Η ΕΟΠΕ θέλει, οι διαιτητές όχι

Η ΕΟΠΕ θέλει, οι διαιτητές όχι

Η άρνηση των διαιτητών να ξεκινήσουν τη χρονιά πριν πάρουν τα οφειλόμενα της περσινής βάζει «φρένο» στην ανάκληση της αναστολής των πρωταθλημάτων.

Τα σχέδια της ΕΟΠΕ να ανακαλέσει την αναστολή των εθνικών πρωταθλημάτων, προκειμένου η Α1 γυναικών να ξεκινήσει κανονικά στις 15 Οκτωβρίου, χάλασαν οι διαιτητές!

Ο πρόεδρος του ΟΔΒΕ, Σταύρος Μαυρικίδης, ενημέρωσε το προεδρείο της Ομοσπονδίας, πριν από την έναρξη του ΔΣ, ότι οι διαιτητές δε θα μπουν στο γήπεδο πριν πάρουν τα οφειλόμενα της περσινής χρονιάς. Η ΕΟΠΕ προτίθεται, λοιπόν, να ξεκινήσει κανονικά τα πρωταθλήματα, όχι όμως και οι διαιτητές!

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:

«Το ΔΣ της ΕΟΠΕ, μετά την τοποθέτηση του προέδρου της ΟΔΒΕ, Σταύρου Μαυρικίδη ότι οι διαιτητές δεν μπορούν να ξεκινήσουν τα εφετινά πρωταθλήματα εάν δεν εξοφληθούν πρώτα για το 2010-11, εξουσιοδότησε την Εκτελεστική Επιτροπή να άρει την αναστολή των πρωταθλημάτων μόλις καταστεί αυτό δυνατό.

Οι αμοιβές των διαιτητών των κατηγοριών ανδρών-γυναικών θα καταβάλλονται από το γηπεδούχο σωματείο, εφόσον επέλθει συμφωνία με την ΟΔΒΕ για μείωσή τους. Τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα θα καλύπτονται από την ομοσπονδία και τις Ενώσεις.

Αποφασίζεται απαγόρευση μετακίνησης διαιτητών, πλην τριών περιπτώσεων. α) αν κάποιος σύνδεσμος αναλάβει τα έξοδα δαπάνης για μέλη του, β) αν υπάρξει αίτημα σωματείου, που θα καλύπτει τα έξοδα, ορισμού διαιτητή από ουδέτερη πόλη, γ) αν κάποια πόλη δεν έχει εν ενεργεία διαιτητές.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνουν συναντήσεις των σωματείων της Α1 γυναικών και της Α2 ανδρών, ενώ εκπρόσωποι της ΕΟΠΕ θα παρευρεθούν σε συγκεντρώσεις σωματείων στις έδρες των Ενώσεων εν όψει λήψης τελικών αποφάσεων και συζήτησης της κατά τόπου αντιμετώπισης του προβλήματος.

Αναστέλλεται η πρόσληψη νέων προπονητών εθνικών ομάδων και ΠΟΠ και αποφασίζεται να μην υπάρχει καμία νέα δαπάνη και περιορισμός των εξόδων λειτουργίας στα άκρως απαραίτητα.

Συνεχίζεται το πρόγραμμα «Παίζω βόλεϊ, με περιορισμένο κόστος, με στόχο την «είσοδο» στα σχολεία».



Ο Μπιλ Γκέιτς αποκαλύπτει τις τρεις δουλειές που θα επιβιώσουν από την τεχνητή νοημοσύνη
Ο Μπιλ Γκέιτς αποκαλύπτει τις τρεις δουλειές που θα επιβιώσουν από την τεχνητή νοημοσύνη
Μέγα-σκάνδαλο συνταράσσει το ΝΒΑ: 33 συλλήψεις από το FBI για παράνομο στοιχηματισμό
Μέγα-σκάνδαλο συνταράσσει το ΝΒΑ: 33 συλλήψεις από το FBI για παράνομο στοιχηματισμό
Conference League: Τα highlights του ΑΕΚ – Αμπερντίν | Αποτελέσματα και βαθμολογία
Conference League: Τα highlights του ΑΕΚ – Αμπερντίν | Αποτελέσματα και βαθμολογία
Κόντης: «Άδικο για όλους μας, θέλαμε περισσότερη σκέψη»
Κόντης: «Άδικο για όλους μας, θέλαμε περισσότερη σκέψη»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved