Handball Premier: Νικητής με 32-29 ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Φίλιππο Βέροιας (photos)

Handball Premier: Νικητής με 32-29 ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Φίλιππο Βέροιας (photos)

Αήττητος, με 5 νίκες και 1 ισοπαλία, «έκλεισε» τον Α΄ γύρο του πρωταθλήματος της Handball Premier ο ΠΑΟΚ, καθώς στο ντέρμπι που έγινε στην Βέροια επικράτησε του τοπικού Φιλίππου με 32-29.

Το ματς που «έριξε» την αυλαία της 6ης αγωνιστικής σήμερα, Κυριακή 18/10 ήταν άκρως συναρπαστικό με τον «Δικέφαλο του Βορρά» έχοντας σε… μεγάλη μέρα τον Στογιάνοβιτς, που πέτυχε 9 γκολ, πήρε μια πολύ σημαντική νίκη που τον διατηρεί σε τροχιά κορυφής στην ολοκλήρωση του Α΄ γύρου.

Εξαιρετικό ματς για τον Φίλιππο έκανε ο Ουκρανός τερματοφύλακας Κριούτσκοφ αλλά και ο Κωστακίδης που σημείωσε 9 γκολ.

Ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας, Κώστας Τούτσης σημείωσε: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια από το 2ο κομμάτι του 1ου ημίχρονου. Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο συγκεντρωμένος και πιο έτοιμος και αυτό φαινόταν και στις προσωπικές μονομαχίες.  Προσπάθησα να δώσω ψυχολογία. Αν καταφέρναμε να αλλάξουμε την ψυχολογία μπορούσαμε να γυρίσουμε το ματς. Κάναμε κάποιες αλλαγές. Προσπάθησα να βρω ένα σχήμα να τρέξει πιο γρήγορα τη μπάλα. Ο ΠΑΟΚ άφηνε χώρο. Στο 2ο ημίχρονο είχε άλλη ροη το παιχνίδι. Κάναμε προσπάθεια στο τέλος. Δυστυχώς ήμασταν άστοχοι στο τετ-α-τετ. Δεν πήραμε το ριμπάουντ. Κάναμε σοβαρή προσπάθεια κόντρα στην πιο ποιοτική ομάδα του ομίλου. Τα παιδιά δείχνουν ότι είναι σε καλή κατάσταση. Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν, αλλά πιστεύω ότι με ανάλογη συνέχεια θα τα πάμε καλύτερα».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Γούσιος ανέφερε:

«Ήμασταν κακοί αμυντικά στο δεύτερο ημίχρονο, χαρακτηριστικό ότι ήταν το μοναδικό ημίχρονο στο οποίο δεχτήκαμε 18 τέρματα. Χάσαμε πολλές μονομαχίες και δεχτήκαμε πολλά γκολ από τα έξι μέτρα. Αυτό που κρατάμε είναι οι δύο βαθμοί, ολοκληρώσαμε τον πρώτο γύρο αήττητοι με πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Τώρα έχουμε καιρό λόγω της διακοπής να ξεκουραστούμε τόσο σωματικά όσο και πνευματικά, και να δουλέψουμε σκληρά για τον δεύτερο γύρο».

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Λούκα Στογιάνοβιτς τόνισε:

«Δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε γιατί πιστεύω ότι είχαμε το μυαλό μας στην διακοπή που θα ερχόταν μετά από το σημερινό παιχνίδι. Κρατάμε τη νίκη, έχουμε πολλές μέρες να ξεκουραστούμε. Όλη η ομάδα με βοήθησε στο να πετύχω τα εννέα τέρματα, έτσι η νίκη ήρθε μέσω ομαδικής προσπάθειας και μόνο»

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ- ΠΑΟΚ 29-32

Πεντάλεπτα: 2-4, 5-6, 7-8, 9-12, 10-13, 11-16 (Ημχ), 15-18, 17-22, 20-23, 24-25, 26-28, 29-32

Φίλιππος Βέροιας (Τούτσης): Αρβανιτίδης, Κωστακίδης 9, Φιλόσογλου 4, Μπαλτατζής 2, Κριούτσκοφ, Παπαδόπουλος 4, Κουκουτσίδης 2, Τριανταφυλλίδης 3, Στανκίδης, Ρίζος, Καλλιαρίδης, Παπαγιάννης, Τακαφίκας, Σόφρανατς 4, Μούγιτς 1, Καραγιοβάνης

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Γκίγκοφ, Άρσιτς 1, Παπαβασίλης 3, Νικολαϊδης 1, Γιορανίδης, Παλάσκας 6, Τσαναξίδης 1, Μέντουριτς 3, Λιάπης 3, Αποστόλου 1, Κυριακίδης, Στογιάνοβιτς 9, Σεϊρεκίδης 4, Καραγκιοζόπουλος 1, Τζωρτζίνης, Καβουσανάκης

Διαιτητές: Λινάρδος / Νικολαΐδης Δίλεπτα: 7/9 Πέναλτι: 4/5 – 3/5

Δείτε εδώ τα χθεσινά αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής.



Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved