Στους 8 καλύτερους ο ΑΚΟΧ

Στους 8 καλύτερους ο ΑΚΟΧ

Δεκατέσσερα μετάλλια και ένα όριο εθνικής ομάδας, ήταν ο απολογισμός για  τον Α.Κ.Ο. Χαλκίδας, στο  Χειμερινό Πρωτάθλημα Ν. Ελλάδος Τεχνικής Κολύμβησης.

Η ομάδα της Χαλκίδας για ακόμη μία φορά, συμπεριελήφθη στις  8 καλύτερες της Ελλάδας, στο συγκεκριμένο άθλημα, επιβεβαιώνοντας πως είναι η ομάδα με τις περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες του Κολυμβητικού Ομίλου της Χαλκίδας.

Η αθλήτρια του τμήματος Ιωάννα Κυριάκη με την επίδοσή της στα 1500μ. Επιφανείας (14:35.97) έπιασε το όριο εθνικής ομάδας μεγάλων αποστάσεων και τον Ιούλιο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα,  στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων -Νεανίδων στο Κέτσκεμετ της Ουγγαρίας. Επίσης, η ίδια αθλήτρια, κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο στα 400μ Επιφανείας και 2 αργυρά στα 800μ. και 1500μ. Επιφανείας Νεανίδων.

Μετάλλια κατέκτησαν ακόμη οι:
Για την Αγωνιστική Ομάδα:
Ευτυχία Δούνα: 2η στα 50μ Επιφάνειας Παγκορασίδων Β΄
Πέτρος Παμπουρόπουλος: 3ος στα 50μ Άπνοη, 100μ. Υποβρύχιο και
200μ. Επιφανείας Παίδων.
Μαρία Κυριάκη: 3η στα 100μ Επιφανείας Γυναικών

Για την Προαγωνιστική Ομάδα:
Δημήτρης Ζωντός: 2ος στα 50μ. και 100μ. και 3ος στα 200μ. Επιφανείας
Μαρία Μπαϊμπάκη: 2η στα 100μ. και 200μ. και 3η στα 50μ. Επιφανείας

Τα όρια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, και μάλιστα βελτιώνοντας τα ατομικά τους ρεκόρ πέτυχαν  οι: Ευδοξία Μαραθωνίτη, Ειρήνη Δούνα, Φωτεινή Ντοβίνου, Στάθης Ντοβίνος, Κίμωνας Ιατρίδης, Μαρία Ιατρίδη.



Final 8: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά τον «πράσινο» θρίαμβο
Final 8: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά τον «πράσινο» θρίαμβο
Έξαλλος Λεσόρ: «Μπροστά σε αστυνομικούς, υπεύθυνους Ομοσπονδίας, μου έλεγαν να ηρεμήσω»
Έξαλλος Λεσόρ: «Μπροστά σε αστυνομικούς, υπεύθυνους Ομοσπονδίας, μου έλεγαν να ηρεμήσω»
ΑΕΛ: Η αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ
ΑΕΛ: Η αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ
Χέιζ-Ντέιβις: «Ευχαριστώ τον Γιαννακόπουλο που με εμπιστεύτηκε»
Χέιζ-Ντέιβις: «Ευχαριστώ τον Γιαννακόπουλο που με εμπιστεύτηκε»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved