«Το 1/10 του συμβολαίου μου για το PAO Alive»!

«Το 1/10 του συμβολαίου μου για το PAO Alive»!

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας αποκάλυψε στην «Πράσινη» την πρόθεσή του να προσφέρει 1 δόση του συμβολαίου του στο PAO Alive, με στόχο την ανέγερση του γηπέδου στο Βοτανικό, που θα βοηθήσει ολόκληρη την κοινωνία.

Την έμπρακτη στήριξή του προς το εγχείρημα PAO Alive, με στόχο όχι μόνο την σωτηρία του Παναθηναϊκού, αλλά την ανέγερση του γηπέδου στον Βοτανικό, που θα φέρει νέους ανθρώπους στον αθλητισμό, έδειξε ο Παναγιώτης Πελεκούδας προσφέροντας το 1/10 του συμβολαίου του, όπως δήλωσε αποκλειστικά στην «Πράσινη» που κυκλοφορεί.

Η ιστοσελίδα paoalive.gr, έχει πάρει… φωτιά από χθες ωστόσο ο Παναθηναϊκός χρειάζεται την συνεισφορά όλων ανεξαιρέτως, με τον Παναγιώτη Πελεκούδα να δείχνει τον… δρόμο, με στόχο να γίνει παράδειγμα και για άλλους αθλητές, προπονητές και εν γένει ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν όχι μόνο στο «τριφύλλι» αλλά στην ελληνική κοινωνία!

Ο 29χρονος κεντρικός του Παναθηναϊκού, αποκάλυψε στην «Πράσινη» την απόφασή του να προσφέρει μία ολόκληρη δόση του συμβολαίου του, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στη διοίκηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

 

«Η απόφασή μου να παραχωρήσω το 1/10 του νέου μου συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό, ήταν αυτονόητη για μένα. Το εγχείρημα αυτό είναι πολύ σημαντικό, όχι μόνο για τον σύλλογο αλλά για ολόκληρη την κοινωνία», εξήγησε αρχικά ο Παναγιώτης Πελεκούδας και πρόσθεσε: «Στόχος είναι όχι μόνο η σωτηρία του συλλόγου, αλλά η δημιουργία ενός γηπέδου στο Βοτανικό, κάτι που θα δώσει έναυσμα στα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Είναι μια μεγάλη κίνηση η ανέγερση αθλητικών εγκαταστάσεων σε μια περιοχή της Αθήνας, που δεν έχει. Είναι πολύ σημαντικό για τους νέους να μπαίνουν στα γήπεδα καθώς εκεί θα μάθουν να υπάγονται σε μια ομάδα, και να εξελιχθούν κοινωνικά».

Ο έμπειρος διεθνής μπλοκέρ, εν συνεχεία ανέφερε: «Δεν είναι μια κίνηση μόνο για τη στήριξη στη διοίκηση του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αλλά είναι μια έμπρακτη στήριξης προς την κοινωνία και στην ένταξη του αθλητισμού στη φιλοσοφία μας. Από τα αρχαία χρόνια οι Έλληνες είχαν αυτή τη φιλοσοφία στην κουλτούρα τους και πρέπει να συνεχίσουμε και εμείς να πορευόμαστε με βάση αυτά τα πρότυπα».

Αναφορικά με το αν η απόφασή του αυτή βασίζεται στα… Παναθηναϊκά του φρονήματα, ο Παναγιώτης Πελεκούδας τόνισε με νόημα: «Δεν έχει σχέση καμία σχέση τι ομάδα είμαι, δεν έχει σχέση το οπαδικό κομμάτι, όταν πάει να δημιουργηθεί μια σύγχρονη αθλητική εγκατάσταση που θα είναι προσβάσιμη προς το κοινό, πάντα θα είμαι αρωγός της. Είμαι υπέρ του αθλητισμού και των σωστών διοικήσεων, που πορεύονται με στόχο το κοινό καλό. Η αλήθεια είναι πως η κίνησή μου αυτή δεν ήθελα να δημοσιοποιηθεί, αλλά έπειτα από συζήτηση που έκανα με τους διοικούντες του «τριφυλλιού», σκέφτηκα πως είναι σωστό να την ανακοινώσω προκειμένου να αποτελέσει ένα έναυσμα για να παρακινήσει και άλλους ανθρώπους ανεξαρτήτου… χρώματος να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια ώστε να φέρουμε όσο περισσότερο παιδιά στον αθλητισμό»!

«Κλείνοντας» ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ και «πράσινος» μπλοκέρ αναφερόμενος στην πρόσφατη συνέντευξή του όπου είχε μοιραστεί ανοιχτά με τον κόσμο την εμπειρία του σχετικά με την κατάθλιψη, κινητοποιώντας έτσι πολύ κόσμο στο να ζητήσει βοήθεια, κατέληξε: «Θεωρώ πολύ σημαντικό κάποιος να ασχοληθεί με τον αθλητισμό. Γιατί έτσι μαθαίνει να ξεπερνάει τις δυσκολίες. Να ακολουθεί ένα πρόγραμμα. Αν δεν ήταν ο αθλητισμός για μένα, μπορεί ακόμη και τώρα να ήμουν σε έναν βούρκο. Ο Παναθηναϊκός έχει το όνομα και τη δύναμη να πιέσει τη πολιτεία ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για την ανέγερση γηπέδου. Και πρέπει όλοι να είμαστε δίπλα του»!



Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved