Spartan Race: Πάρε μέρος στον μεγαλύτερο αγώνα με εμπόδια στον κόσμο από 1 έως 3 Νοεμβρίου

Spartan Race: Πάρε μέρος στον μεγαλύτερο αγώνα με εμπόδια στον κόσμο από 1 έως 3 Νοεμβρίου

Ένα παγκόσμιο κίνημα, άνθρωποι από όλον τον κόσμο που δοκιμάζουν τις αντοχές και τα όριά τους και η ελληνική φύση της Λακωνίας.

Αυτό είναι το σκηνικό του Spartan Race, του αγώνα που έγινε παγκόσμιο κίνημα, απευθύνεται σε όλους και σε καλεί να σηκωθείς από τον καναπέ σου και να πάρεις μέρος σε μια εμπειρία που θα σου αλλάξει τη ζωή! Βγάλε τα αθλητικά σου από το ντουλάπι και ξεκίνα προπονήσεις. Η ευκαιρία σου για έναν πραγματικό άθλο είναι εδώ. Ένα ταξίδι στη Σπάρτη για μια δοκιμασία στη φύση που θα σε κάνει να σκεφτείς διαφορετικά και θα επηρεάσει όλη σου την καθημερινότητα.

Μη διστάσεις πιστεύοντας πως δεν θα τα καταφέρεις γιατί το Spartan Race είναι για όλους: Αναλόγως με την εμπειρία και τις δυνατότητές σου, διαλέγεις τον αγώνα που σου ταιριάζει: Τα 5 χλμ μ 20 εμπόδια για τους καινούριους δρομείς ή τα 12 χλμ με 25 εμπόδια για τους πιο έμπειρους! Αν μάλιστα έχεις και παιδάκι, είναι η ευκαιρία σου να δημιουργήσεις μια μοναδική κοινή εμπειρία για τους δυο σας, καθώς διοργανώνεται και το Spartan Kids, που απευθύνεται σε παιδιά από 4 έως 15 ετών.

σπαρτα2

Κοιτώντας λίγο πιο αναλυτικά τους αγώνες του Spartan Race, δες τον Spartan Sprint που απευθύνεται κυρίως σε «φρέσκους» αθλητές όλων των ηλικιών, που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο. Η απόσταση που πρέπει να διανύσεις είναι τα 5 χιλιόμετρα, στη διάρκεια των οποίων θα συναντήσεις 20 εμπόδια: Λασπωμένες λίμνες, διάσχιση ποταμών, αναρριχήσεις, σκαρφαλώματα, αιωρήσεις στα σχοινιά, ακόμα και να ρίξεις το δόρυ σου στον στόχο - ό,τι πρέπει δηλαδή για να γνωρίσεις τον κόσμο του Spartan, να γίνεις ένας νέος Σπαρτιάτης και να βάλεις τις βάσεις για μεγαλύτερες αποστάσεις!

σπαρτα3

Φυσικά και αν είσαι πιο έμπειρος αθλητής, το Spartan Race έχει και για ‘σένα τον κατάλληλο αγώνα: Το Spartan Super, των 13 χιλιομέτρων με 25 εμπόδια, που εξασκεί σώμα και πνεύμα, αφού χρειάζεται αντοχή αλλά και στρατηγική.

σπαρτα4

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Σπάρτη το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου (1-3/11) και αφορά αθλητές όλων των κατηγοριών. Άνθρωποι από 65 χώρες του κόσμου έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή για τον φετινό αγώνα, δηλώνοντας σαφώς το διεθνή χαρακτήρα του event. Η εμπειρία δεν συγκρίνεται με καμία άλλη, καθώς μιλάμε για ένα τεστ αντοχής με εμπόδια στη φύση, που μάλιστα διεξάγεται σε 200 πόλεις του κόσμου. Εσύ και ο εαυτός σου, αναμετράς τις δυνάμεις σου, σε έναν αγώνα όπου και μόνο η συμμετοχή έχει νόημα.

Το Spartan Race είναι ένα κίνημα που εμπνεύστηκε από την αρχαία Σπάρτη και τους αρχαίους Σπαρτιάτες, ξεκίνησε όμως το 2010 από τον Αμερικανό Joe De Sena, ο οποίος είχε ως όραμα να σηκώσει ένα εκατομμύριο ανθρώπους από τον καναπέ. Η αλήθεια είναι πως ο αγώνας – κίνημα έχει εξαπλωθεί πλέον σε 30 χώρες του κόσμου και υπολογίζεται πως αφορά 5 εκατομμύρια ανθρώπους, με στόχο αυτοί τα επόμενα χρόνια να γίνουν 100 εκατομμύρια!

σπαρτα5

Οι χιλιάδες αθλητές όλων των ηλικιών και των επιπέδων που αναμένεται και φέτος να δοκιμάσουν τα όριά τους στη Σπάρτη δεν είναι φυσικά μόνο υπεραθλητές που προπονούνται καθημερινά και ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο. Είναι άνθρωποι που λατρεύουν το τρέξιμο, λατρεύουν να «ξεβολεύονται», θαυμάζουν τον σπαρτιατικό τρόπο ζωής και βλέπουν το Spartan Race σαν μια ευκαιρία να δοκιμάσουν τα όριά τους – και να τα ξεπεράσουν.

Μην ξεχνάς πως η συμμετοχή και μόνο στον Spartan Race είναι γιορτή: Η ζωή στη Σπάρτη εκείνο το Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου θα κινείται γύρω από τους αγώνες και τους φιλοξενούμενους αθλητές, ενώ παράλληλα φιλοξενείται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Trifecta: Οι καλύτεροι Spartans από όλο τον κόσμο, οι κορυφαίοι αθλητές αγώνων με εμπόδια από κάθε άκρη της γης, έρχονται στη Σπάρτη για να διεκδικήσουν τον πολυπόθητο τίτλο.

Η ευκαιρία σου είναι εδώ και πρέπει να την αρπάξεις: Το Spartan Race σε περιμένει να σου αλλάξει τη ζωή!

 


Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Το ραντεβού της 12ετίας στο «κολαστήριο» του ΟΑΚΑ!
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Το ραντεβού της 12ετίας στο «κολαστήριο» του ΟΑΚΑ!
Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Η έκπληξη της Βίκυς Κάβουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
Η έκπληξη της Βίκυς Κάβουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved