στο σκορ. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Φοίνικα».

Το λίμπερο της Κηφισιάς Τάσος Σωνάκης είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι με έντονα συναισθήματα και πολλά σκαμπανεβάσματα. Με εξαίρεση το 4ο σετ, στα υπόλοιπα έγιναν «μάχες» και κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Εμείς ακόμα και όταν είχαμε την απώλεια του Δημοσθένη Λινάρδου, είμασταν ψύχραιμοι και αποφασιστικοί και πήραμε τη νίκη. Μάλιστα στο 4ο σετ δείξαμε το πραγματικό μας πρόσωπο και δεν αφήσαμε περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους. Συγχαρητήρια στον Φίλιππο για την προσπάθεια, συγχαρητήρια και σε εμάς για τη νίκη. Κοιτάμε μπροστά το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό».

Διαιτητές: Γεωργιάδης Ε., Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Χανός, Πλιάχα, Γραμματεία: Συρομάχου.

*Οι πόντοι του Φίλιππου Βέροιας προήλθαν από 3 άσσους, 44 επιθέσεις, 5 μπλοκ και 31 λάθη αντιπάλων και της Κηφισιάς προήλθαν από 3 άσσους, 62 επιθέσεις, 17 μπλοκ και 19 λάθη αντιπάλων.

Τα σετ: 1-3 (22-25, 28-26, 21-25, 12-25) σε 102'

Α.Π.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Σωκράτης Τζιουμάκας): Προύσαλης, Ρουμελιωτάκης 14 (13/27 επ., 1 άσσος, 73% υπ. - 33% άριστες), Κυρίδης 1 (1/5 επ.), Βαρβεσιώτης, Σονάρι 10 (8/16 επ., 2 μπλοκ), Σουντζίνσκι 20 (15/30 επ., 2 άσσοι, 3 μπλοκ, 83% υπ. - 45% άριστες) / Μπουράκης (λ, 57% υπ. - 29% άριστες), Μιχελάκης (λ), Γιάγκος 1 (1/3 επ.), Κουπατσιάρης.

Α.Ο.Π. ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Γιάννης Ορφανός): Ντε Βάιερ 6 (1 άσσος, 5 μπλοκ), Αμπράο 16 (15/22 επ., 1 άσσος, 50% υπ. - 31% άριστες), Κωτσάκης 10 (9/19 επ., 1 μπλοκ, 76% υπ. - 24% άριστες), Λινάρδος 7 (4/8 επ., 3 μπλοκ), Μιχάλ 11 (7/16 επ., 4 μπλοκ), Μαρκς 22 (20/31 επ., 2 μπλοκ) / Σωνάκης (λ, 69% υπ. - 19% άριστες), Ρούσης, Κωστόπουλο 9 (6/9 επ., 1 άσσος, 2 μπλοκ, 70% υπ. - 20% άριστες), Μελλές.



MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η στιγμή της προσωρινής διακοπής - Έπεσε μπουκάλι στο κεφάλι του Μπέλλου
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η στιγμή της προσωρινής διακοπής - Έπεσε μπουκάλι στο κεφάλι του Μπέλλου
Serie A: Πρωταθλήτρια η Ίντερ - Έκανε φιέστα στο επεισοδιακό ντέρμπι με τη Μίλαν
Serie A: Πρωταθλήτρια η Ίντερ - Έκανε φιέστα στο επεισοδιακό ντέρμπι με τη Μίλαν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved