Raw: Γεύση… Wyatt Family στο Survivor Series (photos+videos)

Raw: Γεύση… Wyatt Family στο Survivor Series (photos+videos)

Το Intercontinental Championship κατέκτησε ο Luke Harper κερδίζοντας τον Dolph Ziggler στο εβδομαδιαίο Raw.

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης αποκαλύφθηκε πως είναι υπό διεκδίκηση ο τίτλος του «Showoff» κατόπιν εντολής των Authority, που θέλησαν να επιβραβεύσουν τον Harper για τη βοήθειά του στο προηγούμενο Raw και να αιφνιδιάσουν το μέλος της Team Cena. Παράλληλα, ο Triple H και οι συνεργάτες του ξεκίνησαν συνολική προσπάθεια για δημιουργία εμποδίων στο δρόμο της ομάδας του John Cena, που ξεκίνησε με τον «Mr. Money in the Bank», Seth Rollins, να ευνοεί τη νίκη τίτλου του Harper και να τιμωρεί τον προηγούμενο πρωταθλητή με το πέρας του ματς. Εν τέλει, πάντως, ο πρώην συνεργάτης του Harper στους Wyatt Family, Erick Rowan, εντάχθηκε στην ομάδα του 15-φορές παγκοσμίου πρωταθλητή.

Αντίστοιχα κινήθηκε ο Ryback, ο οποίος αποτέλεσε στόχο των δύο αντιπάλων ομάδων του main event του Survivor Series και δήλωσε μέλος της… Team Ryback, πριν επιβληθεί του Cesaro και καλύψει ουσιαστικό το κενό του Sheamus στην πεντάδα του Cena στα τελευταία λεπτά του τρίωρου σόου. Στο μεταξύ, η Stephanie McMahon όρισε ματς των Sheamus και Big Show, στο οποίο παρενέβησαν ο US Champion, Rusev, μαζί με τον Mark Henry, ώστε να διαλύσουν αμφότερους και να προκαλέσουν τραυματισμό στον Ιρλανδό Superstar.

Προγενέστερα, ο Rusev, με τη Lana στο πλευρό του, επικράτησε άκοπα του Heath Slater. Ακόμα, ο Dean Ambrose πήρε εκδίκηση για τις συνεχόμενες ξαφνικές επιθέσεις του Bray Wyatt σε βάρος του χρησιμοποιώντας τακτική όμοια του αντιπάλου του στο επόμενο ppv του WWE. Μάλιστα ανακοινώθηκε πως η κόντρα των δύο Superstars θα επεκταθεί και στο SmackDown της τρέχουσας εβδομάδας.

Μέσα σε όλα, ο Big E. εισήλθε μέσω βίντεο-promo στους «It's A New Day» των Xavier Woods και Kofi Kingston. Κοινοποιήθηκε επίσης πως στο pre-show του Survivor Series θα δώσουν το παρών ο Fandango σε ματς, ο Bad News Barrett με… κακά νέα και ο Paul Heyman, μάνατζερ του WWE Champion, Brock Lesnar, ως σχολιαστής. Ήταν ήδη γνωστό πως στο επόμενο ppv του κορυφαίου promotion pro-wrestling, η Diva’s Champion, θα αντιμετωπίσει τη Nikki Bella, η οποία θέλησε να προετοιμαστεί προσποιούμενη πως η δίδυμη αδερφή της και δούλα της, Brie, είναι η βραχύσωμη πρωταθλήτρια, αλλά η πραγματική AJ παρενέβη στην αναμέτρηση και ευνόησε νίκη της Brie!

Σε άλλο ματς, ο… λαγός δεν θέλησε να βοηθήσει τον Adam Rose μετά τη διένεξή τους στο πρόσφατο SmackDown και ο ηγέτης των «Exotic Express» έχασε από τον Tyson Kidd, ο οποίος στηρίχθηκε εκ νέου από τη Natalya. Οι Tag Team Champions, Goldust και Stardust συνεργάστηκαν με τους Miz και Damien Sandow, για να κερδίσουν τους Los Matadores και Usos σε 4 vs 4 Tag Team Match, αλλά κοινοποιήθηκε πως οι τέσσερις ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες σε ματς τίτλου του Survivor Series. Τέλος ανακοινώθηκε πως ο Larry the Cable Guy θα είναι ειδικός καλεσμένος του επόμενου Raw διαδεχόμενος τον Grumpy Cat του αποψινού επεισοδίου.

Δείτε highlights στην επίσημη ιστοσελίδα του WWE.

Και ολόκληρο το σόου.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα:
Ο Luke Harper κέρδισε τον Dolph Ziggler.
O Tyson Kidd κέρδισε τον Adam Rose.
O Ryback κέρδισε τον Cesaro.
O Rusev κέρδισε τον Heath Slater.
Το «Big Show vs Sheamus» έληξε χωρίς νικητή.
Η Brie Bella κέρδισε τη Nikki Bella.
Οι Goldust, Stardust, Miz & Damien Sandow κέρδισαν τους Usos (Jimmy & Jey) & Los Matadores (Diego & Fernando)

Και το μέχρι στιγμής πρόγραμμα του Survivor Series:
Traditional Survivor Series Elimination Match
Team Cena (John Cena, Dolph Ziggler, Big Show, Erick Rowan & Ryback) vs Team Authority (Seth Rollins, Kane, Rusev, Mark Henry & Luke Harper)

Tag Team Championship
Goldust & Stardust (c) vs Usos (Jimmy & Jey) vs Miz & Damien Sandow vs Los Matadores (Diego & Fernando)

Diva’s Championship
AJ (c) vs Nikki Bella

Dean Ambrose vs Bray Wyatt


Φώτο: WWE.com

Raw: Γεύση… Wyatt Family στο Survivor Series (photos+videos)



ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved