Θρήνος στο ελληνικό χάντμπολ! «Έφυγε» ο Καρακεχαγιάς

Θρήνος στο ελληνικό χάντμπολ! «Έφυγε» ο Καρακεχαγιάς

Έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Παρασκευής (7/12) ο Θανάσης Καρακεχαγιάς, σε ηλικία 54 ετών, από ανακοπή καρδιάς.

Η είδηση για τον θάνατο του πρώην Ομοσπονδιακού προπονητή των εθνικών ομάδων γυναικών, νεανίδων, εφήβων και παίδων έχει συγκλονίσει την οικογένεια του ελληνικού χάντμπολ. Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΟΧΕ εκφράζοντας την οδύνη του διοικητικού συμβουλίου και του προσωπικού της Ομοσπονδίας.

Η ΟΧΕ αναφέρει στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή της: «Το ελληνικό χάντμπολ θρηνεί εδώ και λίγες ώρες τον θάνατο του Θανάση Καρακεχαγιά που έφυγε από την ζωή νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής σε ηλικία 54 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Ο πρόεδρος Κώστας Γκαντής, το Δ.Σ. της ΟΧΕ, ο Α’ αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Στέλιος Αγγελούδης, το προσωπικό της Ομοσπονδίας και όλοι οι άνθρωποι του αθλήματος με οδύνη και σπαραγμό αποχαιρετούν έναν σπουδαίο εργάτη του αθλήματος και εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους δύο γιούς του Αντώνη και Δημήτρη 17 και 12 ετών, αθλητές του χάντμπολ του Φοίβου Συκεών και των Εθνικών ομάδων.

Υπηρέτησε το ελληνικό χάντμπολ ως αθλητής με την φανέλα του ΒΑΟ κατακτώντας τα δύο πρώτα Κύπελλα Ελλάδος (1983, 1984), αγωνίστηκε επί σειρά ετών στην Εθνική Ανδρών, ενώ διετέλεσε ομοσπονδιακός προπονητής των Εθνικών ομάδων Γυναικών, Νεανίδων, Εφήβων και Παίδων, αλλά και τεχνικός στον ΒΑΟ και τον Φοίβο Συκεών. Τα τελευταία χρόνια ήταν ομοσπονδιακός τεχνικός, υπεύθυνος ανάπτυξης της ΕΑΠ/ΟΧΕ στην Βόρειο Ελλάδα με σπουδαίο έργο στα τμήματα υποδομής.

Η κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο (8/12) στις 15:15 στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στις Συκιές και η ταφή του στις 16:00 στο κοιμητήριο θέρμης. Σε όλα τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του».



LIVE ΑΕΛ – ΠΑΟΚ: Η μονομαχία της Λάρισας για τη Super League
LIVE ΑΕΛ – ΠΑΟΚ: Η μονομαχία της Λάρισας για τη Super League
Παναθηναϊκός AKTOR: Το «ευχαριστώ» στον κόσμο - «Κάθε γήπεδο μοιάζει με το σπίτι μας»
Παναθηναϊκός AKTOR: Το «ευχαριστώ» στον κόσμο - «Κάθε γήπεδο μοιάζει με το σπίτι μας»
Super League 2: «Διπλό» ανόδου ο Ηρακλής στην έδρα της Νίκης Βόλου
Super League 2: «Διπλό» ανόδου ο Ηρακλής στην έδρα της Νίκης Βόλου
Ιστορική στιγμή για τον Σακελλαρίδη: Κατέκτησε τον πρώτο τίτλο Challenger της καριέρας του
Ιστορική στιγμή για τον Σακελλαρίδη: Κατέκτησε τον πρώτο τίτλο Challenger της καριέρας του
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved