WSOF 7: Πρωταθλητής και στους Featherweights
Στο WSOF 7 της 7ης Δεκεμβρίου, οι Georgi Karakhanyan και Rick Glenn θα διεκδικήσουν το νεοσύστατοWSOF Featherweight Championship.
Στο πρόσφατο WSOF 6, o Steve Carl (21-3) έγινε WSOF Welterweight Champion και αποτέλεσε τον πρώτο πρωταθλητή του βορειοαμερικανικού promotion μικτών πολεμικών τεχνών, ενώ στο WSOF 7 θα διεξαχθεί ο αναβλημένος ημιτελικός τουρνουά τεσσάρων μαχητών για το WSOF Middleweight Championship, στο οποίο θα αναμετρηθούν οι Jesse Taylor (26-9) και Elvis Mutapcic (13-2). Θυμίζουμε πως ο νικητής του συγκεκριμένου αγώνα θα αντιμετωπίσει τον Dave Branch (13-3), που περιμένει στον τελικό.
Ωστόσο, πρώτα θα αναδειχθεί Featherweight Champion, καθώς «κλείστηκε» το προαναφερόμενο ματς, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του WSOF, Ray Sefo. O 28χρονος Karakhanyan (22-3-1), ο οποίος υπήρξε ποδοσφαιριστής, όπως και Tachi Palace Featherweight Champion, είναι το φαβορί, αν και ο Glenn (14-2-1) είναι αήττητος από το 2010. Ο συγκεκριμένος αγώνας, πάντως, δεν θα είναι main event του WSOF 7, καθώς οι Anthony Johnson (15-4) και Mike Kyle (20-10-1) αποτελούν το προβαλλόμενο ζευγάρι του σόου, που θα γίνει στο «PNE Agrodome» του Βανκούβερ, του Καναδά.
Στο περιθώριο των παραπάνω εξελίξεων, ο Cody Bollinger (14-2) ανακοίνωσε πως υπέγραψε «εξαψήφιο» συμβόλαιο με το World Series of Fighting, αφού προβλήθηκε η αποχώρησή του από το TUF 18! Πρόκειται για συμβόλαιο αντίστοιχο εκείνου που προσφέρει το UFC στους νικητές των The Ultimate Fighter, οπότε ο Αμερικανός Featherweight δικαιώθηκε, παρά τις φωνές του προέδρου του UFC, Dana White, σε βάρος του. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει ανακοινωθεί ο παρθενικός αντίπαλός του, στο WSOF.