Η πρωτιά και η… απορία του Φελπς!

Η πρωτιά και η… απορία του Φελπς!

Μπορεί να έχει αποσυρθεί πλέον από τις πισίνες, όμως το… άστρο του Μάικλ Φελπς συνεχίζει να λάμπει και να του χαρίζει βραβεία και διακρίσεις.

Ο Αμερικανός κολυμβητής αυτή τη φορά αναδείχθηκε αθλητής της χρονιάς από το «Associated Press», βραβείο που κέρδισε χάρη στις επιδόσεις του στο Λονδίνο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες της χρονιάς που αποχαιρετάμε σε λίγες μέρες. Με 4 χρυσά και 2 αργυρά μετάλλια, ο Φελπς έβαλε το καλύτερο δυνατό τέλος στην καριέρα του και κατάφερε για μια ακόμα φορά να εντυπωσιάσει.

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη ψηφοφορία ο Φελπς άφησε πίσω του τεράστιους αθλητές, όπως ο Γιουσέιν Μπολτ και ο Λεμπρόν Τζέιμς, ενώ ο ίδιος φάνηκε ακόμα να μην έχει συνειδητοποιήσει όσα κατάφερε να πετύχει στις πισίνες. Αναρωτήθηκε μάλιστα αν όντως όλα αυτά έχουν συμβεί στη ζωή του ή αν.. .τα φαντάστηκε!

«Μού φαίνεται λίγο τρελό όταν σκέφτομαι όλα αυτά που έχω περάσει. Επιτέλους είχα το χρόνο να αναλογιστώ την καριέρα μου και μερικές φορές αναρωτιέμαι αν όντως όλα αυτά έχουν συμβεί! Ώρες-ώρες είναι πραγματικά σοκαριστικό», είπε χαρακτηριστικά ο Μάικλ Φελπς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φελπς κατάφερε να κερδίσει το συγκεκριμένο βραβείο για δεύτερη φορά, κάτι που έχουν καταφέρει λίγοι στην ιστορία. Τέσσερις φορές το έχει πάρει ο Τάιγκερ Γουντς, αλλά και ο Λανς Άρμστρονγ πριν την… κατρακύλα, τρεις φορές έχει βραβευθεί ο Μάικλ Τζόρνταν και 2 ο Καρλ Λιούις.



Μεταγραφές, Λεβαδειακός: «Έδεσε» Τσάπρα μέχρι το 2030
Μεταγραφές, Λεβαδειακός: «Έδεσε» Τσάπρα μέχρι το 2030
Όσμαν στο OnSports: «Τεράστια νίκη, σπουδαίοι συμπαίκτες»
Όσμαν στο OnSports: «Τεράστια νίκη, σπουδαίοι συμπαίκτες»
UEFA: Το μήνυμά της για την 25 Μαρτίου με το ιστορικό Euro 2004 και το Conference του Ολυμπιακού
UEFA: Το μήνυμά της για την 25 Μαρτίου με το ιστορικό Euro 2004 και το Conference του Ολυμπιακού
Βαλένθια: Νίκησε τον Ολυμπιακό και ανανέωσε ο Μαρτίνεθ!
Βαλένθια: Νίκησε τον Ολυμπιακό και ανανέωσε ο Μαρτίνεθ!
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved