Στεφανίδη κατά εμβολίου – «Δε βγάζει κανένα νόημα» (Video)

Στεφανίδη κατά εμβολίου – «Δε βγάζει κανένα νόημα» (Video)

Η Κατερίνα Στεφανίδη τάχθηκε κατά την τακτικής της ΔΟΕ αναφορικά με τον εμβολιασμό των αθλητών ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων!

Η Κατερίνα Στεφανίδη ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στο 35ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης βγήκε 2η στο επί κοντώ (4.61μ.) και πλέον σταματά τη συμμετοχή της στους αγώνες για το υπόλοιπο της σεζόν μέχρι το καλοκαίρι. Πρώτη βγήκε η Ελένη Πόλακ που έπιασε και την επίδοση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Πέρα απ’ τις επιδόσεις των αθλητριών μας, όμως, ιδιαίτερη σημασία έχουν όσα δήλωσε η Κατερίνα Στεφανίδη αναφορικά με την τακτική της ΔΟΕ γύρω απ’ τον εμβολιασμό των αθλητών. Η κορυφαία αθλήτρια του επί κοντώ στον πλανήτη, ξεκαθάρισε πως είναι εναντίον του εμβολιασμού πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θεωρώντας πως δεν έχει κανένα νόημα όπως είπε!

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Κατερίνας Στεφανίδη:

«Ήμασταν στη Γαλλία για τρεις αγώνες και στον κάθε αγώνα οι κανόνες ήταν διαφορετικοί. Για μένα αυτό δε βγάζει νόημα. Στον ένα αγώνα τρώγαμε όλοι μαζί, στον άλλο έπρεπε να πάρουμε δισκάκι και να πάμε στο δωμάτιό μας.

Θα έπρεπε να υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες για το πόσοι αγώνες στίβου συμβαίνουν και να τους ακολουθούμε παντού. Είμαι περίεργη για το τι θα γίνει πηγαίνοντας προς το Τόκιο το μήνα πριν, αλλά και στο Τόκιο.

Ο εμβολιασμός για μένα δεν βγάζει κανένα νόημα. Απ’ τη στιγμή που ακόμη κι αν κάνεις το εμβόλιο είσαι μεταδοτικός. Εκτός αν έχουμε όλοι 100% εμβολιαστεί, που δεν πιστεύω πως είναι δυνατόν. Δε δημιουργείς κάποια ανοσία αγέλης ακόμη και μέσα στο Ολυμπιακό χωριό. Προστατεύεις μόνο τον εαυτό σου.

Θα πρέπει να συνεχίσεις να φοράς μάσκα, θα πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις τεστ, οπότε εγώ το γεγονός πως η ΔΟΕ προσπαθεί να μας κάνει να κάνουμε το εμβόλιο, δεν το καταλαβαίνω να πω την αλήθεια…

Αυτό είναι άσχετο με το ποια είναι η γνώμη μου για το εμβόλιο. Είναι η γνώμη μου για το τι έχει να κάνει με την ΔΟΕ και το εμβόλιο. Πιστεύω πως πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε προσεκτικοί, εμείς ειδικά που κάνουμε πολλά ταξίδια και ήμασταν με κόσμο από πολλές χώρες. Κάναμε πάρα πολλά τεστ, θα ήθελα να βγει ένα καλύτερο, ένα διαφορετικό τεστ, με έχει κουράσει πάρα πολύ αυτό. Σε ένα βαθμό το συνηθίζουμε, σε ένα βαθμό είναι έτοιμο να τελειώσει».

Για το αν είναι θετική η γνώμη της για τον εμβολιασμό: «Δε γνωρίζουν πόσο θα κρατήσει το εμβόλιο. Αν το εμβόλιο κρατάει για τρεις μήνες, δεν είμαι σίγουρη αν έχει τόσο νόημα. Αν κρατάει για 1-2 χρόνια είναι κάτι διαφορετικό. Συγκεκριμένα ο τρόπος που το λένε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, εγώ από τη λίγη επιστήμη που έχω σπουδάσει, δε μου βγάζει τόσο νόημα».

Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Ο νούμερο ένα στόχος είναι να φτάσουμε στο Τόκιο υγιείς. Σε μεγάλους αγώνες αν είμαι εκεί υγιής και αισθάνομαι καλά, μπορώ να κάνω αυτό που πρέπει. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να σταματήσω τη χρονιά του κλειστού, αισθάνθηκα κάποιες ενοχλήσεις, για να μη γίνουν τραυματισμοί. Κι εγώ κι ο προπονητής μου έχουμε κάνει σωστό προγραμματισμό για να είμαι έτοιμη στο Τόκιο, το θέμα είναι πότε θα είναι το Τόκιο».

 



Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved