Μορφέσης: «Μια καινούργια αρχή»

Μορφέσης: «Μια καινούργια αρχή»

Στην συνέντευξη Τύπου ενόψει των προκριματικών του World League πόλο γυναικών τον Βόλο ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Μορφέσης, μίλησε για την ανανεωμένη εθνική.

Ο κ. Μoρφέσης είπε: «Είναι τιμή μου που είμαι προπονητής στην ομάδα αυτή που έχει χαρίσει μεγάλες διακρίσεις στη χώρα μας, ολυμπιακό μετάλλιο, χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο, μετάλλια σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η ομάδα αυτή παρουσιάζεται εδώ σχετικά ανανεωμένη. Κάνει μια καινούργια αρχή. Είναι η επόμενη μέρα της. Και χαίρομαι ιδιαίτερα που η μέρα αυτή ξημερώνει εδώ στο Βόλο, σε μια πόλη με μεγάλη παράδοση στο άθλημα της υδατοσφαίρισης και στον Ναυταθλητισμό ιδιαίτερα».

Ο Πρόεδρος ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος τόνισε: «Ευχαριστώ εκ μέρους της ΚΟΕ όλους τους θεσμούς της τοπικής κοινωνίας. Από την Περιφέρεια, τον Δήμο και τους Αθλητικούς Οργανισμούς. Εχουμε γίνει όλοι μαζί μια μεγάλη αθλητική οικογένεια για να πετύχουμε έναν μεγάλο σκοπό. Σε μια ιδιαίτερη στιγμή για τη χώρα μας, όπου επικρατεί το γκρίζο, το μαύρο και η λοιδορία για την πατρίδα μας, εμείς αποδεικνύουμε ότι υπάρχει μια άλλη Ελλάδα. Εγινε η σπουδαία διοργάνωση τον περασμένο Σεπτέμβρη, θα γίνει αυτή τώρα, η επόμενη είναι το Παγκόσμιο της συγχρονισμένης και πιθανότατα θα υπάρξουν κι άλλες τα επόμενα χρόνια.

Θα πρέπει να σας πω ότι παντού, όπου κι αν βρεθώ, συζητούν για την απόλυτα πετυχημένη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών του Βόλου. Βάλαμε, τότε, τεράστια παρακαταθήκη. Για τη διοργάνωση του Γουόρλντ Λιγκ των Γυναικών, που γίνεται από σήμερα εδώ στο Βόλο, τονίζω ότι είναι από τις σπουδαιότερες της FINA. Θα γίνουν και οι δύο γύροι της Προκριματικής φάσης του Β’ ευρωπαϊκού ομίλου. Καλώ τον κόσμο να έχει την ίδια παρουσία και να επιδείξει το φίλαθλο πνεύμα που είχε και στο Παγκόσμιο των Νέων Ανδρών. Που κατέκλυζε το κολυμβητήριο (σαν τα σταφύλια κρεμόταν ο κόσμος), αλλά η συμπεριφορά του ήταν άψογη. Διότι το αξίζει αυτή η μεγάλη ομάδα (που θα εμφανιστεί ανανεωμένη), η οποία ίσως να μην μπορείτε να διανοηθείτε τι έχει πετύχει!!! Τη στιγμή που όλοι λοιδορούσαν την Ελλάδα, αυτά τα κορίτσια έβαζαν τη σημαία στον πιο ψηλό ιστό, πάνω από τις παγκόσμιες δυνάμεις Κίνα και Ρωσία, χώρες που αριθμούν μαζί το 60% του πληθυσμού του πλανήτη μας.

Παράλληλα, να θυμάστε ότι βρίσκονται εδώ τα κορίτσια της συγχρονισμένης που προετοιμάζονται για την άλλη μεγάλη διοργάνωση (το Παγκόσμιο Νεανίδων) που θα γίνει το Σεπτέμβριο επίσης εδώ στην πόλη σας».

Η συνέντευξη Τύπου έγινε παρουσία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού και του δημάρχου Βόλου, Πάνου Σκοτεινιώτη.

Το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει για την εθνική ομάδα την αναμέτρηση με την Ολανδία στις 20:15



Ερυθρός Αστέρας: Υπέγραψε τριετές συμβόλαιο ο Νεμάνια Στόιτς
Ερυθρός Αστέρας: Υπέγραψε τριετές συμβόλαιο ο Νεμάνια Στόιτς
Ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ντεπάι
Ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ντεπάι
Τσέλσι: Ανακοίνωσε Μαρέσκα για 5 χρόνια
Τσέλσι: Ανακοίνωσε Μαρέσκα για 5 χρόνια
Κιλιάν Εμπαπέ: Ανέβασε παιδικές του φωτογραφίες με Ρονάλντο και Ρεάλ - «Στο κλαμπ των ονείρων μου»
Κιλιάν Εμπαπέ: Ανέβασε παιδικές του φωτογραφίες με Ρονάλντο και Ρεάλ - «Στο κλαμπ των ονείρων μου»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved