Παρασκευόπουλος: «Είμαι Παναθηναϊκός»

Παρασκευόπουλος: «Είμαι Παναθηναϊκός»

Σημαντικό είναι για τον Νικήτα Παρασκευόπουλο που αγωνίζεται στην ομάδα που υποστηρίζει, τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο ίδιος ο 19χρονος τερματοφύλακας των «πρασίνων», ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του για ακόμη τρία χρόνια.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και είναι πολύ σημαντικό για μένα να αγωνίζομαι σε αυτήν. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ γιατί γίνεται πολύ καλή δουλειά από τους υπεύθυνους της ομάδας», είπε για την παραμονή του στο «τριφύλλι» και πρόσθεσε: «Είμαι Παναθηναϊκός. Παρακολουθώ πολύ τις αναμετρήσεις της αντρικής ομάδας μπάσκετ και πιστεύω πως κάθε αθλητής θέλει να παίζει στην ομάδα που υποστηρίζει».

«Στόχος η καταξίωση»

Από το 2009 που ήρθε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ο Παρασκευόπουλος έχει οριοθετήσει τους στόχους του. «Στόχος μου είναι να καταξιωθώ και να παίξω καλά με τον Παναθηναϊκό ώστε να βοηθήσω και εγώ να κάνουμε την πορεία που αξίζει στην ομάδα. Μέσω της παρουσίας μου στην Α1 θέλω να παίξω και στην εθνική γιατί η θέση του τερματοφύλακα είναι απαιτητική και θέλει εμπειρία κάτι που εγώ πρέπει να αποκτήσω. Θέλω να συμμετάσχω κάποια στιγμή και στους Ολυμπιακούς αγώνες», λέει χαρακτηριστικά.

«Τον κόσμο στο πλευρό μας»

Το μήνυμά του στον κόσμο του Τριφυλλιού ώστε να στηρίξει την φετινή προσπάθεια έστειλε ο 19χρονος τερματοφύλακας, λέγοντας: «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας να αγκαλιάσει το τμήμα γιατί πέρσι δεν το έκανε ενώ άλλες χρονιές μας στήριζαν. Είναι ένα τμήμα που ο κόσμος το αγαπάει και το έχει δείξει πολλές φορές. Εμείς θέλουμε την στήριξή τους ώστε να αγωνιζόμαστε με γεμάτη κερκίδα».

«Ευχαριστώ τον Καραμπέτσο»

Σε αυτή τη διαδρομή, ο φέρελπις πορτιέρο δεν ξεχνά να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ: «Θα ήθελα να πω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον Φίλιππο Καραμπέτσο, ο οποίος αποτέλεσε ένα σημαντικό παράγοντα για την εξέλιξή μου αφού ασχολήθηκε μαζί μου και συνετέλεσε με τη βοήθειά του στη βελτίωσή μου».

Το κεφάλαιο Εθνική

Μιλώντας για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ο «πράσινος» άσος δεν σταματά να απαριθμεί διοργανώσεις αλλά και… ιστορίες. Εμπειρίες που σίγουρα όπως παραδέχεται ο ίδιος θα του φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες μελλοντικά: «Με το που ήρθα στον Παναθηναϊκό πήρα κλήση στην εθνική των παίδων αλλά συμμετείχα μόνο στα καμπ. Την επόμενη χρονιά ήμουν δεύτερος τερματοφύλακας στην ομάδα που κατέκτησε την τέταρτη θέση στο Πανευρωπαϊκό εφήβων. Μετά από αυτό πήρα μέρος σε όλα τα καμπ και στην προετοιμασία για το Πανευρωπαϊκό της Γαλλίας όπου ήμουν πάλι δεύτερος τερματοφύλακας και κατακτήσαμε την ένατη θέση αλλά με πολλές απουσίες αθλητών. Τον περασμένο Δεκέμβριο είχαμε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων όπου και έπαιξα βασικός και βγήκαμε πέμπτοι. Μετά ήρθε και η κλήση στην ομάδα των αντρών όπου συμμετείχα στην προετοιμασία αλλά δεν συνέχισα διότι ήμουν ο τέταρτος τερματοφύλακας της ομάδας. Απέκτησα όμως εμπειρίες που μπορεί να με βοηθήσουν πολύ στο μέλλον».



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved