Νομίκεια 2021: «Ένα από τα καλύτερα τουρνουά που έχουν γίνει ποτέ»!

Νομίκεια 2021: «Ένα από τα καλύτερα τουρνουά που έχουν γίνει ποτέ»!

Το διεθνές φιλικό τουρνουά βόλεϊ «Νομίκεια 2021» στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία τόσο οργανωτικά όσο και σε επίπεδο βόλεϊ, με τις τέσσερις ομάδες που συμμετείχαν, ΑΟ Θήρας, Βάσας, ΠΑΟΚ και Απόλλων Λεμεσού να χαρίζουν πλούσιο θέαμα.

Ο προπονητής της ομάδας της Σαντορίνης, Κώστας Παπαδόπουλος ανέφερε μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά:

«Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε το τουρνουά. Ένα κομμάτι της χαράς είναι και το ηθικό, καθώς δώσαμε χαμόγελα στο σωματείο που διοργάνωσε ένα από τα καλύτερα τουρνουά που έχουν γίνει ποτέ. Γι’ αυτό το αφιερώνουμε σε αυτούς. Στο αγωνιστικό κομμάτι, πάντα είναι καλό να νικάς και ιδιαίτερα τρεις συνεχόμενες φορές. Όλο αυτό βοηθάει στο χτίσιμο του χαρακτήρα της ομάδας. Είμαστε στο σωστό δρόμο, όμως όλο αυτό για εμάς τελείωσε γιατί πρέπει να προετοιμαστούμε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ήταν η τελευταία μας πρόβα πριν τα επίσημα παιχνίδια και γι' αυτό προσπάθησα σήμερα να δω πιο συγκεκριμένα πράγματα. Το μόνο σίγουρο ότι θα είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα στα επίσημα παιχνίδια».

Ενώ η πασαδόρος του ΑΟ Θήρας, Λαμπρινή Kωνσταντινίδου με τη σειρά της σημείωσε: «Κλείνει πολύ καλά ο κύκλος των φιλικών. Για τον χρόνο που είμαστε όλες μαζί, καθώς οι ξένες μας άργησαν να έρθουν, τα έχουμε πάει καλά. Σίγουρα τα αποτελέσματα μας ευνοούν. Ο κόσμος σήμερα μας βοήθησε πολύ και είμαι σίγουρη ότι θα είναι στο πλευρό μας όλη τη σεζόν που έρχεται».

Στην αντίπερα όχθη προπονητής της Ούγγρικης Βάσας, Γιάννης Αθανασόπουλος υπογράμμισε:

«Το πρόσημο είναι θετικό και βγάλαμε πολλά συμπεράσματα. Παίξαμε τρία πολύ δυνατά παιχνίδια και είδα όλες τις αθλήτριες να παίζουν. Είδαμε τις αδυναμίες μας που είναι πολύ σημαντικό. Σήμερα, βρίσκω πολύ θετικό το γεγονός όταν ήμασταν 2-0 σετ πίσω και 22-18 στο τρίτο και καταφέραμε να μειώσουμε γιατί δεν τα παρατήσαμε. Συγχαρητήρια στον Α.Ο. Θήρας. Όταν έχει καλή υποδοχή θα είναι πολύ δύσκολη ομάδα να την αντιμετωπίσει οποιοσδήποτε. Απόλαυσα την παρουσία μας στην Ελλάδα και χάρηκα που ήμουν ανάμεσα με φίλους και πόσο μάλλον Έλληνες».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Τάκης Φλώρος μετ τη σειρά του σχολίασε:

«Η συμμετοχή μας στα Νομίκεια μας αφήνει θετική εικόνα, παρά τα προβλήματά μας. Το ευχάριστο ήταν ότι έπαιξαν νέα παιδιά και ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις των αγώνων. Αποκάλυψη ήταν η 15χρονη Αλεξάνδρα Μεροδουλάκη, η οποία μπήκε στο γήπεδο λες και είχε εμπειρία ετών. Προσωπικά τη θεωρώ βολεϊκή ευφυΐα και αν έχει τη κατάλληλη συνέχεια θα εξελιχθεί σε μία εξαιρετική πασαδόρο».

Τέλος ο προπονητής του Απόλλωνα Λεμεσού, Γιάννης Γιαπάνης τόνισε:

«Για να γίνουμε όμως μεγάλη ομάδα, πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε. Δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος, όταν δεν καταφέρνεις να πάρεις αυτό που δικαιούσαι. Θα ήμουν αν σε όλο το τουρνουά είχαμε κερδίσει 2-3 σετ. Ωστόσο είμαι ευγνώμων για τη συμμετοχή μας σε αυτή τη γιορτή του αθλήματος της Σαντορίνης, καθώς κερδίσαμε πολλές αγωνιστικές και εξωαγωνιστικές εμπειρίες. Είχαμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε ομάδες υψηλού επιπέδου και να ανταλλάξουμε απόψεις με καταξιωμένους εδώ και χρόνια επαγγελματίες του αθλήματος, αλλά και μέλη των διοικήσεων, που για αυτούς το βόλεϊ είναι η ζωή τους».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved