Με 1300 οπαδούς
Με αυστηρά μέτρα αστυνόμευσης θα διεξαχθεί, έτσι για… αλλαγή, το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Ρέντη το Σάββατο (2/4, 19.00).
Στη σημερινή (30/3) σύσκεψη, όπου παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της ΕΣΑΠ και των δύο ομάδων, αποφασίστηκε πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού που θα μπορέσουν να βρεθούν στις εξέδρες θα είναι 1300, όσα και τα εισιτήρια που θα εκδοθούν. Τα εισιτήρια, μάλιστα, θα είναι ονομαστικά και η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.
Στις κερκίδες του Ρέντη θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν, χωρίς εισιτήριο, αθλητές από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, συνοδεία των προπονητών τους.