Ανδρεόπουλος: «Μας λύνει τα χέρια ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος» (audio)

Ανδρεόπουλος: «Μας λύνει τα χέρια ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος» (audio)

Ο «μαέστρος» της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος μίλησε στον Alpha 98,9 για το έξτρα κίνητρο με το οποίο αγωνίζονται άπαντες στο «τριφύλλι», αλλά και για τον μεγάλο στόχο που κυνηγάνε.

Μια ακόμα μεγάλη νίκη μέσα στο «σπίτι» του μεγάλου του αντιπάλου, Ολυμπιακού, πέτυχε η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού και δείχνει ικανή να διεκδικήσει κάτι… μεγάλο και στο Πρωτάθλημα μετά την κατάκτηση του League Cup.

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μίλησε στην εκπομπή OnsportsFM του Alpha 98,9 για τη νέα μεγάλη επιτυχία και τον στόχο του Παναθηναϊκού στο Πρωτάθλημα. Ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε και στη σημασία που έχει για αυτή την πορεία η ανάληψη της διοίκησης από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και το έξτρα κίνητρο που τους δίνει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Ήταν μια μεγάλη νίκη με ανοικτό σκορ δηλαδή με 3-1 σετ ακόμα και εμείς δεν περιμέναμε μια τόσο εύκολη νίκη. Είχαμε περάσει πολλά σαν ομάδα τραυματισμούς, ασθένειες και δεν ήμασταν σε φόρμα αλλά τελικά δείξαμε έτοιμοι. Δεν υπάρχει παιχνίδι που δεν μπορείς να πεις ότι πάω για τη νίκη. Δεν νιώθαμε την ομάδα σε φόρμα, πριν καιρό ήμασταν αλλά τώρα δεν είμαστε σε φόρμα.

Στα συγκεκριμένα παιχνίδια δεν μετράει κάτι άλλο παρά μόνο οι φανέλες και ο ψυχισμός. Δεν μπορείς να πας χωρίς κάποιο πλάνο. Δεν υπάρχουν μυστικά ανάμεσα στις ομάδες, υπάρχει μια τακτική που ακολουθείς και πας. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η τακτική μας πήγε πολύ καλά και περιορίσαμε τον Ολυμπιακό και νικήσαμε».

Για το αν τον φοβίζει η δημοσιότητα μετά τις νίκες με τον Ολυμπιακό: «Όχι δεν με φοβίζει την δημοσιότητα. Οι παίκτες μου είναι ταπεινοί και συγκεντρωμένοι. Παρά τις νίκες σεβόμαστε τον Ολυμπιακό και όλες τις ομάδες. Ο δρόμος για να πετύχουμε τους στόχους μας είναι σκληρός άρα δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Σε πρώτη φάση ο στόχος μας είναι ένας ημιτελικός αγώνας που όπως φαίνεται θα είναι αυτός ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας θα πρέπει να κάνουμε νίκη στη Θεσσαλονίκη την τελευταία αγωνιστική. Θα κάνουμε μια μίνι προετοιμασία για να πάμε να νικήσουμε. Αλλά και να μην τα καταφέρουμε θα ξανασυναντηθούμε και εκεί θέλουμε να είμαστε πανέτοιμοι. Θέλουμε να κάνουμε κάτι μεγάλο για να φτάσουμε στον τελικό. Οι ομάδες σε μεγάλη φόρμα ήταν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός στο League Cup. Ο χώρος του βόλεϊ είδε δυο μεγάλα ματς»

Για το τμήμα μπάσκετ και το αν νιώθαν πίεση για να φέρουν ένα θετικό αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό: «Οι δυο ήττες αλλά και το γεγονός ότι το καμάρι μας δεν τραβάει μας έκανε να έχουμε πίεση. Από την μεριά μας λέγαμε να δώσουμε μια χαρά στον κόσμο, την διοίκηση αλλά και τον πρόεδρο μας που κάνει ότι καλύτερο μπορεί και για το μπάσκετ και για τον ερασιτέχνη».

Για την σχέση της ομάδας με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Έχουμε αποκτήσει μια ιδιαίτερη σχέση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Οι δηλώσεις αναφέρονται στο πολύπαθο τμήμα μας που από τη στιγμή που ανέλαβε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει εξομαλυνθεί η κατάστασησε όλα τα επίπεδα. Ξέρετε πληρωνόμαστε στην ώρα μας και είχαμε πολύ καιρό να το δούμε και οφείλουμε να πούμε ένα συγχαρητήρια και ένα μπράβο και να προσπαθήσουμε για αυτή την κατάσταση όσο μπορούμε. Μας λύνει τα χέρια και εμένα σαν προπονητή να δουλέψω όσο καλύτερα μπορώ και στους παίκτες να δουλέψουν όσο καλύτερα μπορούν».

Ακούστε ΕΔΩ αναλυτικά όσα είπε



Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved