Κορονοϊός: «Ζήσε Αθλητικά» με Τσιτσιπά, Σάκκαρη και... Γιουγκοπλάστικα (photos&videos)

Κορονοϊός: «Ζήσε Αθλητικά» με Τσιτσιπά, Σάκκαρη και... Γιουγκοπλάστικα (photos&videos)

Με «κουπάτη» ρακέτα Τσιτσιπά, εμφάνιση Σάκκαρη από το Australian Open και φανέλα Ράτζα από τη θρυλική Γιουγκοπλάστικα, συνεχίζονται οι δημοπρασίες αθλητικών ενθυμίων Ολυμπιονικών και Πρωταθλητών μας

Στη συγκεκριμένη δράση του «Ζήσε Αθλητικά» για τον αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό, η φανέλα Γκάλη από το ’87 και τα γάντια Ζαμπίδη -κι ενώ απομένουν 5 ημέρες δημοπράτησής τους- βρίσκονται ήδη στα 1.750 ευρώ και 1.000 ευρώ, αντίστοιχα.

Η σχετική ανακοίνωση της ΓΓΑ:

Με τη ρακέτα που ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε το ATP Finals τον περασμένο Νοέμβριο στο Λονδίνο. 

Την εμφάνιση που φορούσε η Μαρία Σάκκαρη στο Australian Open τον Ιανουάριο, όπου και έγινε η πρώτη Ελληνίδα που φτάνει στις «16» ενός Grand Slam.

Και τη φανέλα με το Νο14 του σπουδαίου Ντίνο Ράτζα στη θρυλική Γιουγκοπλάστικα, με την οποία κατέκτησε δύο ευρωπαϊκούς τίτλους, το ’89 και το ’90, συνεχίζονται σήμερα Μεγάλη Τετάρτη οι δημοπρασίες προσωπικών ενθυμίων Ολυμπιονικών και Πρωταθλητών μας, από τη σπουδαία καριέρα και τις αθλητικές τους επιτυχίες, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ζήσε Αθλητικά»!

Οι δημοπρασίες ξεκίνησαν προχθές, Μεγάλη Δευτέρα, με υπογεγραμμένη φανέλα του Νίκου Γκάλη από το «χρυσό» Ευρωμπάσκετ ’87 και τα «παγκόσμια» γάντια του Μιχάλη Ζαμπίδη. Ήδη, 5 ημέρες πριν ολοκληρωθεί η δημοπράτησή τους, έχουν συγκεντρώσει προσφορές αξίας 1.750 ευρώ και 1.000 ευρώ, αντίστοιχα.

Στη συγκεκριμένη διαδικτυακή δράση του Υφυπουργείου Αθλητισμού, έχουν προσφέρει, μεταξύ άλλων,  αθλητικά τους ενθύμια, οι Νίκος Κακλαμανάκης, Λευτέρης Πετρούνιας, Ντανίλο Γκαλινάρι, Πρέτραγκ Στογιάκοβιτς και Φάνης Γκέκας μέσω του Συνδέσμου Φιλάθλων «Γαλανόλευκος Φάρος» και του μουσείου της Εθνικής Ελλάδας.

Τα έσοδα από τις δημοπρασίες των ενθυμημάτων, οι οποίες διενεργούνται για κάθε ένα απ’ αυτά επί μία εβδομάδα στον ιστότοπο https://www.charityidols.com/el/, θα κατατίθενται στον ειδικό λογαριασμό του Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας, στην Τράπεζα Πειραιώς, για την ενίσχυση του αγώνα της χώρας μας ενάντια στον κορωνοϊό.

Οι διαδικτυακές καμπάνιες του Υφυπουργείου Αθλητισμού «Ζήσε Αθλητικά» αναδεικνύουν ακόμα μια φορά τις βασικές αξίες του αθλητισμού ως κοινωνική έκφραση, την αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό. Οι Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές μας συνεισφέρουν, ευαισθητοποιούν και ενισχύουν την κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.

Η αθλητική οικογένεια προσφέρει συστηματικά κάθε μέρα στο «Ζήσε Αθλητικά» με περισσότερα από 100 βιντεομηνύματα, με χρήσιμες ασκήσεις για γυμναστική στο σπίτι, με διατροφικές συμβουλές και με προτροπές για αιμοδοσία, διαμέσω του καναλιού της (https://www.youtube.com/channel/UC75zIXb1UKHGaVAVytQK8uQ/videos) αλλά και των λογαριασμών της στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/Ζήσε-Αθλητικά-101030408185517/?epa=SEARCH_BOX

Twitter: https://twitter.com/ziseathlitika

Instagram: https://www.instagram.com/ziseathlitika/



«Τρελά» λεφτά για την UEFA: Περιμένει έσοδα 4.4 δισ. ευρώ από τις διοργανώσεις της τη σεζόν 2025/26!
«Τρελά» λεφτά για την UEFA: Περιμένει έσοδα 4.4 δισ. ευρώ από τις διοργανώσεις της τη σεζόν 2025/26!
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Προκρίθηκαν στους «16» Παρί και Μποταφόγκο, αποκλείστηκε η Ατλέτικο
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Προκρίθηκαν στους «16» Παρί και Μποταφόγκο, αποκλείστηκε η Ατλέτικο
Euro U19: Η Ισπανία στον τελικό μετά το ματς του αιώνα με 8 γκολ μετά το 90΄- Δείτε βίντεο
Euro U19: Η Ισπανία στον τελικό μετά το ματς του αιώνα με 8 γκολ μετά το 90΄- Δείτε βίντεο
Το αντίο του Πλάις στον Παναθηναϊκό: «Ένιωσα σαν το σπίτι μου, πάμε ΠΑΟ»
Το αντίο του Πλάις στον Παναθηναϊκό: «Ένιωσα σαν το σπίτι μου, πάμε ΠΑΟ»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved
×