Πινγκ Πονγκ: Κυριακή το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού της Α1 γυναικών

Πινγκ Πονγκ: Κυριακή το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού της Α1 γυναικών

Για πρώτη φορά φέτος Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα αναμετρηθούν την Κυριακή στις 10:00 για την Α1 Γυναικών.

Τα πρώτα πιο δυνατά ή κρίσιμα ματς για τις υψηλές θέσεις και το ενδιαφέρον μεγαλώνει για τους φίλους του πινγκ πονγκ σε άνδρες και γυναίκες, στις αναμετρήσεις που θα γίνουν είτε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είτε στην Ελευσίνα.

Συγκεκριμένα στην Α1 ανδρών θα διεξαχθούν το Σάββατο στο φαληρικό στάδιο η 3η και η 4η αγωνιστική και ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στον 2ο όμιλο. Στην Α1 γυναικών θα λάβουν χώρα στην ίδια αίθουσα η 4η και η 5η αγωνιστική και δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στις 10:00, που θα μεταδοθεί σε live streaming (https://www.youtube.com/watch?v=sDCNWJR1H4Q). Στην Α2 ανδρών οι δύο όμιλοι θα έχουν παιχνίδια μόνο το Σάββατο με αυτά του 1ου ομίλου να γίνονται στο ΣΕΦ κι εκείνα του 2ου στο κλειστό γυμναστήριο του ΓΑΣ Ελευσίς. Μόνο την Κυριακή κι επίσης στην Ελευσίνα θ’ αγωνιστούν οι ομάδες της Α2 γυναικών (4η και 5η αγωνιστική).

Στον 1ο όμιλο της Α1 ανδρών έχουν αρχίσει νικηφόρα ο Ολυμπιακός και η Ελευσίνα έχοντας από ένα ματς. Αύριο το απόγευμα θα τεθούν και αντιμέτωποι με αδιαφιλονίκητο φαβορί τον Ολυμπιακό. Με αγώνα παραπάνω προηγούνται με 3 βαθμούς Πέρα και Ταταύλα.

Στον 2ο όμιλο το 2ο φαβορί της διοργάνωσης, Παναθηναϊκός, συναντά αύριο την πρωταθλήτρια του 2019 και του 2020 ΑΕΚ. Έχει ξεκάθαρα τις πιθανότητες με το μέρος του και το κατά πόσο μπορεί να πιέσει η ΑΕΚ (που θυμίζουμε ότι δεν εμφανίζει ξένο στο φετινό της ρόστερ) θα εξαρτηθεί κι από τη σύνθεση που θα έχουν οι δύο ομάδες. Ξεκίνησαν με μία νίκη, ενώ στη βαθμολογία προηγούνται με 3 βαθμούς σε δύο ματς οι εκπρόσωποι της Κρήτης, Ρέθυμνο και Χανιά.

Στην Α1 γυναικών τα βλέμματα στρέφονται στην πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, οι οποίοι εμφανίζονται ως οι βασικοί διεκδικητές του τίτλου. Έχουν αρχίσει με 2 νίκες σε ισάριθμα ματς, ενώ προηγούνται οι Σάρισες Φλώρινας και το Πέρα Αθηνών με 5 βαθμούς σε 3 ματς. Με τη μεταγραφική ενίσχυση που πέτυχαν, τα δύο ιστορικά σωματεία ανέβασαν κι άλλο το επίπεδο του πρωταθλήματος και στους μεταξύ τους αγώνες φαίνεται να μη χωρούν προγνωστικά.

Πριν από την έναρξη του κυριακάτικου ντέρμπι υπάρχει φυσικά, ενδιαφέρον και για το ποιες από τις ξένες παίκτριες θα παρατάξουν δίπλα στις Ελληνίδες αθλήτριές τους. Γι’ αυτό, αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει φέτος με τη Σουηδέζα Λι Φεν, την Ισπανίδα Γκαλία Ντβόρακ (αγωνίστηκαν στη Φλώρινα), την Ουκρανή Μαργαρίτα Πεσότσκα, τις Ουγγαρέζες Ντόρα Μάνταρας, Κριστίνα Άμπρους και τη Σουηδέζα Κριστίνα Σέλμπεργκ, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει στο ρόστερ την Πολωνή Άννα Καταρζίνα Γκριμπόβσκα, τη Σλοβένα Άνα Τοφάντ, τη Σέρβα Σαμπίνα Σουργιάν (παρούσα στη Φλώρινα) και την Ουγγαρέζα Σάντρα Πέργκελ. Θυμίζουμε ότι λόγω των περιορισμών του υγειονομικού πρωτοκόλλου και των προδιαγραφών για την αίθουσα του ΣΕΦ δεν υπάρχει περιθώριο για την παρουσία θεατών.

Στο γυμναστήριο του ΓΑΣΕ (όπου μπορεί να γίνει κανονικά η προσέλευση φιλάθλων στην κερκίδα, με βάση όσα σχετικά προβλέπονται στην τελευταία ΚΥΑ) θα ξαναβρεθούν οι ομάδες της Α2 γυναικών. Ύστερα από 3 αγωνιστικές η μόνη αήττητη ομάδα είναι ο Άρης 2006 σε 2 αγώνες. Την Κυριακή θ’ αντιμετωπίσει τους Φοίνικες Πάτρας και την Αθηνά Μαγκουφάνας. Ο πρωτοπόρος με 5 βαθμούς Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα δώσει έναν αγώνα απέναντι στους Φοίνικες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

 

Α1 ανδρών 1ος όμιλος

 

Το Σάββατο στις 16:00:

ΓΑΣ Ελευσίς-ΑΟ Ταταύλα

Φιλία Ορεστιάδας-Ολυμπιακός

Ρεπό ο ΑΣ Πέρα

Το Σάββατο στις 18:30:

Ολυμπιακός-ΓΑΣ Ελευσίς

ΑΣ Πέρα-Φιλία Ορεστιάδας

Ρεπό τα Ταταύλα

Α1 ανδρών 2ος όμιλος

Το Σάββατο στις 16:00:

ΑΕΚ-ΟΑ Χανίων

Ίφιτος Πατρών-Παναθηναϊκός

Ρεπό ο ΟΕΑ Ρεθύμνου

Το Σάββατο στις 18:30:

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

ΟΕΑ Ρεθύμνου-Ίφιτος Πατρών

Ρεπό ο ΟΑ Χανίων

Στην Α1 γυναικών:

Το Σάββατο στις 12:30:

ΑΕΚ-Σάρισες Φλώρινας

Παναθηναϊκός-ΧΑΝ Θεσσαλονίκης

ΑΣ Πέρα Αθηνών-Ολυμπιακός

Ρεπό ο ΔΑΟ Ταύρου

Την Κυριακή στις 10:00:

ΧΑΝ Θεσσαλονίκης-ΑΕΚ

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

ΔΑΟ Ταύρου-ΑΣ Πέρα

Ρεπό οι Σάρισες Φλώρινας



NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved