Τζουμάκα: «Θα βάλουμε πιο ψηλά τον πήχη»

Τζουμάκα: «Θα βάλουμε πιο ψηλά τον πήχη»

Για την εκπληκτική πορεία των Βριλησσίων στο πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ Γυναικών, μίλησε η Ευγενία Τζουμάκα.

H 28χρονη πασαδόρος δήλωσε στον ΝοvaΣΠΟΡ FM 94,6 πως η επόμενη χρονιά θα είναι ακόμη πιο επιτυχημένη για την ομάδα της.

«Χαίρομαι πολύ που τα Βριλήσσια είναι η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Πραγματικά, όπως είπε και ο προπονητής μας, η είσοδος μας στην πρώτη εξάδα ήταν σαν να πήραμε το πρωτάθλημα. Φάνηκε πως κάναμε καλή δουλειά κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και τελικά ανταμειφθήκαμε. Μπορεί στην δεύτερη φάση να μην μας πήγαν τόσο καλά τα ματς αλλά δεν μας ενοχλεί. Ένα βήμα την φορά. Την επόμενη περίοδο θα βάλουμε πιο ψηλά τον πήχη».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος είπε : «Γενικά, όλες οι ομάδες, εκτός της ΑΕΚ, καθυστέρησαν να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους. Αυτός είναι και ένας λόγος που η Ένωση είναι κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μπορεί το επίπεδο φέτος να έχει πέσει αφού πλέον δεν έρχονται τα ονόματα που έρχονταν τις προηγούμενες χρονιές αλλά αυτό έχει και τα θετικά του στοιχεία. Οι σύλλογοι πλέον αναγκάζονται να βασιστούν στις Ακαδημίες τους, στα δικά τους παιδιά. Αυτό είναι καλό γιατί κάνει τις μικρές αθλήτριες να ασχολούνται με το βόλεϊ. Σιγά-σιγά, θα αποκτήσουν εμπειρίες, θα βελτιωθούν και θα μπορούν να βοηθήσουν και την Εθνική ομάδα».

Για το Κύπελλο: «Σίγουρα, η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο αλλά δεν είναι τόσο εύκολο για αυτήν κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκες» τον τελευταίο καιρό βρίσκονται σε καλή κατάσταση και η Τένεβα είναι σε εξαιρετική φόρμα. Είναι καλή ομάδα και θα δυσκολέψει την ΑΕΚ. Όσο για τον άλλο ημιτελικό, ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει μεγάλο πρόβλημα να περάσει στον τελικό. Άλλωστε, είναι πολύ έμπειρη ομάδα και σίγουρα θέλει να κυνηγήσει έναν τίτλο από την στιγμή που έμεινε πίσω στην κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για την Α1 βόλεϊ των ανδρών και την κατάσταση στο τμήμα του Παναθηναϊκού: «Και στους άνδρες το επίπεδο έχει πέσει. Λογικό είναι όταν οι ομάδες έχουν οικονομικά προβλήματα να μειώνουν το μπάτζετ τους. Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, τα λάθη που έκανε το καλοκαίρι είναι αυτά που τον έφεραν σε αυτό το σημείο. Είναι κρίμα να βλέπεις μια ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία να πέφτει στην Α2. Η διαχείριση που έγινε δεν ήταν σωστή, οι επιλογές τόσο του παρελθόντος όσο και οι φετινές δεν ήταν οι καλύτερες και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η κατάσταση».

Για το All Star Day που έγινε στην Λευκάδα: «Ήταν τέλεια. Τέτοιες πρωτοβουλίες κάνουν πιο γνωστό το άθλημα και ειδικά στην επαρχία που το έχει τόσο πολύ ανάγκη. Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις ένα γεμάτο γήπεδο και ακόμη περισσότερο όταν για παράδειγμα η Λευκάδα δεν έχει καν ομάδα βόλεϊ».



Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αντσελότι «κρατά» τον Γκιουλέρ
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αντσελότι «κρατά» τον Γκιουλέρ
Ολυμπιακοί Αγώνες: 6.000 άτομα για την ασφάλεια της άφιξης Ολυμπιακής Φλόγας
Ολυμπιακοί Αγώνες: 6.000 άτομα για την ασφάλεια της άφιξης Ολυμπιακής Φλόγας
Τίτλος για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου!
Τίτλος για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου!
NBA: Ισοφάρισαν 2-2 τη σειρά με Καβαλίερς οι Μάτζικ μετά το 2Χ2 στο Ορλάντο
NBA: Ισοφάρισαν 2-2 τη σειρά με Καβαλίερς οι Μάτζικ μετά το 2Χ2 στο Ορλάντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved