ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Ποιοι αθλητές ζητούν την ψήφο μας;

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Ποιοι αθλητές ζητούν την ψήφο μας;

Από τα γήπεδα, τα κουλουάρ και τις πισίνες στα έδρανα! Οι άνθρωποι του αθλητισμού που θα βρούμε μπροστά μας στις εκλογές.

Ο Μάιος έφτασε και εκτός από το φινάλε των πρωταθλημάτων σε όλη την Ευρώπη, έχουμε και τριπλές (!) εκλογές!

Στις 26 Μαΐου, θα είναι οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές ενώ θα έχουμε και τις ευρωεκλογές. Στην εκλογική μάχη «πέφτουν» και άνθρωποι του αθλητισμού, άλλοι με εμπειρία και άλλοι ντεμπουτάρουν, και εμείς βρήκαμε τους πιο γνωστούς. Φυσικά από τη λίστα απουσιάζουν οι... βετεράνοι των εκλογών, που έχουν «μπαρουτοκαπνιστεί» στα έδρανα και τα δημοτικά συμβούλια!

Θοδωρής Ζαγοράκης (Υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές)

Image may contain: 1 person

O αρχηγός της Εθνικής ομάδας που μας έκανε υπερήφανους στα γήπεδα της Πορτογαλίας και το Euro 2004, παίζει ήδη... μπάλα στο Ευρωκοινοβούλιο. Ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ είναι και στις φετινές εκλογές υποψήφιος για τα ευρώ-έδρανα με τη Νέα Δημοκρατία. Αρχικά, υπήρχε η φημολογία πως ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα «κατέβει» στις εκλογές αλλά στις δημοτικές και συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη, ώστε να διεκδικήσει τον Δήμο. Τελικά αυτό δεν συνέβη και ο 47χρονος MVP του Euro 2004, θα συνεχίσει στην ευρωβουλή, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Αλέξης Αλεξανδρής (Υποψήφιος δημοτικος συμβουλος στο δήμο Σικυωνίων με τον συνδυασμό «συνΔΗΜΟΤΕΣ» )

Κατεβαίνει στην πολιτική ο Αλέξης Αλεξανδρής

Τον γνωρίσαμε... σκοράροντας κατά ριπάς, σκοράροντας 249 γκολ στην πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα. Ο πρώην στράικερ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να ξεκινήσει την διαδρομή του στο στίβο της πολιτικής καθώς αποδέχθηκε την πρόταση του Δημάρχου Σικυωνίων, Μάρκου Λέγγα, προκειμένου να κατεβεί υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «συνΔΗΜΟΤΕΣ».

Δημήτρης Παπανικολάου (Υποψήφιος βουλευτής Β' Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία)

papanikolaou

Ο Δημήτρης Παπανικολάου που έχει διακριθεί όχι μόνον με μεγάλες ελληνικές ομάδες, αλλά και με τη φανέλα της εθνικής θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στο Νότιο τομέα της Β Αθηνών. Η πρώτη γνωριμία του πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη έγινε σε αγώνα παλαιμάχων μπασκετμπολιστών με βουλευτές, συζήτησαν και πάρθηκε η απόφαση να διεκδικήσει ο Δημήτρης Παπανικολάου το χρίσμα στην Β' Αθηνών.

Ηλίας Ατματζίδης (Υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού)

Στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών θα είναι ο βετεράνος πορτιέρο της ΑΕΚ,  Ηλίας Ατματζίδης, καθώς θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού ως σύμβουλος. Η ανακοίνωση μάλιστα, έγινε στο δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας

 Μιχάλης Σεΐτης (Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Με Δύναμη για τη Ρόδο»)

Μιχάλης Σεϊτης: «Σίγουρα ο καλύτερος λόγος για να πεις το «ναι» στο DWTS είναι…»

Ο κορυφαίος Έλληνας παραολυμπιονίκης θα είναι υποψήφιος στη Ρόδο με τον συνδυασμό «Με Δύναμη για τη Ρόδο» του Αντώνη Καμπουράκη. Είναι παγκόσμιος πρωταθλητής, παραολυμπιονίκης στίβου. Η πρώτη του επαφή με τον αθλητισμό ήταν σε ηλικία 5 ετών. Από τα 16 του χρόνια ήταν μέλος της εθνικής ομάδας στίβου. Είναι κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στα 400μ, καθώς και κάτοχος χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου. Το 2017 βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος αθλητής με αναπηρία από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ).

Ζάχος Αναστασιάδης (Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πόλης για να ζεις»)

ana

Ο πρώην πολίστας του Παναθηναϊκού και της Χαλκίδας, Ζάχος Αναστασιάδης θα δοκιμάσει την τύχη του στην Δημοτική Ενότητα Βουλιαγμένης, με τον συνδυασμό «Πόλης για να ζεις» με επικεφαλή τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.

Φυσικά στον... στίβο των Ευρωεκλογών, των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών, υπάρχουν αρκετοί ακόμα νυν και πρώην άνθρωποι του αθλητισμού, που ζητούν την ψήφο μας. Από πολλά αθλήματα, στα οποία πρωταγωνίστησαν είτε με την ιδιότητα του αθλητή, του προπονητή ή του διοικητικού παράγοντα, επιστρέφουν στον... στίβο της πολιτικής και ευελπιστούν να εκλεγούν! Τα αποτελέσματα, θα δείξουν ποιοι θα δικαιωθούν και ποιοι όχι... 



Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved