Ανέλαβαν ευθύνες, κατηγορίες για Ψάρρα και Ντονά
SHARE

Ανέλαβαν ευθύνες, κατηγορίες για Ψάρρα και Ντονά

Οι αρνητικές εξελίξεις στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, που ενδέχεται να οδηγήσουν την ομάδα στην Α2, ήταν η αφορμή για την παραχώρηση συνέντευξης Τύπου από τη διοίκηση ΤΑΑ Παναθηναϊκός.

«Αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη για ό,τι έχει συμβεί. Είναι μία κατάσταση δύσκολη για εμάς και την ομάδα αλλά θα παλέψουμε όσο μπορούμε», είπαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Μακρόπουλος και οι παράγοντες Χρόνης Ακριτίδης και Παναγιώτης Μαλακατές κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε νωρίτερα η διοίκηση ΤΑΑ Παναθηναϊκός.

«Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Τον λόγο πήρε πρώτα ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Τάκης Μαλακατές, ο οποίος ανέφερε: «Σας καλέσαμε σε αυτήν την συνέντευξη προκειμένου να αναλάβουμε τις ευθύνες που βαρύνουν αποκλειστικά τον φίλο μου το Χρόνη κι εμένα και επειδή ακούγονται και γράφονται πολλά να σας παραθέσουμε τα πραγματικά γεγονότα. Θέλω να τονίσω ότι ο πρόεδρος κος Αχιλλέας Μακρόπουλος με το ήθος και την παιδεία που τον διακρίνει δεν ήθελε να παρέμβει περισσότερο, παρακάμπτοντας την νόμιμη διοίκηση και δεν αναλογεί καμία απολύτως ευθύνη για όσα έχουν συμβεί. Η δική μου συμμετοχή που επίσης δεν είμαι μέλος της διοίκησης του ΤΑΑ έγινε επειδή μου ζήτησε ο Χρόνης να τον βοηθήσω όσο μπορώ και επειδή δεν μου είναι εύκολο να αρνούμαι να βοηθήσω από ένα σημείο και μετά συμμετείχα ενεργά σε όλες τις αποφάσεις». 

«Τους ζητάμε περισσότερα από ό,τι μπορούν»

Ο κ. Μαλακατές αναφέρθηκε σε παίκτες και τεχνικό τιμ, λέγοντας: «Πριν δώσω το λόγο στον αρμόδιο να σας εξηγήσει το πως φτάσαμε ως εδώ θέλω να πω ότι  οι παίκτες και ο προπονητής δεν έχουν καμία απολύτως ευθύνη για το τι θα συμβεί στο τέλος διότι τους ζητάμε να πετύχουν περισσότερα από ό,τι πραγματικά μπορούν»

«Ψάρρας και Ντονάς ευθύνονται για τον υποβιβασμό»

Ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στον Σάκη Ψάρρα και στον Στάθη Ντονά, δηλώνοντας πως ευθύνονται για τον υποβιβασμό. «Δεν μπορώ όμως να πω το ίδιο και για δυο ανθρώπους και πιο συγκεκριμένα για τον Σάκη Ψάρρα, ο οποίος κατά την προσωπική εκτίμηση είναι ουσιαστικά ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη ευθύνη μαζί για το ότι φτάσαμε σήμερα να μιλάμε για πιθανότητα υποβιβασμού της ομάδας και τον Σταθη Ντονά, οι οποίοι με τις ενέργειές τους δεν σεβάστηκαν την ιστορία και τα χρήματα που έλαβαν όσα χρόνια ήταν αθλητές του Παναθηναϊκού. Απλά να σας πω ότι οι περισσότεροι συνάδελφοί τους στην Α1 έχουν λάβει λιγότερα χρήματα από αυτούς».

«Ευχαριστώ Πανταλέων και Καζάζη»

«Θέλω να ευχαριστήσω εν αντιθέσει πρώτα από όλα τον Σωτήρη Πανταλέων και ο λόγος είναι περιττός νομίζω να αναφερθεί. Ο δεύτερος είναι ο Δημήτρης Καζάζης το πιο πρόσφατο μέλος της Παναθηναϊκής οικογένειας, ένας θαυμάσιος προπονητής ένας εξαιρετικός χαρακτήρας που σε λίγο χρονικό διάστημα αγάπησε πολύ περισσότερο την ομάδα από πολλούς γεννημένους Παναθηναϊκούς. Ο κ. Καζάζης αρχικά δέχτηκε να αναλάβει το δύσκολο έργο της σωτηρίας με πίστη ότι θα τα καταφέρει και όταν έγιναν όλα όσα έγιναν χωρίς καμία δική του ευθύνη έθεσε το καλό της ομάδας πάνω από την υστεροδημία του και παρέμεινε πραγματικός καπετάνιος».    

«Η αποκατάσταση της αλήθειας»

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ Χρόνης Ακριτίδης από την πλευρά του είπε: «Σκοπός της σημερινής συνέντευξης, είναι αποκλειστικά η ενημέρωση για την αποκατάσταση της «αλήθειας» για αναφορές σε θέματα του βόλεϊ ανδρών. Θα μου επιτρέψετε μια αναδρομή. Ο Παναθηναϊκός απέκτησε διοίκηση πρωτοδικείου στα μέσα Αυγούστου. Το ΤΑΠ του ΠΑΟ, την περίοδο εκείνη δεν υπήρχε σαν σκέψη. Αναλάβαμε να το οδηγήσουμε στην συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα, γνωρίζοντας, ότι θα ήταν συμμετοχή σωτηρίας και μόνο. (Θα μπορούσα, ιδιοτελώς σκεπτόμενος, να ζητήσω να ηγηθώ κάποιου άλλου τμήματος, εκ του ασφαλούς). Γνωρίζαμε όλοι τη δύσκολη οικονομική κατάσταση του Ερασιτέχνη και του ΤΑΠ. Οικονομική κατάσταση που δεν επέτρεπε άλλη σκέψη, πέρα από τυπική συμμετοχή και αποπληρωμή χρεών. Χρέη τα οποία δημιουργήθηκαν από αστοχίες διαχείρισης την  προηγούμενη διετία- τριετία, σε συνδυασμό με υποσχέσεις χρηματοδότησης, οι οποίες ποτέ δεν υλοποιήθηκαν».

«Κάποιοι επιλεκτικά μας καταλογίζουν ευθύνες»

Ο κ. Ακριτίδης συνέχισε: «Στο συγκεκριμένο σημείο θα ήθελα να μείνω λίγο περισσότερο, μια και κάποιοι, επιλεκτικά μου καταλογίζουν ευθύνες.  Το διάστημα  από τα μέσα (καλοκαίρι) 2009 ως το 2010, συμμετείχα στη διοίκηση του ΠΑΟ, από τη θέση του Γενικού Αρχηγού, εστιάζοντας περισσότερο στο μπάσκετ Γυναικών, ταυτόχρονα συμμετείχα και στην Τριμελή επιτροπή του ΤΑΠ (2009-10: Πρόεδρος Λιακόπουλος, Α’ αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Παναγούλιας και Β’ αντιπρόεδρος εγώ, με αποκλειστικό δικό μου στόχο την εύρεση στέγης (ΜΕΤΣ) λόγω της θέσης μου στο Δ. Αθηναίων, το οποίο και έγινε), και το 2010-11 ( Α΄ αντιπρόεδρος , ως το Δεκέμβριο 2010). Το σημειώνω όχι για αποποιηθώ ευθυνών, αλλά για να αναλάβω αυτές που μου αντιστοιχούν, κυρίως ως μέλος του ΔΣ του ΠΑΟ, μια και αυτός αποκλειστικά, ήταν αρμόδιος για την κατανομή των χρημάτων στα τμήματα».

«Οι επιλογές μου για την φετινή χρονιά»

Επιστρέφοντας  στη φετινή χρονιά, οι επιλογές που έγιναν ήταν οι εξής:

1. Σύσταση ομάδας με δεδομένη τη χρονική στιγμή, μη διαθεσιμότητα Ελλήνων παικτών

2. Προϋπολογισμό, σύμφωνα με τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου, με γνώμονα την αποπληρωμή των χρεών πρώτα.

3. Ανανέωση της ομάδας (αναγκαστική σε πολλές περιπτώσεις) με προοπτική τριετίας.

4.Ανανέωση συμβολαίων, παλαιών παικτών , όσων ήθελαν να παραμείνουν και να δεχθούν  τα νέα μειωμένα συμβόλαια., γνωρίζοντας απόλυτα την κατάσταση της ομάδος.

5. Πρόσληψη  προπονητή ικανό να ανταποκριθεί στα δεδομένα της ομάδας.

6. Σεβασμό στην ιστορία της ομάδος, χωρίς εκπτώσεις και εκβιασμούς, με   κόστος ενδεχομένως στους διοικούντες, αλλά είχαμε αποφασίσει να το αναλάβουμε.

Με τα κριτήρια αυτά, προσελήφθη ο Νίκος Μπουτσουρής, ανανέωσαν τα συμβόλαια τους οι Πανταλέων, Ψάρρας και Ντονάς, αποκτήθηκαν οι ξένοι παίκτες μα και οι Έλληνες. Όλοι μετά από εισήγηση του προπονητή και με δεδομένη τη χρονική στιγμή. Ο πρώτος ξένος ήρθε τέλη  Σεπτεμβρίου, ο δε τρίτος Σαρατσένι, συμμετείχε στον τρίτο αγώνα της ομάδος».

«Εκχωρήσαμε έσοδα για παλαιά χρέη»

«Οικονομικά πολύ σύντομα αναφέρω πως ο Προϋπολογισμός του ΤΑΠ είναι απόλυτα προσαρμοσμένος στα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου. Η συμμετοχή του Ερασιτέχνη ΠΑΟ ΑΟ δε θα ξεπεράσει τις 120.000 € και είναι απόλυτα ισοσκελισμένος. Τα υπόλοιπα έξοδα καλύπτονται από χορηγίες κλπ. Το δε σύνολο του είναι περίπου στο 1/5 της περσινής περιόδου. Παραμονές δε της έναρξης του πρωταθλήματος (κυριολεκτικά μια μέρα πριν) αναγκάστηκε το ΤΑΠ να εκχωρήσει έσοδα από τη χορηγία του ΟΠΑΠ ( τα μισά περίπου) για αποπληρωμή παλαιών χρεών. Χρήματα δηλαδή της τρέχουσας χρονιάς καταβλήθηκαν και καταβάλλονται σε αποπληρωμή παλαιών οφειλών» συνέχισε ο πρόεδρος του ΤΑΑ.

Και πρόσθεσε:

«Να σημειωθούν εδώ:

1. Οι δηλώσεις όλων μας ότι στόχος είναι η διατήρηση της ομάδος σε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα, η οποία φαινόταν τουλάχιστον εξασφαλισμένη.

2. Η αμέριστη στήριξη των παλαιών παικτών στην προσπάθεια αυτή «βάζοντας πλάτη...» κλπ

Για να μην κουραζόμαστε με πολλές λεπτομέρειες, Σήμερα καταλήξαμε:

1. Η ομάδα να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη βαθμολογική κατάσταση.

2. Τα οικονομικά της ομάδος να παρουσιάζουν σημαντική υστέρηση (κυρίως λόγω της οικονομικής κρίσης που πλήττει την ΠΑΕ και την ΚΑΕ). Αποτέλεσμα, ουσιαστικά να έχουν καταβληθεί στο τμήμα από τον ερασιτέχνη, χρήματα λιγότερα από 30.000€.».

«Δεν καθυστερούσαμε περισσότερο από δύο μήνες»

Ο κ. Ακριτίδης συνέχισε: «Έστω και έτσι, οι καθυστερήσεις πληρωμών να μη ξεπερνούν τους δυο μήνες, κυρίως χάρη και στη βοήθεια του κου Σταθοκωστόπουλου και μελών της διοίκησης του ΑΟ.

3. Προχωρήσαμε στη αντικατάσταση του Προπονητή (μετά από διερεύνηση όλων των διαθέσιμων λύσεων), διαπιστώνοντας αστοχίες της διοίκησης στη διαχείριση της ομάδας και με στόχο την αλλαγή της καθημερινότητας στην λειτουργία της.

4. Η ομάδα να έχει δεχθεί απανωτά πλήγματα από «δικά» της παιδιά. Οι οποίοι παίκτες όλοι τους αποχώρησαν  οι περισσότεροι εκβιαστικά: Μετά την πρώτη νίκη της ομάδος, στον αγωνιστικό χώρο, ο πασσαδόρος της ομάδος έθεσε θέμα μεταγραφής του στον Ηρακλή. Χωρίς να υπάρχει καμία οικονομική οφειλή  για την τρέχουσα περίοδο. Γνωρίζοντας ότι δεν υπήρχε εναλλακτική λύση και αποδεχόμενος από την αρχή τους όρους και την κατάσταση της ομάδος. Κατάφερε δε να αναστατώσει την ομάδα. Όταν αυτή συνήλθε ,ήρθε και το δεύτερο πλήγμα από τον ίδιο παίκτη ζητώντας την αποχώρηση του, μια εβδομάδα πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Παραμονές του κρισιμότατου αγώνα με τον Άρη και μετά από τον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό (210-1-2012), ο αθλητής Ντωνάς δηλώνει ότι θα απέχει από της εκδηλώσεις της ομάδος, γιατί του χρωστά χρήματα (περίπου 2,5 μισθούς) και ταυτόχρονα η ομάδα αλλάζει ξένους παίκτες.  Μετά την πάροδο 20 ημερών, κρίνει ότι θέλει να ξαναγυρίσει στην ομάδα και ενδεχομένως μετά από λίγο να ξανά απέχει.

Οι δυο παίκτες, με την ψήφιση του νέου νόμου, κατέθεσαν προσφυγή στην κρίσιμη αυτή καμπή του πρωταθλήματος κατά του ΤΑΠ, μη περιμένοντας τουλάχιστον την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, μέσα σε ένα μήνα από σήμερα.

Παραμονή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και μία ημέρα πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου,  ο αθλητής Στοϊκοβιτς εκβιαστικά απαιτεί τη άμεση πληρωμή, του μήνα που έτρεχε (δεν υπήρχε οφειλή) για να συμμετάσχει στον αγώνα, πληρώθηκε. Ένα μήνα μετά επανήλθε, απαιτώντας να πληρωθεί Δευτέρα και όχι Τετάρτη. Η διοίκηση δεν υπέκυψε, δήλωσε παρουσία όλων των παικτών, ότι οι πληρωμές θα είναι ταυτόχρονα σε όλους και αυτός αποχώρησε  «κρυφά» για το Λίβανο.

Παραμονές του Αγώνα με τον Αρη αποχώρησαν από τη ομάδα και οι Κοτσιλιάνος – Ζουπάνη. Αθλητές του beach volley, με την αιτιολογία, ότι προτεραιότητά τους ήταν η άμμος και όχι η σάλα (δηλαδή ο Παναθηναϊκός)».

«Θα μπορούσα να απαριθμώ προβλήματα»

Ο κ. Ακριτίδης δήλωσε ακόμα πως θα μπορούσε να απαριθμεί προβλήματα αλλά σκοπός είναι η κατανόηση από όλους τους Παναθηναϊκού ότι γίνεται  μεγάλη προσπάθεια εξορθολογισμού, οικονομικού και διοικητικού του ΤΑΠ.

«Σκοπός μας είναι να παραδώσουμε στον όποιο επενδυτή ομάδα με υγιή χαρακτηριστικά, με αρχές και σεβασμό στον Παναθηναϊκό και στον κόσμο του. Είναι περισσότερο από εμφανές, ότι το κατεστημένο δεν πρόκειται εύκολα να παραδοθεί. Αλλά να είστε σίγουροι, ότι εμείς όλοι έχουμε μεγαλύτερες αντοχές γιατί πάνω από όλα βάζουμε την ομάδα και τίποτε άλλο. Λάθη και σφάλματα είναι σίγουρο ότι έγιναν και ενδεχομένως να γίνουν. Να είστε όμως βέβαιοι, ότι αυτά έγιναν λόγω πίεσης χρόνου και οικονομικής στενότητας, μα σίγουρα δεν έγιναν από δόλο. Η εύκολη λύση θα ήταν η αποχώρηση. Όχι αυτή η σκέψη, όσο έρχονται τα δύσκολα, τόσο περισσότερο απομακρύνεται.  Τον αγώνα θα το δώσουμε όρθιοι, κόντρα στη μιζέρια και κακοδαιμονία. Μόνο ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει το δικαίωμα να μας κατακρίνει και να μας αποβάλλει.  Και μόνο αν ο Σύλλογος στηριχθεί στον κόσμο του δε θα έχει ανάγκη από σωτήρες και «Παναθηναϊκάρες». Παναθηναϊκοί είναι αυτοί που κατέθεσαν την περιουσία τους, τη ζωή τους, τη διασκέδαση τους, τον ελεύθερο  χρόνο τους, τα όνειρα τους για το Παναθηναϊκό και κανένας άλλος».

«Σηκώνω τη σημαία»

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Μακρόπουλος εξήγησε τους λόγους που δεν θέλει να συνεχίσει στο… τιμόνι.

 «Προχωρήσαμε με τις ίδιες αποκλειστικές δικές μας δυνάμεις. Νομίζω ότι η σημερινή διοίκηση δεν είχε τα μέσα που μας είχαν υποσχεθεί τόσοι και τόσοι και καταλήξαμε μόνο με ατομικές προσπάθειες. Νομίζατε ότι δεν θέλαμε το βόλεϊ των ανδρών; Δεν μπορώ άλλο να συνεχίσω δεν έχω βοηθό δεν έχω συμπαραστάτες. Σηκώνω τη σημαία. Δεν μπορώ μόνος μου. Από τι πόρους μπορούν να καλυφθούνε αυτά; Δυο πηγές εσόδων έχουμε. Την ΠΑΕ και την ΚΑΕ. Ελάτε να δείτε τι έχουμε εισπράξει φέτος. Εντούτοις κρατήσαμε μέχρι και την τελευταία στιγμή. Κι εγώ έχω τις ευθύνες μαζί με τους κυρίους αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα. Στα τεχνικά είναι άλλοι υπεύθυνοι. Ο παράγων είναι το χρήμα. Βλέπω συμβόλαια παρελθόντων ετών και απορώ με τι έσοδα θα εκπλήρωναν αυτές τις υποχρεώσεις; Έχουμε τις ευθύνες αλλά έχουμε και τις δικαιολογίες μας. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Ξέρετε τι υποχρεώσεις έχουμε αναλάβει; Παλαιών ετών εννοώ. Για υπολογίστε; Φέτος δεν χρωστάμε. Κάναμε έναν μεγάλο αγώνα. Δεν μπορώ να ηγηθώ εγώ πλέον. Το δηλώνω σήμερα, αν δεν έχω συμπαράσταση», ήταν τα λόγια του Αχιλλέα Μακρόπουλου.

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
4 PHOTOS

Πτήση τρόμου για Τζένιφερ Άνιστον και Κόρτνεϊ Κοξ: Αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους (pics)
Πτήση τρόμου για Τζένιφερ Άνιστον και Κόρτνεϊ Κοξ: Αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους (pics)
Πολλά γκολ στη Βαρκελώνη
Πολλά γκολ στη Βαρκελώνη
Η Bentayga Speed είναι το γρηγορότερο SUV στον κόσμο
Η Bentayga Speed είναι το γρηγορότερο SUV στον κόσμο
Μιχάλης Μουρούτσος – Αναστασία Περράκη: Ξανά ραντεβού στα δικαστήρια
Μιχάλης Μουρούτσος – Αναστασία Περράκη: Ξανά ραντεβού στα δικαστήρια

 • Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019
 • Sports Classics: ABC of Rally Raid
  11:30Ο στόχος για τους οδηγούς απλός: να βρουν την πιο γρήγορη διαδρομή σε ανώμαλο έδαφος και να την ολοκληρώσουν πριν από τους αντιπάλους. Αυτό που χρειάζονται είναι ικανότητα στον προσανατολισμό, ομαδικότητα και εντυπωσιακές ικανότητες στην οδήγηση.
 • WRC 2019 (Ζ)
  12:00SS12 Rammen 2, Σουηδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • NBA All Star Weekend: All Star Game 1988 - Σικάγο
  12:15Λίγο πριν απολαύσουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ηγείται της ομάδας του στο All Star Game 2019 στο Σάρλοτ, η COSMΟΤΕ TV γυρίζει πίσω το χρόνο και σας θυμίζει τι έγινε στο All Star game στο Σικάγο το 1988. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Ντιναμό Κίεβου
  12:30UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση των 32. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • WRC 2019 (Ζ)
  12:50SS13 Hagfors 2, Σουηδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Μπεσίκτας (Ζ)
  13:00Τουρκικό Κύπελλο. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Στιγμιότυπα
  13:35Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E18
  13:45Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  14:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • NBA All Star Weekend: All Star Game 1992 - Ορλάντο
  14:05Λίγο πριν απολαύσουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ηγείται της ομάδας του στο All Star Game 2019 στο Σάρλοτ, η COSMΟΤΕ TV γυρίζει πίσω το χρόνο και σας θυμίζει τι έγινε στο All Star game στο Ορλάντο το 1992. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας, Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Βόλφσμπουργκ - Μάιντς (Ζ)
  14:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  15:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2019
  15:05Daytona Advance Auto Parts Clash. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Ράγιο Βαγιεκάνο - Ατλέτικο Μαδρίτης (Ζ)
  15:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • NBA All Star Weekend: All Star Game 1993 - Γιούτα
  15:55Λίγο πριν απολαύσουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ηγείται της ομάδας του στο All Star Game 2019 στο Σάρλοτ, η COSMΟΤΕ TV γυρίζει πίσω το χρόνο και σας θυμίζει τι έγινε στο All Star game στη Γιούτα το 1993. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας, Άρης Μπάρκας.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Τουρκ Τέλεκομ (Ζ)
  16:00Τουρκικό Κύπελλο. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  16:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: ROC Race of Champions 2019
  17:00Στιγμιότυπα.
 • Στιγμιότυπα
  17:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • RBAR 2019
  17:30Άμπου Ντάμπι, ΗΑΕ. Στιγμιότυπα.
 • NBA Action 2018-19 E2820
  17:45H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  18:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • NBA Daily
  18:25Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Τένις: 2019 ATP World Tour 500 (Ζ)
  18:30ABN AMRO World Tennis Tournament. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  18:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: NBA All Star Weekend 2019
  19:00Mountain Dew Ice Rising Stars Challenge. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • WRC 2019
  19:15SS12 Rammen 2, Σουηδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Βόλεϊ: Νοβάρα - Ιλ Μπιζόντε Φιρέντσε (Ζ)
  19:30Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Βαγιαδολίδ (Ζ)
  19:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  20:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2019
  20:15SS13 Hagfors 2, Σουηδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Κύπελλο Ισπανίας 2019 (Ζ)
  20:302ος ημιτελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Τένις: 2019 ATP World Tour 500
  21:00ABN AMRO World Tennis Tournament. Ημιτελικοί.
 • WRC 2019
  21:15SS14 Vargasen 2, Σουηδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Λειψία
  21:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E683
  21:35Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ράγιο Βαγιεκάνο - Ατλέτικο Μαδρίτης
  21:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Μπεσίκτας
  22:05Τουρκικό Κύπελλο. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • WRC 2019
  22:30Σουηδία. Στιγμιότυπα ημέρας 2.
 • Μπάσκετ: Νορθ Καρολάινα - Ντιούκ Μπλου Ντέβιλς (Ζ)
  23:00NCAA 2018 - 2019. Η φετινή σεζόν κολεγιακού μπάσκετ - κορυφαία αγωνιστική δράση από τους καλύτερους παίκτες των πανεπιστημίων. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • WRC 2019
  23:10SS11 Vargasen 1, Σουηδία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E15
  23:30Αφιέρωμα.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Βιτόρια Σετούμπαλ
  23:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Βέρντερ Βρέμης
  00:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • NBA Daily
  00:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • WRC 2019
  00:20SS12 Rammen 2, Σουηδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • NBA All Star Weekend 2018 (Ζ)
  00:50All Star Pre Stand Up.
 • Μπάσκετ: NBA All Star Weekend 2019 (Ζ)
  01:00State Farm All Star Saturday Night. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • WRC 2019
  01:15SS13 Hagfors 2, Σουηδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  01:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Λεβάντε
  01:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Σαν Πάουλι - Άουε
  02:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • WRC 2019
  02:10SS14 Vargasen 2, Σουηδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • WRC 2019
  03:20Σουηδία. Στιγμιότυπα ημέρας 2.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Σοσιεδάδ - Λεγανές
  03:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • WRC 2019
  04:00SS11 Vargasen 1, Σουηδία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς - Νιουκάστλ
  04:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 26η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • WRC 2019
  05:15SS12 Rammen 2, Σουηδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Topspin
  05:45Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • NBA Action 2018-19 E2820
  06:00H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • WRC 2019
  06:10SS13 Hagfors 2, Σουηδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Μπαρτσελόνα - Τενερίφη
  06:35Κύπελλο Ισπανίας 2019. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Άγιαξ - Ρεάλ Μαδρίτης
  07:00UEFA Champions League 2018-2019. Φάση των 16. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • WRC 2019
  07:05SS14 Vargasen 2, Σουηδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Χάντμπολ: Κιέλτσε - Μονπελιέ
  07:15VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Λειψία
  08:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • WRC 2019
  08:15Σουηδία. Στιγμιότυπα ημέρας 2.
 • WRC 2019 (Ζ)
  08:45SS18 Likenas 2, Σουηδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  09:0011η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γουότφορντ - Έβερτον
  09:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 26η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2019
  09:30Daytona Advance Auto Parts Clash. Στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2019 ATP World Tour 500
  09:45ABN AMRO World Tennis Tournament. Ημιτελικοί.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Φράιμπουργκ
  10:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • WRC 2019
  10:30Σουηδία. Στιγμιότυπα ημέρας 2.
 • WRC 2019 (Ζ)
  11:00SS19 Torsby Power Stage, Σουηδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • NBA Daily
  11:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • NBA All Star Weekend: All Star Game 2001 - Ουάσινγκτον
  12:15Λίγο πριν απολαύσουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ηγείται της ομάδας του στο All Star Game 2019 στο Σάρλοτ, η COSMΟΤΕ TV γυρίζει πίσω το χρόνο και σας θυμίζει τι έγινε στο All Star game στην Ουάσινγκτον το 2001. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Χάντμπολ: Κίελο - Μαγδεβούργο (Ζ)
  12:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 21η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Red Bull Air Race World Championship 2019
  12:35Άμπου Ντάμπι, ΗΑΕ. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Βαγιαδολίδ
  13:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Παρί Σεν Ζερμέν
  13:30UEFA Champions League 2018-2019. Φάση των 16. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Μπάσκετ: VTB United League 2018-19 (Ζ)
  14:00All Star Game. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • NBA All Star Weekend: All Star Game 2003 - Ατλάντα
  14:05Λίγο πριν απολαύσουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ηγείται της ομάδας του στο All Star Game 2019 στο Σάρλοτ, η COSMΟΤΕ TV γυρίζει πίσω το χρόνο και σας θυμίζει τι έγινε στο All Star game στην Ατλάντα το 2003. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  14:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2019
  15:00Daytona Advance Auto Parts Clash. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Εσπανιόλ (Ζ)
  15:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E18
  15:45Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Μπάσκετ: NBA All Star Weekend 2019
  16:00Mountain Dew Ice Rising Stars Challenge. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Στιγμιότυπα
  16:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • WRC 2019
  17:00SS18 Likenas 2, Σουηδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Στιγμιότυπα
  17:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Βόλεϊ: Νοβάρα - Ιλ Μπιζόντε Φιρέντσε
  17:30Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • WRC 2019
  17:55SS19 Torsby Power Stage, Σουηδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • NBA Daily
  18:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: NBA All Star Weekend 2019
  19:00State Farm All Star Saturday Night. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2019 (Ζ)
  19:30Daytona 500. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Αλαβές (Ζ)
  19:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Τένις: 2019 ATP World Tour 500
  20:00ABN AMRO World Tennis Tournament. Τελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • SportShow (Ζ)
  20:30Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Κύπελλο Ισπανίας 2019
  21:45Τελικός. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies