Χριστόπουλος: «Παραιτούμαι αηδιασμένος από τη συμπεριφορά της διοίκησης»

Χριστόπουλος: «Παραιτούμαι αηδιασμένος από τη συμπεριφορά της διοίκησης»

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ της ΕΑΠ Γιώργος Χριστόπουλος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, στη διάρκεια της οποίας, δήλωσε την παραίτησή του, αναφέροντας βαριές κουβέντες για τη διοίκηση.

«Αντίο» είπε στην ομάδα βόλεϊ της ΕΑΠ, ο Γιώργος Χριστόπουλος. Ο επί οκτώ χρόνια «τιμονιέρης» της πατρινής ομάδας, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, μιλώντας με σκληρά λόγια για τη διοίκηση, «φτάσαμε στο έσχατο σημείο της ντροπής για τη ομάδα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο έμπειρος προπονητής, που υπέβαλε την παραίτησή του.

«Φτάσαμε στο έσχατο σημείο ντροπής για την ομάδα. Υποβάλλω την παραίτησή μου αηδιασμένος από την όλη συμπεριφορά της διοίκησης. Διαπίστωσα ότι τελικά δεν έχουν καμία λογική για την ομάδα και νομίζω ότι ήθελαν να μην μείνει στην κατηγορία. Παραιτούμαι σε εισαγωγικά γιατί πώς να παραιτηθώ από μια ομάδα που δεν υπάρχει; Ποιους να προπονήσω και πώς να κατεβάσω την ομάδα; Δεν υπάρχουν παίκτες, δεν υπάρχει ομάδα και δεν υπάρχει διέξοδος. Έκανα απέναντι σε δύσκολες καταστάσεις τον πρόεδρο, τον φυσιοθεραπευτή ακόμη και τον χορηγό. Δεν μιλούσα τόσο καιρό γιατί δεν ήθελα να διαταράξω την ηρεμία της ομάδας. Όμως πλέον για ποια ομάδα να μην μιλήσω; Ο Σκοπιανός (σ. Μίλεβ) είναι στην πατρίδα του, ο Τζορτζ Παπαδόπουλος στις ΗΠΑ, ο Καραγιάννης στην Θεσσαλονίκη, οι Γιούρισιτς, Βούγιοβιτς με ενημέρωσαν ότι ψάχνουν εισιτήρια για να επιστρέψουν στο Μαυροβούνιο», δήλωσε ο Γιώργος Χριστόπουλος, δύο ημέρες πριν την οριστική απόφαση του αθλητικού δικαστή για την υπόθεση των ληξιπρόθεσμων οφειλών της πατρινής ομάδας στον Χοσέ Ριβέρα.

Και συνέχισε: «Δυο εβδομάδες τώρα και μετά το παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης δεν είχα κάποια ουσιαστική επικοινωνία με την διοίκηση. Να με ενημερώσουν τι συμβαίνει, τι γίνεται, αν θα πάει η ομάδα στα πλέι-άουτ και πώς. Ακόμη και το τελευταίο διήμερο ανέβαλα την συνέντευξη Τύπου για την ανακοίνωση της παραίτησής μου μήπως και γίνει κάτι, αλλά μάταια».

Όσον αφορά στην υπόθεση Ριβέρα, είπε: «Η διοίκηση ήξερε από τον Νοέμβριο για το θέμα του Ριβέρα και τι έκανε; Μετά την δεύτερη νίκη μας επί του Παναθηναϊκού, με την οποία ουσιαστικά φάνηκε να εξασφαλίζουμε την παραμονή, παραιτήθηκε ο πρόεδρος και οι παίκτες αναρωτιόντουσαν τι γίνεται. Δίναμε αγώνα για την παραμονή και δεν γνωρίζαμε αν υπάρχει διοίκηση».

Και συμπλήρωσε: «Αν ήθελε η διοίκηση ήθελε μπορούσε έστω να δώσει στους παίκτες 5.000 ευρώ πριν το κρίσιμο παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Δεν ήρθε όμως κανείς να πει έστω να τους πει μια κουβέντα. Ξεκινήσαμε μαζί την χρονιά με πολλούς αλλά έμεινα μόνος μου και αναφέρομαι στη διοίκηση».

Για την προσπάθειά του να επικοινωνήσει με κάποιον από τη διοίκηση, «Έκανα προσπάθεια να βρω τους ανθρώπους της διοίκησης, τον αντιπρόεδρο, αλλά δεν υπήρχε ουσιαστικό αποτέλεσμα. Με ψέματα μια ομάδα δεν την κρατάς. Εγώ δεν μπορούσα να λέω ψέματα στους παίκτες. Έχουμε να μιλήσουμε με τον κ. Ρογδάκη περίπου τρεις εβδομάδες πριν από το παιχνίδι με την Αλεξανδρούπολη. Μακάρι να ήξερα ποιος τώρα είναι διοίκηση με ποιον θα μπορούσα να μιλήσω;», κατέληξε ο Γιώργος Χριστόπουλος.

Και όλα αυτά, λίγο πριν την έναρξη των play outs με τον Παναθηναϊκό που θα κρίνουν την παραμονή ή όχι της ομάδας στη Volleyleague.



ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved