Παμβοχαϊκός: Ευκαιρία η Λοκομοτίβ για τον Ζαλμά

Παμβοχαϊκός: Ευκαιρία η Λοκομοτίβ για τον Ζαλμά

Ο Παμβοχαϊκός αντιμετωπίζει την Τετάρτη (5/12, 19:00) τη Λοκομοτίβ Χάρκοβι στο Λουτράκι στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για τους «8» του CEV Cup, με τον προπονητή του, Νίκο Ζαλμά, να δηλώνει πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες του αντιπάλου.

«Εμείς θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τα λίγα αδύναμα σημεία τους, αλλά από κει και πέρα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας παίζοντας το πιο δύσκολο παιχνίδι μας μέχρι τώρα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είναι μια ευκαιρία για να δούμε το κατά πόσο μπορούμε να σταθούμε απέναντι σε ομάδες με σκληρό σερβίς, ψηλό μπλοκ και άλλες ταχύτητες στην επίθεση», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός ο οποίος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ θα έχει στη διάθεση του και τον Λεονάρντο Καλντέιρα.

Ντεπεστέλ: «Θέλουμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη»

Η Λοκομοτίβ αποτελεί την βάση της Εθνικής Ουκρανίας, κι έχει στο ρόστερ της δύο ξένους τον Ρώσο ακραίο Βλαντιμίρ Ιβάνοφ και τον παλιό γνώριμο των Ελλήνων φιλάθλων Φρανκ Ντεπεστέλ, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή και Παναθηναϊκό.
«Συναντηθήκαμε το βράδυ της Δευτέρας με τον Δημητρακόπουλο, είπαμε κάποια πράγματα και έχουμε κανονίσει ήδη να βγούμε για φαγητό μετά το παιχνίδι. Χάρηκα πραγματικά που τον είδα γιατί είχαμε καλή σχέση όταν ήμασταν στον Ηρακλή και στεναχωρήθηκα για τα όσα συμβαίνουν στην παλιά μου ομάδα», είπε στο www.volleyleague.gr ο Βέλγος πασαδόρος, ο οποίος έχει να δει ακόμη αρκετούς γνωστούς του.

«Ξέρω ότι στον Παμβοχαϊκό παίζει ο Καλντέιρα, αλλά κι ο Πανταλέων που ήμασταν μαζί στον Παναθηναϊκό. Ακόμη πάντως δεν έχω πλήρη εικόνα για τον αντίπαλο μας, αφού είχαμε φουλ πρόγραμμα στις εγχώριες διοργανώσεις και αύριο το πρωί θα δούμε βίντεο. Σίγουρα πάντως για να έχει φτάσει εδώ δεν είναι εύκολος αντίπαλος», τόνισε ο Φράνκι μη κρύβοντας τις υψηλές φιλοδοξίες της ομάδας του: «Εμείς θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται, αλλά εφόσον περάσουμε τον Παμβοχαϊκό, ακολουθεί το Τσάλεντζ Ράουντ όπου μπαίνουν και οι ομάδες από το Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε δεν θα είναι εύκολα».

Ο Ντεπεστέλ, μετά τον Ηρακλή και πριν φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟ είχε αγωνιστεί στο Ρωσικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Ίσκρα και επέστρεψε στη Ρωσική Λίγκα με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Χάρκοβο (οι Ουκρανοί αγωνίζονται από πέρσι στο Ρωσικό πρωτάθλημα).

«Είμαι καλά στο Χάρκοβο, αλλά μου λείπει η οικογένεια, αφού τα παιδιά έπρεπε να πάνε σχολείο και τα ρωσικά δεν είναι κι η πιο εύκολη γλώσσα! Προτιμώ τα Ελληνικά και τώρα που είμαι εδώ σιγά, σιγά θυμάμαι κάποιες λέξεις, ενώ κάποιες φορές προσπαθώ να μιλήσω και με τον κώουτς», τόνισε και συμπλήρωσε: «Είχα τον γιο του συμπαίκτη στον Παναθηναϊκό κι η πρώτη επαφή έγινε μέσω του Ντίμα. Έμαθα ότι ο Γιούρι ήταν ένας σπουδαίος αθλητής, με μεγάλη καριέρα στην Ελλάδα, κι ευτυχώς πέρα από τα Ελληνικά είναι κι ένας από τους λίγους ανθρώπους στην ομάδα που μιλάει κι Αγγλικά (γέλια)».



Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ - Πόσα χρήματα θα μοιράσει το Μ. Σάββατο
Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ - Πόσα χρήματα θα μοιράσει το Μ. Σάββατο
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Champions League, Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Βλέπει τελικό με Φούλκρουγκ
Champions League, Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Βλέπει τελικό με Φούλκρουγκ
Euroleague: Με Καλάθη 2-1 η Φενέρ - Έβγαλε «σκούπα» η Ρεάλ
Euroleague: Με Καλάθη 2-1 η Φενέρ - Έβγαλε «σκούπα» η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved