Πλήγμα η απώλεια του «Μπιλ»
Η κολύμβηση του Πουέρτο Ρίκο, αλλά γενικά η κολυμβητική οικογένεια έχασε έναν μεγάλο υποστηρικτή της. Τον Γουίλιαμ Τζόρτζ Κόντι.
Οι φίλοι του τον φώναζαν «Μπιλ» και όχι άδικα. Ηλεκτρολόγος μηχανικός στο επάγγελμα άρχισε να ασχολείται με το άθλημα ως γονιός. Από την αρχή μαζί με τη σύζυγό του έγινε θερμός υποστηρικτής της πισίνας και την υπηρέτησε από πολλές θέσεις, συμπεριλαμβανομένης και αυτής του προέδρου της κολυμβητικής ομοσπονδίας του Πουέρτο Ρίκο.
Ο Κόντι πρόσφερε τις υπηρεσίες του και το άθλημα γνώρισε πρωτοφανή ανάπτυξη στο Πουέρτο Ρίκο, και ως αναγνώριση της προσφοράς του, έγινε μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και Ταμίας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής (CCCAN).
Επιπλέον, βοήθησε τη γυναίκα του, τη Ρόουζ, στις ευθύνες της ως αντιπροέδρου της Επιτροπής Κολύμβησης της FINA Masters και στο ρόλο της ως προέδρου της Τεχνική Επιτροπής Κολύμβησης της UANA. Τόσο αυτός όσο και η γυναίκα του ήταν πραγματικά θερμοί υποστηρικτές της κολύμβησης της Κεντρικής Αμερικής και πραγματικά ο χαμός του θεωρείται πλήγμα για όλη την κολυμβητική οικογένεια.