NFL: Οκτώ εβδομάδες έξω ο Chris Cook

NFL: Οκτώ εβδομάδες έξω ο Chris Cook

Σοβαρό τραυματισμό στον ώμο υπέστη ο Chris Cook (cornerback) των Μινεσότα Βάικινγκς και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Μάλιστα οι εκπρόσωποι της Μινεάπολις τοποθέτησαν τον κορυφαίο τους αμυντικό στον κατάλογο τραυματιών. Χθες, άλλωστε, υπέστη κάταγμα στον ώμο και φαίνεται πως θα χάσει το υπόλοιπο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα θα χρειαστεί αποθεραπεία επτά με οκτώ εβδομάδων.

Νέα αγορά για Payton Manning
Μετά από μετοχές στους Μέμφις Γκρίζλις του NBA, o Peyton Manning (quarterback) των Ντένβερ Μπρόνκος αγόρασε 21 καταστήματα «Papa John» στο Ντένβερ! Παράλληλα ανακοινώθηκε επέκταση του χορηγικού συμβολαίου που είχε με τη γνωστή πιτσαρία.

Αποκλεισμός του Aaron Hernandez
Δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο «Wembley Stadium» ο Aaron Hernandez (tight end). Άλλωστε οι Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς τον απέκλεισαν από το ματς (28/10) με τους Σέιντ Λούις Ραμς εξαιτίας τραυματισμού στον αστράγαλο. Ακολουθεί ρεπό για τους «πατριώτες» και ο Hernandez μάλλον θα υπολογιστεί για το επόμενο παιχνίδι. Από την πλευρά του, ο Ras-I Dowling (cornerback) τοποθετήθηκε στον μόνιμο κατάλογο τραυματιών.

Συνεχίζεται η κόντρα
Αλλεπάλληλες νομικές κινήσεις καταγράφονται στη δικαστική μονομαχία του NFL με τους τέσσερις τιμωρημένους παίκτες του σκανδάλου περί τιμολόγησης τραυματισμών στους Νιου Ορλίνς Σέιντς. Την επόμενη Τρίτη (30/10) έχουν προγραμματιστεί οι πρώτες ακροάσεις μαρτύρων για την υπόθεση των Will Smith (defensive end), Scott Fujita (linebacker), Anthony Hargrove (defensive end) και Jonathan Vilma (linebacker).

Δεύτερος κύκλος χημειοθεραπειών για Pagano
Εισήχθη εκ νέου σε νοσοκομείο της Ιντιανάπολις ο Chuck Pagano, ώστε να ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος χημειοθεραπειών. Ο Bruce Adams θα συνεχίσει να καλύπτει το κενό του 52χρονου προπονητή των Ιντιανάπολις Κολτς, που διατηρεί επαφή με τους παίκτες του μέσω αλληλογραφίας.

Σχεδόν έτοιμος ο Richardson
Εντός προγράμματος είναι ο Trent Richardson (running back) των Κλίβελαντ Μπράουνς, ώστε να αγωνιστεί την Κυριακή (28/10) εναντίον των Σαν Ντιέγκο Τσάρτσερς. Ο rookie φαίνεται πως έχει ξεπεράσει τραυματισμό στα πλευρά.

Πρόστιμο στους Ρέιβενς
Όπως αναμενόταν, η λίγκα επέπληξε τους Μπάλτιμορ Ρέιβενς για απόκρυψη στοιχείων για τον τραυματισμό του Ed Reed (safety). Συγκεκριμένα το πρόστιμα ορίστηκε στα 20,000 δολάρια.

Ανανέωση τραυματία στους Καουμπόις
Αν και ο Barry Chruch (safety) είναι εκτός εξαιτίας αχίλλειου τένοντα, οι Ντάλας Καουμπόις επέκτειναν το συμβόλαιό του για τέσσερα ακόμα χρόνια. Σημειώνουμε πως φέτος ολοκληρωνόταν το rookie συμφωνητικό του. Την ίδια ώρα αποκλείστηκε ο DeMarco Murray (running back) από το κυριακάτικο (28/10) ματς με τους Νιου Γιορκ Τζάιαντς.

Εκτός ο Mendenhall
Στο περιθώριο θα μείνει ο Rashard Mendenhall (running back) των Πίτσμπουργκ Στίλερς στον αγώνα της Κυριακής (28/10) εναντίον των Ουάσινγκτον Ρέντσκινς εξαιτίας τραυματισμού. Αμφίβολος είναι ο Isaac Redman, αλλά ο Jonathan Dwyer αναμένεται να ξεκινήσει βασικός για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Ενεργοποιήθηκε ο Peters
Στο βασικό ρόστερ των Ατλάντα Φάλκονς επανήλθε ο Corey Peters (defensive tackle) έχουν ξεπεράσει τραυματισμό στο πόδι. Παράλληλα αποδεσμεύτηκε μέσω του κατάλογου των waivers o Terrence Johnson (cornerback).

Επανάκτηση Rutland από Τζάγκουαρς
Στις 15 Οκτωβρίου αποδεσμεύτηκε από τον Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς, αλλά ο Kevin Rutland (cornerback) επέστρεψε στον σύλλογο της Φλόριντα. Έχει πάρει ήδη μέρος σε τρία ματς της τρέχουσας σεζόν.

Την ύστατη ώρα για Nelson
Δεν έχει κριθεί ακόμα η ετοιμότητα του Jordy Nelson (wide receiver) των Γκριν Μπέι Πάκερς. Αυτό θα συμβεί λίγες ώρες πριν από τον αγώνα της Κυριακής (28/10) εναντίον των Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς. Αμφίβολος είναι και ο B.J. Raji (defensive tackle), ενώ ο Sam Shields (cornerback) αποκλείστηκε.

Τέλος ο Ringer
Οι Τενεσί Τάιτανς πρόσθεσαν τον Javon Ringer (running back) στον μόνιμο κατάλογο τραυματιών ύστερα από τη ρήξη χιαστών που υπέστη. Τη θέση του στο ρόστερ πήρε ο Tracy Wilson (safety), ο οποίος προωθήθηκε από τη βοηθητική ομάδα.

Επίσημα αμφίβολος ο Fletcher
Δηλώθηκε αμφίβολος ο London Fletcher (linebacker) από τους Ουάσινγκτον Ρέντσκινς. Μοιραία τίθεται σε κίνδυνο το σερί 231 συνεχόμενων παρουσιών ενόψει του κυριακάτικου (28/10) ματς με τους Πίτσμπουργκ Στίλερς.

Βασικός ο Stewart
Στη βασική σύνθεση των Καρολάινα Πάνθερς για τον αγώνα (28/10) κόντρα στους Σικάγο Μπέαρς θα είναι ο Jonathan Stewart. Αντίθετα, ο DeAngelo Williams (running back) θα μείνει εκτός.

Αμφίβολος ο Jason Jones
Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν ο Jason Jones (defensive tackle) των Σιάτλ Σίχοκς θα αγωνιστεί την Κυριακή (28/10) κόντρα στους Ντιτρόιτ Λάιονς. Δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τραυματισμό στον αστράγαλο και δηλώθηκε αμφίβολος. Αποκλείστηκαν οι Doug Baldwin (wide receiver) και Byron Maxwell (cornerback).

Την πλήρωσε ο Rashad Johnson
Πρόστιμο 21,000 δολαρίων επιβλήθηκε στον Rashad Johnson (safety) των Αριζόνα Κάρντιναλς. Ακόμα, ο Alphonso Smith (cornerback) των Ντιτρόιτ Λάιονς θα πληρώσει 15.750 δολάρια για αντικανονικό μαρκάρισμα. Από 10,500 δολάρια θα καταβάλουν στο NFL οι Brandon Marshall (wide receiver) και Earl Bennett (wide receiver) των Σικάγο Μπέαρς, Πολλοί ακόμα παίκτες επιπλήχθηκαν με πρόστιμο 7.875 δολαρίων.

Προβλήματα στους Τζετς
Οι Bart Scott (linebacker), Kenrick Ellis (tackle), Bilal Powell (running back) και Joe McKnight (running back) είναι αμφίβολοι για το ματς (28/10) των Νιου Γιροκ Τζετς με τους Μαϊάμι Ντόλφινς. Ο πρώτος, μάλιστα, «τρέχει» σερί 119 συνεχόμενων παρουσιών.



Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved