ΑΕΚ: Χωρίς κόσμο με Παναθηναϊκό
SHARE

ΑΕΚ: Χωρίς κόσμο με Παναθηναϊκό

Η υπηρεσία Αποκεντρωμένης Διοίκησης αποφάσισε τη διεξαγωγή της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό για το αντρικό βόλεϊ να διεξαχθεί χωρίς κόσμο.

Συγκεκριμένα, οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, ήταν η ακαταλληλόλητα του γηπέδου, παρά του ότι η ίδια επιτροπή πριν από λίγες ημέρες είχε δώσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα στη διοίκηση της ΑΕΚ για το γήπεδο και την έκδοση 2.270 εισιτηρίων.

Για το θέμα αυτό εξέδωσε ανακοίνωση η ΕΣΑΠ:

Η Ε.Σ.Α.Π. παρακολουθεί με έκπληξη, απορία και αγανάκτηση τα νέα επεισόδια που εκτιλίσσονται σχετικά με την αδειοδότηση του Δημοτικού Γυμναστηρίου της Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας» που η ΑΕΚ έχει δηλώσει για έδρα των αγώνων της.
Από τις 14 Οκτωβρίου 2013 η Αποκεντρωμένη Διοίκηση απέστειλε στην Ε.Σ.Α.Π. την απόφαση υπ. αριθμόν 54017/44182 σύμφωνα με την οποία δίδεται προσωρινή άδεια λειτουργίας στο γυμναστήριο μέχρι 31/12/2013. Μάλιστα αναφέρεται και η χωρητικότητα (2.230 θεατές).
Σήμερα 24/10/2013 το Τ.Α.Α. ΑΕΚ κοινοποίησε στην Ε.Σ.Α.Π. έγγραφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτιοανατολικής Αττικής όπου αναφέρει τροποποιητική απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (αρ.56411/46146) που αναιρεί την απόφαση (αρ.54017/44182) και αναφέρει πως η διεξαγωγή των αγώνων θα γίνει ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΕΑΤΩΝ.
Σημειώνεται δε, πως στην Ε.Σ.Α.Π. δεν έχει κοινοποιηθεί ούτε το έγγραφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης αλλά ούτε και η τροποποιητική απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
Κατόπιν όλων αυτών η Ε.Σ.Α.Π. επιφυλάσσεται για τις περαιτέρω κινήσεις της προκειμένου να διαφυλάξει το κύρος του πρωταθλήματος της Volleyleague ΟΠΑΠ αλλά και τα συμφέροντα των μελών της.
Παράλληλα από το πρωί της Παρασκευής θα κάνει όλες τις νόμιμες ενέργειες για να αποκαλυφθεί το παρασκήνιο των αδειοδοτήσεων με το συγκεκριμένο γήπεδο υπενθυμίζοντας πως ήδη έχουν αναβληθεί και οι αγώνες του Λιγκ Καπ την παραμονή της διεξαγωγής τους.
 
Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε το Τ.Α.Α. ΑΕΚ:

Με μια απόφαση που σόκαρε το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, η Αποκεντρωμένη διοίκηση απαγόρεψε πριν από λίγη ώρα την παρουσία κόσμου στο κλειστό της Γλυφάδας στο σαββατιάτικο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκού! Με έγγραφο που απέστειλε στα Γραφεία της Ερασιτεχνικής, έκανε γνωστό ότι δεν επιτρέπει τη διεξαγωγή του αγώνα παρουσία φιλάθλων! Η ΑΕΚ, θα πρέπει τώρα, ή να βρει άλλο γήπεδο μέσα στις επόμενες ώρες, ή να παίξει «κεκλεισμένων των θυρών».

Κι όμως μέχρι αργά το απόγευμα όλα κυλούσαν ομαλά. H Περιφέρεια αφού έκανε τον απαραίτητο έλεγχο, είχε δώσει την άδεια τέλεσης του αγώνα. Όμως σήμερα το απόγευμα η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ανακοίνωσε ότι η άδεια, που έχει δώσει για το κλειστό της Γλυφάδας τροποποιείται κι αντί για «2.270 θεατές», γίνεται «χωρίς θεατές».

Η διοίκηση της ΑΕΚ θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να βρει άλλο γήπεδο μέσα στα στενά χρονικά περιθώρια. Όμως κάτι τέτοιο φαντάζει αδύνατο αφού θα πρέπει πρώτα η Περιφέρεια να ελέγξει, αν το γήπεδο αυτό είναι κατάλληλο, στη συνέχει να εκδοθεί άδεια τέλεσης του αγώνα από τη Αποκεντρωμένη Διοίκηση, μετά αυτή να εγκριθεί από την ΕΣΑΠ και τη ΝΟVA και να ακολουθήσει η σύσκεψη με την Αστυνομία για τα μέτρα ασφαλείας. «Όλα αυτά μπορούν να γίνουν από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι;» αναρωτιούνται στην ΑΕΚ.

Λάβρος ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Αλέξης Αλεξίου έκανε την εξής δήλωση: «Δεχόμαστε πόλεμο. Είτε αυτός είναι πόλεμος εκούσιος, είτε από βλακεία ή ανικανότητα ανευθυνοϋπεύθυνων που υπογράφουν χαρτάκια χωρίς να υπολογίζουν την ιστορία αυτού του σωματείου. Δεν μπορούν να παίζουν με την ιστορία και τον κόσμο της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ δεν θα χαριστεί σε κανένα από εδώ και μπρος.

Αν υποστεί ζημία εξαιτίας της παράλογης και παράνομης αυτής στάσης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, θα κινηθεί για να λάβει αποζημίωση σε επίπεδο δημοσίου και σε επίπεδο προσώπων. Για να καταλάβουν όλοι ότι, όταν αναλαμβάνουν μια δουλειά πρέπει να την κάνουν σωστά και εμπρόθεσμα.

Ζητάμε την παρέμβαση του Υπουργού ώστε να επιτραπεί να διεξαχθεί το ματς με κόσμο στο κλειστό της Γλυφάδας, όπως αρχικά είχε αποφασιστεί. Για να μη πάει χαμένος ο κόπος του κόσμου που θέλει να έρθει να δει την ομάδα και κυρίως ο ιδρώτας των παικτών μας, που θέλουν επιτέλους να χαρούν μια νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου μπροστά στον κόσμο τους. Δεν μπορεί κανείς να τους στερήσει αυτή τη χαρά…».

ΠΑΟΚ – ΜΠΑΤΕ 0-3 στο ημίχρονο και… τρελή «γιούχα» στην Τούμπα (videos+photos)
ΠΑΟΚ – ΜΠΑΤΕ 0-3 στο ημίχρονο και… τρελή «γιούχα» στην Τούμπα (videos+photos)
Κύπελλο Πόλο: Πέρασε ο Ολυμπιακός, αποκλείστηκε στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός
Κύπελλο Πόλο: Πέρασε ο Ολυμπιακός, αποκλείστηκε στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός
Live Chat ΠΑΟΚ-ΜΠΑΤΕ 0-3
Live Chat ΠΑΟΚ-ΜΠΑΤΕ 0-3
Θα μπορούσες να φανταστείς μια σαξοφωνίστρια σε αγώνα του Παναθηναϊκού;
Θα μπορούσες να φανταστείς μια σαξοφωνίστρια σε αγώνα του Παναθηναϊκού;


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies