Χάντμπολ: «Πρεσβευτής στο εξωτερικό ο Βριληττός 2015»
SHARE

Χάντμπολ: «Πρεσβευτής στο εξωτερικό ο Βριληττός 2015»

Το σύνθημα στην επίσημη συνέντευξη Τύπου του «Βριληττός 2015» έδωσαν οι διοργανωτές.

Στο Δημαρχείο Βέροιας, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε η επίσημη Συνέντευξη Τύπου του 3ου Διεθνούς Τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών χάντμπολ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην πόλη το διάστημα 3-8 Απριλίου 2015 στην κατηγορία των παμπαίδων με την συμμετοχή 18 ομάδων από 7 χώρες, υπό την αιγίδα του Δήμου Βέροιας και με την συμπαράσταση της ΟΧΕ και του Φίλιππου Βέροιας.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Κώστας Βοργιαζίδης, η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» κα Χαρούλα Ουσουλτζόγλου- Γεωργιάδη, ο Β΄ Αντιπρόεδρος της ΟΧΕ κ. Κώστας Σπυρόπουλος, ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας κ. Θεόφιλος Κορωνάς, η υπεύθυνη του Κέντρου Μέριμνας για άτομα με Ειδικές Δεξιότητες κα Μελίνα Δαμιανίδου, η υπεύθυνη διοργάνωσης του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» κα Κατερίνα Ψωμιάδου και το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ κ. Άγγελος Μαυρίδης.

Οι εκπρόσωποι της ΟΧΕ είπαν:

Κώστας Σπυρόπουλος (Β' αντιπρόεδρος ΟΧΕ): «Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος καλωσορίζει το 3ο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» στη χαντμπολομάνα και ιστορική πόλη της Βέροιας. Πέρα από το ότι είναι ένα μεγάλο αναπτυξιακό γεγονός, το τουρνουά το χαρακτηρίζει κι ο εκπαιδευτικός, κοινωνικός και πολιτιστικός χαρακτήρας του που το κάνουν ξεχωριστό. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στους 100 και πλέον εθελοντές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δήμαρχο για τη συμπαράσταση, την οργανωτική επιτροπή, τον Φίλιππο Βέροιας, τον Ιατρικό Όμιλο Αθηνών που μέσω του Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης βρίσκεται εδώ, τους επικοινωνιακούς υποστηρικτές Σπορ Fm 94,6 και τη Sport Day. Πρέπει να ξεχωρίζω την παρουσία του Κέντρου Μέριμνας Παιδιού με Ειδικές Δεξιότητες. Να επισημάνω την παρουσία του επικεφαλής της διαιτησίας της EHF Ντράγκαν Νατσέφσκι που θα είναι κεντρικός ομιλητής στο σεμινάριο. Είναι δεδομένη η αμέριστη συμπαράσταση της ΟΧΕ σε κάθε ιδιωτική πρωτοβουλία που συμβάλλει στην ανάπτυξη του αθλήματός μας γιατί μόνο έτσι μπορεί να στηριχθεί και να προχωρήσει. Η ΟΧΕ θα είναι δίπλα στην προσπάθεια της συνέχισης της διοργάνωσης στη Βέροια και να είστε σίγουρη κα Κατερίνα Ψωμιάδου ότι πολλές πόλεις στην Ελλάδα σας ζηλεύουν. Καλή επιτυχία σε όλους».

Άγγελος Μαυρίδης (Μέλος Δ.Σ. ΟΧΕ): «Καταρχήν μία από τις ιδιότητες μου στην ομοσπονδία είναι ότι εκπροσωπώ την ανάπτυξη. Πρέπει να γίνονται σε όλη την Ελλάδα τέτοιες διοργανώσεις Είμαστε υπέρ του αθλητισμού πρώτα στα σχολεία και μετά στα σωματεία. Μόνο έτσι θα μπορέσει ο αθλητισμός να δει άσπρη μέρα. Από την πλευρά μας σαν ανάπτυξη θα είμαστε πάντα κοντά σε οποιοδήποτε τουρνουά, που αφορά μικρές ηλικίες και θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή επιτυχία και θα τα ξαναπούμε στους αγωνιστικούς χώρους».

Στην συνέχεια της ημέρας, στις 18:00 έχει προγραμματιστεί παρέλαση όλων των αποστολών με επικεφαλής το Κέντρο Μέριμνας για άτομα με Ειδικές Δεξιότητες, η οποία θα ξεκινήσει από την πλατεία Ωρολογίου και μέσω της Κεντρικής Οδού Μητροπόλεως θα καταλήξει στην Πλατεία Δημαρχείου, όπου και θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης παρουσία των επισήμων.


ΑΕΚ: «Ζήσε το όνειρό σου Στέφανε!» (photos)
ΑΕΚ: «Ζήσε το όνειρό σου Στέφανε!» (photos)
Ανατριχίλα: Έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο για τον Στέφανο Τσιτσιπά! (video)
Ανατριχίλα: Έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο για τον Στέφανο Τσιτσιπά! (video)
NBA: Υπόθεση… ελαφιών το Top-10! (video+photos)
NBA: Υπόθεση… ελαφιών το Top-10! (video+photos)
Στέφανος Τσιτσιπάς: Τα μυθικά ρεκόρ και η απίστευτη αντίδραση μετά τη νίκη (video+photos)
Στέφανος Τσιτσιπάς: Τα μυθικά ρεκόρ και η απίστευτη αντίδραση μετά τη νίκη (video+photos)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies